jul?

jag känner inte det minsta julkänsla nu, finns ingen julstämning heller. varken ute eller inne. det är bara på tv:n man kan tänka sig att de finns de som firar jul eftersom alla reklamer har jultema. men men, det kanske kommer imorgon när jag ska göra hundra miljoner saker. men just nu sitter jag bara här, har ägnat dagen åt promenader med vovven, körlektion, lite städning, tvättning och suttit vid datorn. väntar på att J ska komma hem, han är och julklapps-shoppar. tråkmåns, jag fick inte följa med. kan bero på att han ska köpa åt mig! men nu är jag så himla hungrig så jag skulle kunna döda någon och äta upp denne någon. är otroligt sugen på kebab med bröd eller tacos, mums! senare ska jag till mamma, hugga en julgran som ska in i deras garage under natten för tydligen kan man inte bara ta en gran och sen ställa in den i värmen för då barrar den ner sig. dåligt! men tur att mamma har ett garage för jag undrar vad de andra som hyr under centrum skulle säga om vi ställde våran gran där inatt. fast ioförsig, om den står på våran plats kan de väl inte säga något?

imorgon har jag som sagt hundra saker att göra. ska börja dagen med att gå till maxi och handla, behöver typ julmat och saker så jag kan baka julgodis. J var så smart trodde han och köpte hem pepparkaksdeg, haha, den tron gick över när han upptäckte att vi varken äger en kavel eller några formar. men funderar på att göra något med nötter och choklad, inte för att jag vill ha, utanför att det ser fint ut! :) haha. sen ska jag städa och springa runt här hemma som en less hemmafru och fixa inför julen. när J slutar ska vi åka och hämta mam&paps julklapp, köpa en julklapp till min bror och tillsist hämta granen för att sedan klä den. måste nog trycka in säkert fem saker till som måste göras imorgon, får väl gå upp tidigt.


empty room

känns jättetomt i lägenheten nu såhär till jul. vill ha massa saker överallt så det nästan är lite för mycket. bättre det än att det är tomt. kanske blir bättre när julgranen kommer på plats, hoppas det.
har hämtat hem ett skåp idag och även hunnit med att plocka lite i lägenheten. imorgon ska det städas! jippi!

bäst före

vilken bullshit. skulle laga mat och tänkte göra en pytt med kalkon, hade några skivor som man har på mackan kvar, bäst före var den sista december. jag har någon slags tvångstanke och måste lukta på allting, då upptäckte jag att kalkonen var sur. jag menar, det är mer än en vecka kvar till den sista och den var förstörd? det är inte första gången det händer heller. ska man alltså äta upp allting mer än en vecka innan det går ut? så det fick bli en pytt med kotlettradsskivor som J har på mackan, broccoli och blomkol, några hemlagade köttbullar sen igår, lite potatis och gul lök. till det åt jag keso, mums!

snart så, snart så är det julafton!

igår var det dags att göra halkbanan för min del, vilket skulle ha gjorts för längesedan men min smarta körlärare har inte direkt världens bästa minne. det gick bra och var kul, men hade förväntat mig att det skulle vara mycket roligare eftersom alla har sagt att det var så himla kul. efter den så åkte jag och mamma till valbo, köpte fotäljer och lite småsaker på ikea sen åt vi en sen lunch och efter det åkte vi hem till henne och gjorde köttbullar. det tog hundra år att steka alla köttbullar, men efter det så åkte jag och J hem. tog det lungt och såg en film sen gick vi och la oss ganska tidigt. ändå var det svårt att komma upp imorse, så jag sov till strax före tolv. nu har jag hunnit med att diska, tvätta och plocka undan kläder. tog en pause för att kolla bloggar och sånt, nu ska jag slänga in en till maskin sedan ska jag stor städa inför jul. tråkigt, men underbart när det är klart!


