Det är väl så då

Jag älskar dig, jag skulle kunna döda för dig. Men det spelar ingen roll för dig, du har bestämt dig för att vara en utnyttjande, pengakåt idiot till mansgris. Tack, nu vet jag att jag kommer få älska utan att älskas ett bra tag..

Men mitt mål är fortfarande att ändra min status till "är förlovad med.." på fb innan året är slut!

ett stort frågetecken

sängen är tom, du är på jobbet.. men efter det som hände i torsdagsnatt så ska jag väl vara glad att du sovit med mig varenda natt sen dess. du talade om för mig att du inte har några känslor för mig, men allt som hände efter tyder på det. men jag får väl acceptera och gå vidare..

älskar dig, det gör jag!

Önskan

På söndag är det alla hjärtans dag, hmm.. känns ju som om jag kommer få en toppen sådan det här året. Egentligen bryr jag mig inte speciellt om sånna påhittade tillställningar men det känns ändå som om den betyder nått lite extra. Känns så romantiskt, en anledning att få presenter och uppskattning är ju aldrig fel heller. Men jag skiter rent ut sagt i presenter och andra saker som kostar, det enda jag skulle vílja ha i år är gratis.

Min högsta önskan inför 14:e februari 2010 eller ja, för varenda dag är att du ska komma upp bakifrån, slå dina starka armar omkring mig och viska i mitt öra, precis de ord som jag vill höra.

Jag älskar dig, älska mig!

Hör upp!

Det här är faktiskt bara en dum lek. En korkad, äcklig dum lek som får mig att känna mig som en blank fisk. Ibland forsar känslorna inom mig, dom svämmar över som en aktiv vulkan och fräser ut ilska i form av tårar. Men ibland är det stängt, till täppt, "store closed!" som om jag bara var ett skal utan någonting i. Jag vet att det bara är en lek, att ingenting kommer bli på riktigt. Men hej, jag kanske tycker om att låtsas? Jag lever väl i min fantasivärld hur länge jag vill?!

RSS 2.0