lalala torsdag

imorse orkade inte jag gå på engelskan, så jag kom till spanskan. men, det var ingen spanska.
för min lilla sötis favvo fröken är sjuk. så nu har vi världens hål med lunch och alltihopa. sen svenska och har jag tur så finns det tid för mitt tal.

men nu är allting förvirrande, hur ska jag hinna med allting?
aja, får se hur det blir med allting, förhoppningsvis ska det ordna sig.

long time no see..

.. för  mina dagens outfit. men jag lovar, när min dator slutar att stöta bort hårddisken så ska jag ta mig i kragen och fota  outfitarna. men tills vidare får ni nöja er med antingen skriftliga eller inga alls. to bad for you!

och sen har vi ju julafton som närmar sig med storm steg, mindre än en vecka kvar. och jag har tre julklappar kvar att köpa + den till julklappsbytet som är hos mig på fredag. men den ska köpas på torsdag efter besöket på fängelse museumet. sen på torsdag ska jag och J iväg och handla lite julljusgrejs och sådant på kvällningen. ska även försöka hinna med att köpa de resterande julklapparna då, annars blir det på lördag förmiddag.
och för er som inte har tid med julklappshandeln i veckan så har valbo köpcentrum öppet till 22.00 på fredag!
det kan ju vara ett litet tips ;p

på lördag ska jag och J på bio, mysmys. det var år och dar sedan jag var och såg en film på bio.
ska bli skönt att släppa tankarna på julen och bara ta det lungt ett tag. sen på söndag blir det väl pynta julgran och liknande hemma hos mamma.

hur ser eran förberedelse inför julen ut?

gotta do what a man gotta do

tror jag måste köpa min julklapp från J själv, annars får jag väl ingen :P haha.
men sånt är livet ibland. vet förresten inte vad jag ska önska mig av han..
men jag är lite sugen på sånna där set alla affärer gör inför julen. typ, trosa-bh-kort sexigt nattlinne-tofflor osv..
i matchande mönster och det braiga är att man inte behöver köpa allt, eftersom de ligger separat. sånt gillar vi!

nu ber jag till gud..

.. och det gör jag främst av två anledningar.
jag har fått öronvirus, och om jag inte passar mig (vilket betyder mössa i princip jämt) så blir det öroninflammation och pencillin för min del de närmsta veckorna. och det är inte kul! det vet jag av en lång erfarenhet från min barndom. så nu ska jag använda min bula mössa 24/7!
den andra anledningen är att, förmodligen vet mami nånting som hon inte borde veta om mig, vilket kan göra mig väldigt ledsen när jag äntligen fyller år i juni. men får se, har vissa anledningar till att tro att hon inte vet. så får se vad hon säger imorn, när vi ska dit! men nu ber jag till gud och hoppas att ni håller tummarna för mig.

och om ni vill veta varför bloggandet har varit glest, så beror det på att jag har varit hemma hos mam, eftersom mina öron har värkt i några dagar. nu ska jag krypa ner under täcket med J, och mysa resten av fredagskvälle. hoppas ni har kul! pusselipuss

helgen gick fort

i fredags var vi ut med glidar bilen :) fast, vi var lite många och jag var väldigt seg.
somnade och vaknade av att vi stog still och nån hade hissat ner mitt fönster så det hade regnat in på mitt ena strumpbyxeben :/ inge kul alls. men kvällen var, hmm? lyckad iaf!
igår tog jag och J det lungt, kollade på klockan och upptäckte att den redan var nio och vi hade inte uträttat nått vettigt på hela dagen. så runt tolv åkte vi till stan, lånade filmer av hans syrra. sen hem till mamma, men inte kollade vi på dom eller. utan beck gick på tv1000 så det blev de i stället. beck filmerna är nog de bästa som finns, eller vad tycker ni?

så vart det söndag också, vi åkte till valbo och kollade julklappar. jag letade till mor&far, men hittade inget bra, så det blir att åka nästa helg med. då ska jag börja leta nyårsoutfit. det jag ska ha på julafton är redan klart.
fundrar på svart och lila på nyår? för jag letar fortfarande efter det perfekta lila plagget. vill ha nånting lila!