sugen

sitter och kikar på piercingar. är så otroligt sugen nu. för det första så saknar jag min piercing så det blir nog att ta om den. sen vill jag ha en till, funderar om jag ska pierca läppen också. där nere i mitten var ju jätte inne förr, men nu är det ovanligare så man kanske ska ta och passa på? men jag vet inte än. men min gamla, den ska tillbaka inom en snar framtid. och gud vad jag vill göra en körsbärs tatuering, funderar på en med cherryskulls, det är as läckert. men får se, planerna var ju att göra min ranka nu, men kanske skjuter upp det och gör en liten med cherryskulls först.
den som lever får se :)

nu vill jag åka, har suttit här och nördat sen fem och jag måste duscha och äta innan jag kan sova. dessutom skulle jag vilja hinna handla efter vi har vart hos mamma. skulle behöva lite äpplen, pink lady mums! och drick yoghurt som jag kan ta imorgon innan bussen går. kommer inte kunna äta hemma innan jag åker. nu ska jag gå och tjata lite på J så vi kan åka hem någon gång, önska mig lycka till!

glömsk?

haha jag måste ju vara totalt blåst, sätter mig för att skriva en lista för att inte glömma vad jag måste göra så glömmer jag bort det som jag tänkte på först, det som var anledningen till min dumma lista. nämligen att jag måste KLIPPA MIG OCH GÖRA SLINGOR! åååh, jag är väl ett riktigt mega pucko.

måsten i massor

  • måste ha, någonting lila
  • måste ha, nya pumps
  • måste ha, ny mobil för min vägrar att sammarbeta
  • måste göra, sola så jag blir brunis
  • måste göra, plugga teori
  • måste göra, bygga ett pepparkakshus
  • måste göra, tvätta och städa hela lägenheten. typ dammsuga, moppa golven osv.
  • måste göra, hänga upp gardinerna
  • måste göra, köpa glögg
  • måste göra, fixa till tatuerings motivet
  • måste göra, boka tid för piercing

    så nu tror jag att jag har fått med det viktigaste måstena just nu. har säker glömt en hel del, men det får jag väl leva med. bättre att skriva ner det man vet, annars glömmer man lätt.

I gotta do what a man gotta do

det spelar ingen roll vad vi bestämmer att J ska göra, jag väntar några dagar och han säger "imorgon, älskling, imorgon", jag blir less och gör det själv. för som tjej i dagens samhälle kan vi inte längre räkna med att männen i våra liv ska ta hand om grovjobbet, vill man få det gjort så måste man göra det själv. annars händer det förmodligen inte på några år. ibland när jag verkligen måste på toa direkt när jag kommer hem, så glömmer jag att kolla om det finns papper, upptäcker att det är bara en decimeter eller inget alls kvar och ropar på J. jag får ropa säkert fem gånger innan han svarar, sen när ha väl har svarat får jag vänta i hundra år innan han kommer med pappret. för det är ju SÅ kul att sitta på toa i sjuttio år!

dagen spenderades iallafall sovandes fram till halv ett, klev upp och gjorde mig iordning på rekordtid sen kom V och vi åkte till valbo för att kolla på julklapp till J. har hittat den så imorgon ska jag inhandla den. köpte ett par mönstrade strumpbyxor som jag ska ha på juldagen och bara kikade runt. sen blev det dags för körlektion, köpte även tjugo nya datatester, måste plugga stenhårt nu på lovet för skriva ska jag göra i januari. känns så bra att vara så nära nu eftersom jag vet att jag hade kunnat haft det där förbannade kortet för längesedan. men som man säger, bättre sent än aldrig. efter lektionen sprang jag ner på stan, köpte lite smått och gott och sedan gick jag till J:s jobb. är där nu, men det är så tråkigt att bara sitta och glo så jag satte mig här istället. har kollat massa bloggar och kläder som jag vill klicka hem men inte riktigt vågar, vet inte om jag är tillräckligt tät så det får vänta tills jag kan göra ett kontoutdrag. vill egentligen inte veta hur mycket eller ska jag säga lite, jag har kvar på sparkontot. men den dagen den sorgen. 

när han är klar här ska vi hem till mamma, måste hämta mitt H&M paket som har kommit, kommer inte ens ihåg vad jag beställde men har en svag aning om att det är lite olika bas-plagg. hoppas det för det känns som att det sinar i garderoben. måste kolla sen om jag har nått monster som sitter där inne och äter upp mina kläder.

imorgon blir det halkbana, sen valbo med mamma för att som sagt köpa J:s julklapp, två fotäljer, kuddar till soffan och lite kläder. sen ska vi hem till henne och jag ska få hennes goda lasange, mums!

