in the middle of nowhere

torsdag idag va? landade på arlanda i måndags kväll, har haft det underbart! men är inte så brun som jag hade hoppats på. men det duger, ska ju snart till sunny beach och bli brunare - för där är det ju sunny ;)
haha nu fick jag till det. shoppade en del på costa del sol, blev en plånbok från united colors of benetton, ett par gula häng-mys byxor, ett par skor i trä och svart lack, skjortor, linnen och toppar. så är helt nöjd! och billigt var det ;)
och sist men inte minst, massa drickbart!

nu väntar jag på att J ska komma hem för vi ska till IKEA och shoppa lite till hemmet sen vet jag inte :P
han tycker att jag är lite konstig, för inatt när vi kom hem ställde jag mig och gjorde värsta måltiden. stekte gott kött och gjorde potatis stavar i ugnen och la upp det värsa fint på tallrikar med sallads blad, gurk skivor och paprika ringar.
all cred to me!

imorron ska jag till I och dricka lite med gänget, sen på lördag till M i hedesunda för hon fyller ju faktist 20 år på söndag! :) sen ska jag slappa!

inte långt kvar nu av sommarlovet - mitt sista :(

viva españa

vet att bloggandet har varit daligt men nu sitter jag och sotis J pa ett internet cafe sa nu passar jag pa.
har vart har i lite mer an en vecka och det ar skit varmt! :) har kopt varsta snygga planboken och spanat in ett par wonderful skor! lite trakigt ar det for saklart sa saknar man sotisarna hemma.

kommer hem nasta tisdag, simma lungt!

RSS 2.0