nu ska vi åka hem till mamma, vi ska äta mat och sova där i natt. vad händer ikväll?


godkänd, ja

jag han inte lägga bananen i apans händer så att det såg äkta ut, men jag gillar dig. du sa att det var överkurs och att det inte heller var så viktigt, det var inte poängen med lektionen.
nu ska jag gå till fordon och möta D, sen kommer J efter ett tag.

och kvällen är inte helt bestämd än ;/ aja. har det kul i helgen!

jag älskar ..

tangentbordet och barstolarna i bibblan, så bekväma!

men nog om det nu, nu har jag fått i mig lite mat. blev den dära kycklinggrytan? (som var identisk med en spya) och kycklingsallad. så nu klarar jag mig nog fram till matten, men efter den till datan behöver jag nog en liten energikick i form av en macka från cafeterian. billigt & bra! med andra ord, ekonomiskt!

sitter och funderar lite över julen, har inte direkt nånting inplanerat. förutom julklappsbytet med de utvalda (haha) från klassen. sen blir det väl familjemys hos mamma på julafton och mys med J på julaftonskvällen.
men julafton är ändå julafton, det passar sig inte att göra vad som helst. men nånting som jag iaf tänker hinna med innan julafton blir juldag, är att krypa upp i soffan med en filt över benen, kolla på nån julfilm och dricka massor av glögg! glögg är typ det godaste som finns, iaf på julen! vad tycker ni om glögg?
det var ju mest när man var liten som man tillbringade kvällen med att leka med sina nya saker man hade fått, och visst kan det hända fortfarande. typ, när jag fick en mobil så satt jag och pillade med den. men annars? jo, kanske om man har fått nått spel eller så då. eller, vad vet jag? alla är ju olika.

det blev ett ganska julbaserat inlägg nu i väntan på att naturkunskapen ska börja 11.55.
jag HATAR att vänta. men man hinner ju göra läxor, plugga inför prov och skriva blogg! tihi ^^,

och, jag har fortfarande inte nånting planerat inför kvällen, men jag antar att om J inte ska ut blir det att mysa med han. skulle haft glögg-kväll med S, men hon jobbar hela helgen. men om jag inte har nått annat för mig så kanske jag tittar in där en sväng och snackar lite.

Hissen - varmchoklad mums, finns inget bättre!
Dissen - vädret usch, för jag hatar att bli blöt om fötterna.










hemtentan och fynd

jag blev klar med hemtentan igår, men sista frågan fattade jag inte så.. okej, jag blev nästan klar.
så jag är nöjd iaf :) nu har vi turism och jag har precis planerat en bröllopsresa till barbados :) tihi.
ikväll vet jag inte vad som händer, usch. känns jobbigt när man är ovis om framtiden.
men innan jag får gå hem så har jag naturkunskap, matte och data-blä-bajs.

have a wonderful friday!


it's all because of you..

om jag skulle tänka tillbaka, till den tiden innan du kom in i mitt liv, så skulle jag plötsligt komma ihåg hur meningslöst mitt liv var och hur väldigt dåligt jag mådde då. men alla mår väl oerhört dåligt ibland?
men det är tack vare dig som jag fortfarande andas! och jag älskar dig!

nej, nu ska jag ta och online-shoppa lite. nelly underkläder och lite bas-plagg från H&M. yeah, I just love to shop on the internet. vad gör ni?

million things to do

men vart ska jag börja egentligen? och orkar jag? tänkte försöka bli klar med talet också innan helgen. för sen på söndag/måndag måste jag plugga media. oh, why? varför valde jag en sån plugg-linje?
ne, jag ångrar mig inte alls, men det kanske kunde vara lite, lite, lite mindre? jatack!