jullov 2008

nu har mitt jullov 2008 officiellt börjat! :) mailade precis min filosofi fördjupning! gud vad skönt att ha allting gjort så man verkligen kan slappna av nu när det äntligen är lov. känns tok bra! tyvärr är det här mitt sista jullov, det känns väldigt konstigt för jag tycker inte alls det var längesedan jag sprang runt på sörby med lite alternativ stil. men det var förmodligen längesedan eftersom jag bara har ett halvår kvar utav gymnasiet nu. visserligen måste jag plugga vidare, och jag ska verkligen plugga vidare. det blir att utbilda sig till lärare. jag struntar i att det ser mörkt ut för lärare frammåt. man ska göra det man vill! om jag inte får något jobb så blir det att läsa lite kurser eller ta något extra jobb. fast det är ändå ganska skönt att vara hemma om dagarna också, frågan är om J skulle tycka om det. visst, han skulle älska att ha maten på bordet när han kom hem, att alltid komma hem till ett nystädat hem och jämt ha rena kläder utan att behöva lyfta fingret. men jag tror nog att han skulle vilja att jag gjorde något mer om dagarna och i ärlighetens namn skulle jag nog bli less på att bara gå hemma efter någon månad. men den som lever får se!

cashew och bonaqua

har lite eftermiddags mys med mig själv, blev lite sugen nu när jag sitter och filar på filosofi fördjupningen så det fick bli bonaqua päron (mums) och en påse med cashew nötter! så attans gott. men har ett litet problem med nötterna, jag tycker vissa smakar mögel. men jag vet att det kanske bara är inbillning? jag vet inte, usch. men det är äckligt och jag får för mig att alla är mögliga. men de kan inte vara det för de går ut först i juli nästa år. jag menar, det är ett halvår dit ju? mhm, den jag tog nu smakade perfekt! :) gottis!

slängden in en maskin med tvätt när jag kom hem, så det är snart dags att hänga den. tycker faktist om att tvätta, det är så kul att hälla i tvättmedel och sköljmedel :) haha. tur att man är lättroad. diska är mindre kul, men faktist skönt och lugnande när man är arg, tro mig jag har provat ett antal gånger. någonting som däremot är jobbigt är att gå ut med soporna, det får J göra. fast jag var faktist ut med de idag innan jag åkte till skolan för att skriva prov. duktiga mig!

har inga lektioner imorgon och på fredag ska jag på halkan, så jag antar att jag har jullov nu? :) det gillas starkt!
ne om jag ska ta och bli klar med fördjupningen nu då så jag kan maila den till R. skönt att ha det gjort. ska in med lite fotnoter och sånt nu bara och skriva en snutt om dödsdoktorn, kevorkian.

frågetecken

man brukar säga att man mår som man förtjänar, vet inte riktigt om det stämmer in på mig men ändå. är så trött att jag håller på att krevera och jag kan inte göra något åt det. har sovit som en tok de senaste dagarna men orkar inte gå upp. hoppas bara att det blir någon sorts förändring efter jul, då har det ju gått yttligare några veckor. men ska inte vara helt passiv idag, ska till skolan vid tre och göra två filosofi prov, det känns iallafall bra det. lite frånvaro har ju ingen dött utav tidigare. imorgon blir det årets sista skoldag, det känns topp. tydligen så var fotot frivilligt, men funderar på att gå iallafall. är ju kul att fota och jag vill verkligen börja med mina ideér nu. och om vi ändå har geografi på eftermiddagen så känns det onödigt att vara hemma på morgonen. visserligen kanske jag behöver sova de extra timmarna, men jag får kämpa på! ska kolla så att det är iallafall någon mer i skolan imorgon så man har någon att äta lunch med. annars blir det ju lite  tråkigt. skulle vara bra att komma igång med fotandet imorgon så man kan fixa med fotona efter jul. men får se hur jag gör. nu ska jag ängna mig åt mer filosofi och försöka få i mig något. kommer inte att bli piggare om jag inte äter, det känns jobbigt eftersom jag inte har någon vidare matlust nu. åt nästan inget igår för jag mådde konstant illa :( antar att det är därför jag är trött nu..

trött, trött, trött..

