happy birthday to ..

me and S! fast medans hon nu bara får gå på 16-års discon så får jag gå på krogen :)
dagen har börjat bra, packar ner det sista som ska med till mam&pap och packas i väskan och ja? håller på att plocka iordning här hemma inför resan. om 24 timmar hoppar vi in i bilen, hoppas jag inte är alltför bakis, och beger oss till arlanda. där ska vi käka lunch (frukost för min del) på max, den restaurangen hartydligen fått väldigt bra betyg i en undersökning över världens bästa flygplats - matställen. typ fyra eller nått :P

ne, nu ska jag diska lite, usch när jag fyller år och alltl. sen ska jag bege mig till mam&pap för att fixa inför kvällen, och självklart, få presenter!

torsdag :)

vet att det inte har blivit så mycket skrivande för min del, men har jobbat, packat och bara vart helt trött.
midsommar förra helgen väcker blandade känslor, hmm? amen iaf, så är det.

väntar på mami nu för vi ska handla (igen) mtill imorgon. men den här gången snackar vi drickbara saker ;)
haha, sen klockan fem ska jag iväg och jobba, sista passet på katthemmet :( kommer sakna katterna men ska hälsa på när jag kommer hem från spanien. sen blir det sex and the city med V.

ha en underbar dag, imorgon fyller jag år! :)

sommarlov!

i fredags gick jag på mitt efterlängtade sommarlov. veckan som gick var helt knasigt stressig och jobbig. men slutet blev bra :) och idag var min första dag på GKH. helt okej faktist och så söööta kattsisar :) blev helt kär i en av dem. eller i alla? njae, nästan. en var värsta bitchig oc fräste åt mig :( haha.

nu spöregnar det ute, tur att jag är inne. baby J kommer hem om typ två timmar, då ska vi handla sen bara vara.
orkar inte göra något nu, har gjort saker varenda kväll nu i två veckor, behöver få andas lite.

onsdag :)

skulle blogga igår på medieproduktionen ( som förövrigt var min sista lektion i Spm2) men man var ju tvungen att flytta bloggen, så det blev inget :( hade iaf något smart att skriva - men ni vet hur det är med minnet :P

fick en digitalsystemkamera i onsdags, förskotts present :) I LOVE IT! och appropå att fylla år, jag gör ju det snart! :)
ska snart åka ner på stan och köpa studentpresent till johan. sen ska jag nog fika lite med M, får se hur det blir.

well, thats all for the moment.

22 & 23 dagar kvar

igår var jag ledig, var ute med sötis G i solen och sen åkte jag till S som klippte mig. ser inte så annorlunda ut, lite kortare och lite uppklippt. snyggt och enkelt, skönt i värmen :)

idag hade jag bara en lektion, svenska. och då var det prov. men vaknade av att I skickade sms, hade försovit mig. så antingen gör jag provet nästa vecka eller nästa termin - man orkar inte bry sig i värmen.

så jag tog tio bussen ner på stan och handlade present till M, som fyller år på söndag men firas imorgon!
sen tog jag bussen hem igen och nu har jag fixat lite inför ikväll och imorgon. stackars G, han svettas så i värmen.
vid åtta tiden ska vi iaf åka till stugan, I, M och K följer med av mina kompisar och sen det vanliga killgänget. ska dricka lite gott, grilla, bada och spela kubb. ska bli mys!

om 22 dagar fyller jag år och om 23 dagar åker jag till spanien, gud va skönt! och för att inte glömma, sunny beach 20 augusti med I och S. hell yeah, vad skönt!


I dont need you to be happy

det gör jag verkligen inte, eller ja, det är det jag försöker intyga mig själv iaf! men om det går bra? jo då! klar det gör.
allting kommer ordna sig, för det gör det ju alltid! annars då? jo helgen spenderades i stugan, men ett undantag från lördagkväll då vi åkte buicken till sandviken där det var cruising. roligast var nog damp-kärringen.
sen i söndags myste vi länge innan vi gick upp - våran två års dag ju! sen hände väl inte så mycket mer.
badade med K, I, B och K i hemlingbysjön igår kväll, varmt och skönt. fast lite väl mycket knott och mygg.
imorgon är man ledig, och på torsdag är det bara en lektion - svenska och då har vi prov.

nu längtar jag till imorgonen, ny frilla och iste på mingel ( I hope), längtar till min efterlängtade födelsedag och spanien resan. allt inom juni månad. hej hopp, nästa fredag slutar jag Spm2!

I feel alive

på ett sätt är jag både arg och ledsen, men på ett annat sätt är jag nog ändå lättad. hur mycket skit ska man egentligen få ta? inget, enligt mig. men jag vet att inte alla ser på saker och ting som mig. men det är egentligen enkelt.
man bestämmer helt själv precis hur mycket man orkar ta, sen är det bara att säga ifrån.

imorgon ska jag äntligen klippa mig, och som vanligt är det söt S som står för det. sen ska vi fika också, mys!
FÖR ÄNTLIGEN HAR SOMMAREN KOMMIT!

en sommar utan dig vore inte den första.

RSS 2.0