och min ekonomi är inte heller på topp, efter J:s julklapp är det bra tomt i plånboken, men det är väl så i juletider, I guess. nu ska jag ner och prata lite med J, sen hem till mamma som sagt! vad ska ni göra ikväll?                                                                                                                 

tjejont

är det inte lite orättvist ändå? att en del tjejer får så ont att dom inte ens kan stå upprätt när det är dags för mensen? det tycker iaf jag! fast jag har mer problem med sovandet, det gör så himla ont att jag inte får nån ro.
så det blev en hemma dag för mig. somnade ungefär fem av ren utmattning. tror inte att J fick sova så bra han heller. så nu har jag legat och läst i sängen sen jag vaknade. har läst ut en bok av Katarina von Bredow som heter knappt lovlig. det är den boken som biblioteket köpte hem enbart för min skull! :) den var bra, precis som dom andra hon har skrivit. man fastnar i dom lixom. men lite ledsamt är det eftersom nu finns det bara en bok kvar av som hon har skrivit som jag inte har satt tänderna i än. och den finns inte att få tag i, iaf inte speciellt lätt.

ska försöka gå ut med vovven nu lite iaf, det blir ju bättre om man går lite säger ju alla. men vet inte om jag håller med. sen ska jag lägga sista handen på Nk b tentan som ska in imorgon. ikväll blir det äta hemma hos mor, mys!

trött?

jo borde nog sova nu, men är inte trött. är bara skitjätteväldigtförbannat-sur!
jag är oerhört godissugen, på allt mellan himmel och jord. (men mest på choklad)
men såklart så orkar inte J åka nånstans, skulle jag bli förvånad? efter åtta på vardagar är han så trött att han beteer sig som en bebis. och jag blir så förbannad, för varför ska jag göra som han vill? när han inte ens vill köpa lite choklad till mig? dumma fan!

but thats life, killar fattar inte hur vi girls har den en gång i månaden.
eller jo, de märker kanske att det blir lugnare i sänghalmen, eller kanske inte?

nu ska jag snacka lite på msn och lyssna på en underbar låt, angel!
gonatt alla söta.

onsdag hela veckan

vi hade hörövning på engelskan imorse, det gick la bra. men jag blir jämt så irriterad. för säger rösten på bandet tre saker. och man skriver två av dom så är en rätt men den andra fel för då skulle man ha det tredje alternativet. varför kan man inte bara få rätt? kanske lite svårt att fatta, men hoppas att ni gör det iaf.
nu väntar vi på att studietiden ska börja, sen är det livskunskap och spanska. sen får man åka hem :)
J är hemma idag, så han ska hämta mig. och då när jag kommer hem ska jag plugga! och klockan nio är det leilas jul. det är mys!

efter studietiden ska jag upp till bibblan och kolla om min bok har kommit, dom har köpt hem en bok, enbart för att jag ville ha den. snällt va? :) vad ska ni göra idag?

ny vecka, nya möjligheter

ja, jag vet att mitt bloggande är fruktansvärt dåligt. men det beror på att J har sålt sin dator och väntar på att den nya ska komma. och min, ja min dator låter ju som ett fullstort flygplan (det är nån grej jag måste köpa ny) så det är därför. men jag kan lugna er med att det inte har hänt nått speciellt i helgen så det fanns inget att missa.
i fredags var jag hemma, mina ögon hade svällt igen när jag vaknade på morgonen, vet inte vad det beror på? men det gör verkligen ont! och inte minst så ser jag helt dum ut när det blir så. ni som såg mig på midsommardagen vet vad jag menar. det var dock inte många som gjorde det, eftersom jag höll mig inne den dagen och dagen efter.
så det blev att ta det lungt, sen i lördags köpte jag J:s julklapp och sen åkte jag hem till mamma. J kom vid sextiden och vi åkte hem, mös och käkade god mat! en helt fungerande lördag. igår var vi till sandviken och hälsade på N, sen åt vi tacos hos J:s mamma. vi han även med en lång kvälls prommis med sötis vovven.

nu väntar jag som vanligt på att spanska lektionen ska börja, och att M ska komma till skolan.
men hon sover väl fortfarande, tur ungen! och idag slutar jag fem ;o usch va jobbigt! sen ska jag hem och plugga till media omprov som äger rum imorgon innan lektionen. men jag fick själv välja, och enligt mig är det lika bra att få det gjort. andra saker som måste göras den här veckan är att skriva klart hemtentan i naturkunskap b. 
men det går säkert bra! den ska vara inne på fredag, men ska skriva klart den imorgon, för idag orkar jag inte med tanke på mediaprovet och gör jag det inte imorgon kommer jag skjuta upp det.
vad ska ni göra idag? 

RSS 2.0