känns som att jag har sovit hela dagen, visserligen blev det nästan så, tror inte att jag klev upp förens ett, men ändåså är jag så himla trött. har gått runt som en trött björn med bakfylla hela dagen. kanske hade vart bättre om jag hade fått tabletter för då hade ju kroppen fått hjälp, nu ska den klara utav det här själv ;O men det ska funka, tar bara en massa dum tid. när jag vaknade gick jag upp och skrev lite på filosofin, har någon mening kvar nu bara, men blir att maila den imorgon för det fick man göra! :) skönt det då. sen pluggade jag lite annan filosofi eftersom jag missade provet idag och ska göra ett annat filosofi prov imorgon också, så behövdes det. sedan åt jag frukost/lunch. efter det blev det en sväng till mamma och sen hem igen. kom på att jag behövde tvättmedel och sköljmedel så det blev att åka och handla. åkte hem till svärmor och fikade, skorpor med ost och smultronté sedan åkte vi till valbo och hämtade soffan, äntligen. och va fin den är! blir lycklig bara jag ser den. fick även min klänning ifrån nelly idag, hade tänkt ha den på nyår, men vet inte om jag ska ut så vi får se, blir nog att ha den på juldagen så får jag köpa en ny utifall jag ska ut på nyår. men det lutar åt mys med J i stugan, trerätters och pussar är aldrig fel det heller. nästan bättre än att stå full och skrika någonstans på stan, med tuttarna framme och upptäcka att man har kissat på sig.

mer plugg väntar, god natt!

I'm gonna be a rich bitch!

så var det måndag igen, sitter och pluggar som bäst just nu, men var tvungen att skriva ner en sak på datorn och tänkte: heey, då kan jag passa på att blogga. den duktiga emilia var väldigt duktig idag, gick nästan upp i tid, blev ingen frukost men jag fick med det andra, sen åkte jag till skolan för att göra en rest. det blev andragradsekvationer dagen till ära, hann däremot inte med att göra klart den eftersom jag var tvungen att fara till doktorn. det gick bra, skönt nu när man har en diagnos och dessutom slipper både tabletter och sprutor! måste ta blodprov i slutet på den här veckan eller i början på nästa, tycker inte att jag borde ha något blod kvar snart, menmen. det läskiga är att de måste ta i armen, jag som svimmar vid bara tanken. så det lutar åt att det blir på måndag, så kan jag tvinga upp J ur sängen och släpa med han dit, för då är både han och jag ledig! åkte och mötte upp I, vi åt lunch i skolan sen gick vi till lektionen. vi håller på med ett grupparbete och visst är vi en grupp, men arbetar gör vi knappast! får ta tag i det där efter lovet.

appropå ledig, det kommer bli så otroligt skönt att slippa gå upp på morgnarna, jag ska seriöst sova tills gunnar biter mig i tårna för att han är så kissis. då måste man ju gå upp för annars kanske han får för sig att kissa inne, eller ännu värre, på mig :O nog om kiss och sånt. jag ska väl fortsätta min effiktivitet med att plugga äckel filosofi, jag som hade tänkt mig lite mer än g kan nog hoppa upp och glömma det. men sånt är livet.


tredje advent

det är söndag och tredje advent, har nyss ätit lite av tonfisksalladen som blev kvar från igår, ska snart åka och kolla på en bil som vi kanske ska köpa och bila runt med i sommar :) helgen har varit bra och vi har hunnit med mycket. i fredags tog vi det bara lungt, igår gick vi upp tidigt, åkte till köpis och lite affärer och sedan hem och plockade lite med lägeheten. fick ner massa kartonger i källaren och oljade in bordet. sen åkte vi ut i skogen och ja, sladdade och kollade på våghalsarna som åkte bob efter bilen, haha :p jag gjorde en specialare och backade ner i ett dike, J blev bara lite sur. sen åkte vi hem till oss, köpte med oss mat, kollade på teve och rökte vattenpipa sen ut igen och sladdade på urfjället och maxi. sen åkte jag och J hem igen och sov. men det blev ändå ganska sent, så vi vaknade först halv tolv imorse.

resten av dagen kommer att spenderas med matlagning, det blir pasta och fläskfilé och massa plugg :( sen vill jag även försöka hinna med att se wallander.

ha en riktigt trevlig söndag!

