skool wöörk

sitter i skolan och håller på med min sista vetenskapliga rapport och en försenad mdk uppgift, är snart klar med rapporten och ska hugga in på mdk:n. jippie! äsch, den känslan kommer väl när jag är klar! vid fyra kommer J och hämtar mig, då ska vi ut och fota och köpa ett fotoalbum så jag kan lämna in mitt examens arbete i foto på torsdag. det är mycket nu men det börjar avta. gjorde mitt sista prov i socialkunskap igår, hoppas på ett vg där men man vet ju aldrig säkert :(

nästa vecka blir slapp, ska till säter och hem till några lärare. men dumma geo-miffot har tvingat på oss en till muntlig redovisning för han tvekar minnsan inte med att ändra på betygen (som sätts nu på fredag), ååååh, idiot!

jaha, sen då?

nu börjar det närma sig, gräset är grönt och blommorna har salgit ut. uteserveringarna har blivit uppställda och överallt går människor med shorts, linne och flip-flop. Snart är det sommar på riktigt och den här sommaren är lite, lite speciellt. Jag tar studenten, något som är helt otroligt. jag kan inte fatta att jag har gått tre år på gymnasiet och ja, fortfarande lever.

det pirrar lite när jag tänker på det och jag är nervös och känner panik, vad ska man göra sen då? det finns mycket jag vill göra, men vad kan jag göra? ska trycka det där längts bak i huvudet och ägna sommaren åt det jag är bäst på som att sitta på uteserveringar, umgås med kompisar, dricka öl, grilla, åka till ön och slå klackarna i taket, sola, bada, åka på cruisingar, fylla år, västerås och ja allt som är mysigt och hör sommaren till. ska jobba lite också så det blir påfyllning i plånboken. vad som händer i höst? ja det är en miljons frågan, men den kan vänta för just nu känner jag nog ändå att jag klarar mig ändå.

dags att återgå till min vetenskapliga rapport som ska vara inlämnad imorgon under dagen, jippi vad kul!

klimakterie besvär

så var det dags att återvända till skolan, inte varit där på hela veckan och känner väl att jag borde vara hemma idag med men vill och kan inte missa mer nu. tycker det är jobbigt när man vet vad man behöver men behoven krockar. svettas som en gris gör jag iallafall, men som tur är så slutar jag före tolv, tackar gud för korta dagar, och appropå korta dagar så är det inte alls lång tid kvar nu, vart tog mina tre år på borgis vägen? :O

RSS 2.0