klart!

nu är nyårsblåsan hem klickad, blev en grå/rosa klänning. har dessvärre ingen aning om vad jag ska ha på fötterna till den där, men får väl bli enkelt med svarta pumps eller liknande. svart funkar ju till det mesta, just därför jag inte fattar varför jag har ett par leopard heels? man har sina knäppa moments där man inte tänker, utan följer hjärtat och handlar.
en sak som är rolig är att jag inte har nått att ha på julafton/juldagen ;O och julen kommer ju före nyår. får bli en sväng på köpis någon dag framöver. juste, J ville dit imorgon och handla julklappar, då kan jag springa runt och leta efter julklänningen. så får det bli.

undra vem som vinner, alice eller kevin?
jag har inte sett ett ända idol, så jag har ingen aning om vem som borde vinna. men man hejjar väl på alice eftersom hon kommer härifrån, sen tycker jag kevin är lite för feminin för att tilltala mig. men det är vad jag tycker. tror dock att det blir kevin som vinner årets idol. men, jag kan ha fel för jag trodde amanda skulle slå picasso. den som tittar får veta.

så var det fredag igen

blev inge skola idag, kom hem sent igår och när jag väl kom i säng kunde jag inte somna, tankarna slogs i mitt huvud och alla ville höras mest. det var inte bra tankar heller, utan sånna som är deprimerande och fulla av ångest. sen hade jag sån förbannad mensvärk, det högg i mig liksom, hela natten. så det blev en hemma dag, ska göra psykologi provet på måndag istället. har massa plugg att göra i helgen, eller massa? typ bara filosofi, har ett prov, ett omprov och ett fördjupningsarbete. men arbetet är jag nästan klar med iallafall och det är ovanligt, för jag brukar göra allting i sista sekunden.

var nästan lika hurtig som i onsdags idag, då gick jag från skolan via näringen till strömsbro, idag blev det en promenad från stan, genom fridhem till andersberg. var tvungen att hämta gunnar och skulle  ändå ut med han så då kunde jag lika gärna gå hem. sen kom D och vi pratade lite medan jag gjorde frukost/lunch/middag och sen kom J hem. var hemma ett tag, tvättade och plockade med lite saker sen åkte vi till skutskär.  nu är jag hemma och kollar på idol medan J är på jobbet och håller på, när han kommer hem ska vi mysa och kolla på film :) I LOVE HIM!
sitter även och smaskar på ett pink lady äpple, klart godaste äpplena!

hörs senare!

totalt kört

det är totalt kört för mig, jag kommer aldrig bli något som jag vill bli. jag kommer få sitta i kassan på någon sunkig affär och sälja folköl till minderåriga. men iofs, plugga matte kan man ju göra hela livet. man får ju tänka lite positivt.

sick and tired

igår och idag har vart de värsta dagarna i hela mitt arton och halvt åriga liv. jag orkar inte beskriva detaljerat, men om man säger såhär så håller mitt liv på att slås i spillror. förutom att jag är enormt besviken på min mamma, så är allting helt jävla fel med J. tro att det är mitt fel, det tror ändå alla andra jämt. men så är det inte, okej det är kanske mitt fel men inte enbart. det är lika mycket hans fel. så igår var jag så satans förbannad, ledsen, besviken, förtvivlad, osv. så jag kunde inte koncentrera mig på något. allra minst matten, som det var prov i imorse. jag sket i det, som vanligt så bangar jag ut för att det känns lättast för stunden. men självklart så ångrar jag mig jämt i efterhand, men jag tröstar mig med att det inte skulle ha spelat någon roll om jag hade gått dit, för jag kunde ändåså inget. får se om man kan göra rester och sedan provet på egen hand nästa termin, annars lägger jag drömmen om att bli lärare på hyllan ett tag. just nu känns det inte som att något spelar någon roll, jag försöker bara överleva. och att det är jul snart? ja, det känns så himla långt bort och overkligt. jag tror alla mina drömmar kommer att läggas på hyllan ett tag. fan. och inte som att jag redan mår dåligt, nä då ska man vakna med svällda ögon och skit. jag pallar inte.

men det var underbart så länge det varade, antar att man får vara nöjd med den tiden man fick.

I was wrong

jag har i hela mitt liv trott att oavsett vad man gör eller vart man är så ska ens mamma finnas till för en. att det inte spelar någon roll vad man gör för val här i livet, de ska älska en ändå. men det är mycket man tar förgivet här i livet och det är först nu jag inser hur fel jag har haft. vem som helst kan förstöra banden mellan din mamma och dig, när som helst kommer någon kanske att göra det. jag har redan varit med om de, ikväll.

jag tyckte verkligen om dig mamma, men jag är inte din dotter längre. inte efter det du gjorde mot mig.

du får inte ..

du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in.

jag tror att Sonja Aldéns låt "du får inte" är min nya älskling. den är jättebra och mysig, lite sorglig men ändå helt underbar! :) tycker om att lyssna på den när jag är lite nere eller trött. vilket jag är hela tiden nu tycker jag.

har inte gjort så himla mycket idag, diskade och pluggade innan mamma kom, sen var jag hemma hos dem lite och efter det så åkte jag hem och lagade mat. nu sitter jag här och ska snart plugga lite mer, sen duscha och krypa ner i sängen. vann två marilyn monroe affischer som ska sitta i teve rummet sen :) får se hur de ser ut i verkligheten, men de var coola när man såg de på nätet iallafall.

imorgon ska jag till doktorn igen, tycker nästan att det är mitt andra hem nuförtiden, men det blir väl förmodligen ändring på det snart.

back on track

uscha, jag hatar måndagar :( man är omställd ifrån helgen och ja, jobbigt att kliva upp. men lika bra att börja veckan så fort som möjligt så är det helg snart igen. fick beröm utav matteläraren idag för att hon tyckte att jag var bättre på huvudräkning än henne, tackar och tar emot. sen har det inte hänt så mycket mer, klarade en matte rest och sånt. slutade tidigt idag, har egentligen lektion till fem, men läraren var sjuk, jippie! :)

det var helt otroligt kul i lördags, jag och I tog bussen till hedesunda och folket. sen festade vi järnet, haha. det var lite trångt när vi skulle till stan, sex stycken i ett baksäte. men det gick kanon, förutom att M mosade mina ben hundra gånger. mådde som jag förtjänade igår.

nu ska jag plugga lite, sen kommer mami och vi ska handla. vet inte vad som händer senare, men att städa lägenheten är ett måste.

woah lördag :)

tihi, jag och I ska snart sätta oss på bussen ut till hedesunda och M :) ska bli så trevligt att umgås. får se vad vi hittar på, men alkohol är inblandat iallafall, precis som det ska vara en lördag.

jag och J åt tomtegröt (som mamma säger) till frukost och julknäcke med julskinka och senap på till frukost. det känns verkligen att det börjar närma sig jul nu, synd bara att det inte är fullt med snö ute :( efter det la vi oss i sängen igen och myste lite, gunnar ville också mysa så han klämde ner sig imellan oss :) han är så söt han. sen har vi åkt runt lite överallt idag och handlat lite smått och gott. blev små julgrisar, ljusstakar att ha på golvet, ölglas och lite annat. jag tror jag älskar att göra av med J:s lön :)

ne nu ska jag fortsätta att göra mig iordning och öpnna en cider, trevlig kväll!

taggad/otaggad

min ena halva är så in i helvete taggad för att dra ut, dricka öl och hoppa till björn rosenström. jag älskar hans musik, texterna är så himla roliga och sorgliga på nått sätt. men så säger min ena halva åt mig att stanna hemma och dra täcket över huvet. mår inte alls nå bra fast jag nyss har ätit mat, jobbigt. men får se fram emot imorgon med M i stället.
jag tänker inte lyssna på någon utav halvorna, jag tänker ha en lugn fredagskväll med film och bad. ingen björn och inget täcke, än så länge.

ni som har turen och mår bra och är taggade till tusen och får se björn, hoppa och skrik lite åt mig med!

trött som en ja, vadå?

jag är skit trött. har sovit  från halv tre till typ sex men känner mig ändå helt död, kan vara för lågt blodsocker men har ingen ork att ta nått att äta. ska ändå snart åka och handla och sen göra mat.. har hunnit med att tvätta två maskiner iallafall, det är väl bra men det är ju fredag. vem fan tvättar på en fredag?

blir ingen utgång för mig ikväll, har ingen ork, men jag är så otroligt sugen på att se honom. får se om jag ändrar mig om några timmar, duscha har jag redan gjort så då är det bara att slänga på sig lite finare kläder och dra nån öl. men som sagt, förmodligen inte.

jag älskar helger, men de går alltid för fort. blir helt deprimerad när det är lördag kväll och man inte har gjort något speciellt. men imorgon ska jag till hedesunda och M. vi ska typ käka och mysa, dricka lite :) trevlans. har inte vart där sen i juli typ. ska bli kul! J jobbar ju ändå hela tiden, så att hitta på något med han den här helgen kan man ju total glömma.

ha en trevlig fredagskväll! :)

just one thing

or maybe two?

kolla in på nelly om ni inte redan har gjort det, jag har hittat MASSOR utav super söta, snygga, sexiga klänningar där för under femhundringen :) perfekt för mig eftersom att jag har blivit så snål i gamla dar. jag menar förr, då krävde jag ett par jeans för minst tusen spänn i månaden, nya skor hela tiden och nya klackisar fast jag har oanvända. och jag skulle ha det, och det, och det. det värsta var att jag fick det mesta också. haha, tänk så bortskämd man har vart. okej, är väl det fortfarande kanske men nu får jag mest pengar till mat och sånt.. mamma får typ tvinga på mig nya kläder, om det inte handlar om party kläder då, för det är alltid kul att köpa :)

funderar starkt på att köpa ett par snygga strumpbyxor, kanske med nå färg eller mönster. skulle vara läckert nu när allting är så trist. och jag har ju nästan alltid svarta kläder så det skulle nog pigga upp mig lite också. men jag funderar bara som sagt, känner mig snål .. haha :)

äntligen fredag

tror att det är ett antal personer som håller med mig om det? förmodligen. veckan har varit helt okej, om än lite virrig och för dåligt med sömn. dagen började med svenska, där jag läste en novell och ja, pratade :) sen hade jag muntligt prov, och ja det var lätt. vet dock inte vad jag fick för betyg, men han sa att det inte spelar någon roll för mitt slutbetyg i SvB. däremot måste jag få vg-mvg på analysen nästa vecka, jag känner pressen :) haha. sen var det psykologi, gjorde några frågor sen fick vi sluta. käkade lunch i skolan, det var lax idag och det är helt okej i skolan. sen babblade vi lite innan vi skildes åt. är hemma nu och håller på och tvättar, sen vet jag inte vad som händer. vill ut ikväll, det är ju björn rosenström - men vet inte om jag har orken. kanske lägger mig och power-nappar lite så är jag nog på g sen. eller?

romantiken

konstigt egentligen att det finns en epok som heter så, egentligen borde ju den handla om att alla blev kära. att de upptäckte kärleken till anda människor, av motsatt eller samma kön, att det fann kärleken till naturen och kanske till musik eller nått. i stället handlar det om? bra fråga. man dyrkade iallafall naturen och människan.

nog om epoker, har förresten prov på den och upplysningen imorgon. good luck!
har iallafall hunnit med mycket idag, har pluggat, blivit bjuden på mat av L och ja? vart hos svärmor och hälsat på. sötis G var ju där och jag kan inte förstå hur mycket jag kan sakna han, jag menar.. han är ju en hund!

nu ska jag läsa lite mer om epokerna sedan ska jag nog krypa ner under täcket med min andra sötis, J!
lade förresten en fuktgivande ansiktsmask med druvor nyss, mitt ansikte blev bebislent :) gonatt!

fucked for life

blir så jävla arg, kan inte med ord ens beskriva hur jag känner mig just nu, men jag antar att det som vanligt kommer gå över och att jag som vanligt kommer komma krypandes.. jag hatar mig själv när jag gör så!

ne, nu ska jag fortsätta att begrava mig i svenska boken.
får se om jag orkar gräva upp mig sen.

förvånad? näe inte så värst.

han med tio i bussen iallafall, en fördel det. men när jag hade sprungit från bussen till UM, så var lapparna slut. blir så förbannad. och överallt satt det små fjortisar som säkert tror att de har klamydia. är det inte bättre att använda kondom då så slipper man gå runt och tro saker? blir förbannad. på torsdag ska jag dit igen, och då ska jag sitta där från att jag slutar! fan. så det var bara att gå tillbaka till bussarna, hoppade på tian och ja, så var man hemma igen då. ska plugga nu, men först ska jag kika lite på ginas hemsida, kanske hittar en snygg klänning till julen där.

som vanligt..

upptäckte nu att klockan är halv tre, jag skulle ta fem över halv tre bussen till stan för att komma fram i bra tid till UM:s drop-in. men som vanligt så glömmer jag bort och buu, bää vad allting blir jobbigt. får ta tio i bussen istället, men med min otur så är väl alla lappar tagna då redan :( annars får jag väl gå dit nästa torsdag, I guess.
håll tummarna för mig nu, att jag får en lapp! fast jag har inget direkt akut ärende, men det skulle vara bra att få det gjort idag! men så är det med allting. vet iallafall vad jag ska köpa på vägen hem, ben&jerry's!

klick-shopping

håll med om att det låter klatchigt? :) det låter iallafall bättre än internet shopping eller nät shopping.
blev lite sådant nu, tre baströjor och ett lite finare linne som glänser och har en söt liten dekoration :) klickade även hem ett par örhängen. men vill fortfarande springa på stan eller valbo någon dag. behöver en tunika, nya leggings och strumpbyxor, en kofta och ett par snygga heels. ge mig pengar! :O
får se nu när mamma har betalat YA räkningen om det kanske blir nån tusenlapp över till mig, då blir det shopping. men inget onödigt, det får man ta efter jul med julklapps pengarna!

Rusk!

är hemma nu, känns bra skönt med tanke på att de senaste nätterna har det inte alls blivit mycket sömn. det beror på flera saker, men mest mardrömmar, ångest och ja, för många bra tv program. men vafan, sova kan man ju alltid göra senare i livet.

dagen har bestått utav prover, skola där jag skrev klart min novell som heter stormen och handlar om en tjej som träffar en kille och sen dör killen när han får ett träd över bilen. kort sammanfattning, den var mycket längre kan jag lova.
åt lunch med S och I innan jag gick till skåpet och funderade. kom på att allting jag orkar med idag redan är hemma så då tog jag bussen hem. nu har jag kollat igenom mina favvo-bloggar och funderar på att gå på toa.
ska till Ungdomsmottagingens drop-in vid tre, måste ha nya pills sen ska jag väl hem och plugga. ska plugga lite nu med förresten, ska bara slänga in en maskin tvätt först. toppen med mini tvättmaskin i badrummet! :)

har prov imorgon, ett som jag aldrig gjorde i tvåan.  men våran söta svenska lärare har bestämt att det ska vara muntligt, och då är det kanoners lätt! :) men lär iallafall läsa kapitlet..

funderar även på att göra av med lite pengar, behöver en röd klänning till julafton och juldagen då det blir utgång sen skulle det sitta fint med nått snyggt till nyår. har hittat en jätte söt klänning i gammelrosa/grått för bara fyra hundra. kanske ska klicka hem den :)

redan december

gud vad tiden går fort fram nu ;O tyckte nyss att jag landade på arlanda efter en vecka i solen med S&I, men tydligen så var det flera månader sedan, läskigt vad man inte hinner med. och såhär innan jul är det ju massor som ska fixas, förutom alla klapparna så ska det pyntas, pluggas och shoppas. ska ut på fredag och se älskade Björn, men efter det blir det nog inge förrän juldagen då det blir julklappsbyte och sedan slick! :) iallafall som det ser ut nu.

igår firade jag och älsklingen 2,5 år och med det så mös vi först, sedan gjorde vi oss iordning och gick ut och åt grekiskt. det var underbart, både maten och sällskapet. det slank även i lite alkohol, men enbart för mig eftersom sötisen körde. sen åkte vi hem och la oss i sängen och mös lite mer.

skulle egentligen till doktorn imorse för fler prover, men eftersom jag sov över får jag ta det på torsdag!

ne, nu ska jag skriva klart en uppgift i filosofi, sen börja på svenskan (om jag hinner) och efter det är det dagens sista lektion, mdk, sen ska jag väl irra runt lite innan det är dags för körlektion.

ha en underbar tisdag folks!

RSS 2.0