ännu en torsdag

men som tur är, en ledig sådan! har ju påsklov och det är helt underbart.
har väl inte gjort så himla mycket de här dagarna? i tisdags var jag och shoppade med mami, sen bowlade jag och efter det blev det filmmys med lite folk hos mig och J. sen igår? ja, vi åkte väl bil mest hela dagen? haha. men handlade även massa mat på maxi, usch va dyrt! sen åkte vi till stugan och satte på gasolelementet. så idag när vi kommer upp har det antingen brunnit ner eller så är det väldigt varmt där! jag tror jag hoppas på det sistnämnda.

så lov-veckan kommer alltså avslutas i stugan. kommer hem på lördag, då fyller papi år så då ska vi ut och äta.
sen på söndag har jag lovat J att hjälpa han.

nu ringde det igen, sällan jag får sms och samtal från folk som tror att jag heter ellinor :O
jag blir rent ut sagt tokig! så jag säger som vanligt: du ville möjligtvis inte prata med ellinor? ja, säger personen i telefonen och jag förklarar snällt att hon har 070 istället för 073 som jag har.
men vad ska man göra, när dagens samhälle är så tekniskt?
appropå telefon nummer så såg jag att mitt gamla nummer tillhör en tant i Boden, lite kul! haha

ne, nu ska jag gå ut med Gugge, sen packa och åka. ha det underbart till på lördag!

nu är det fredag igen

helt underbart, trodde att det var lördag men sen förstog jag att det var fredag. dagen började med en mys-dusch med J, sen åkte vi till mam&pap. jag gjorde janssons frestelse och sen spelade jag spel med J&brorsan.
sen kom mam&pap hem med farfar, pratade lite med dom. sen åkte vi eftersom J skulle ut och jag skulle hem och fixa mig och vänta på sötatse M. så nu gör jag alltså det. och ser att det börjat snöa igen, vill inge mera nu.
blir så blöt :( men iaf, så ska jag in till stan sen och ha det skit kul! jag tror jag är mega taggad.
vill bara säga tack, tack, tack till världens bästa P!

imorn åker jag och J till stugan, och lilla bebis Gugge också såklart! vet inte hur länge vi blir borta, J ska ju jobba nästa vecka. men hemma tidigast måndag kväll :) ska bli helt underbart eftersom både jag och J blir hysteriskt ... däruppe ;)

ha en underbar fredag, puss

sick and tired

jag vet inte hur mycket längre jag orkar. du kräver saker utav mig hela tiden, men vad får jag för det?
inte mycket alls. jag förstår faktist inte vad som har hänt, men jag har ingen lust att hjälpa dig längre.
jag gör allt för dig, men när inte du kan acceptera eller respektera mig för den jag är så tänker inte jag ställa upp för dig något mer! visst, jag kommer allttid finnas här för dig om du vill prata eller hitta på någonting. men det är slut med all hjälp, varför hjälpa någon som inte tänker hjälpa mig? ne, det har jag ingen lust med.
kan kanske börja fundera på hur vi ska ha det om du ändrar dig, men jag tror inte du kommer det. du är för svag gör en personlig förändring, du tror att folk vill ha dig som du är, men det är fel! jag och säkerligen alla andra vill ha dig så som du var förut.


Gossip Girl

ja, jag vet. jag har tjatat om hur mycket bättre böckerna är en själva serien. men jag vet inte om bättre är det rätta ordet? jag menar bara att serien inte stämmer överens med böckerna. men jag måste medge att serien är en av de bästa som någonsin visats på tv. det har blivit ett beroende, precis som top model var för mig i början. nu tycker jag att det mest är precis som förr. samma Tyra Banks och samma allting! men visst är det kul att kolla på ibland, men inget jag prioriterar. men en sak får man bara inte missa när det gäller top model, the make overs!


snöig morgon

igår började det snöa otroligt mycket när jag och J var ute med vovvsingen, det var stora mysiga flingor som singlade ner på oss. men det var lite burrigt när vi kom in, men då kröp vi ner under täcket.
så imorse hade vi planerat helt fel med tanke på att det var hur mycket snö ute som helst,
medans J borstade och skrapade bilen gick jag en sväng med gugge, eller gick? vi pulsade fram.
ingen hade ju plogat :( haha.

ne, nu ska jag koncentrera mig på mitt projekt, det ska vara klart vecka 20!
så det är lång tid kvar, men man vet ju inte.. det tar nog ganska lång tid.

ha en underbar onsdag ute snön!

hur?

när man har gått sönder, ja då blir man lagad på sjukhuset. de kanske syr ihop såret eller gipsar benet.
men när man har gått sönder inuti, i hjärtat liksom.. vem lagar en då? går det ens att laga?
jag vet inte alls, känner att jag har det problemet just nu, jag vet inte åt vilket håll jag ska vända mig för att få hjälp med det onda, den värkande känslan i bröstet. på något vis tror jag att orsaken till hjärtesorgen enbart kan botas helt utav den som orsakat den. jag kanske har fel, men enligt mina erfarenheter är det så. fast från början gör dem det nog bara värre. men nu har det gått väldigt lång tid, hmm.. två år sedan + nån månad. jag har försökt ett antal gånger men tyvärr, inget har hänt.

jag önskar att du var här och lagade mig, min vän.

I miss you like hell

och så hände det igen, den där starka känslan i magen kom tillbaka.
i huvudet började alla mina minnen tillsammans med dig virvla förbi.
jag ser dig skratta och le, gråta och skrika. vi hade våra stunder, men nu är de borta.
jag vet inte vad du tycker, men jag vet vad jag tycker. jag försöker få dig att förstå,
jag är inte hel om det inte är vi två. men vad ska jag göra?
hjälp mig att få dig tillbaka min vän.

I can't help it

jag stör mig fortfarande ;o jag förstår inte vad det är som har hänt. men jag kan inte hjälpa det, allting du säger och gör stör jag mig på. jag vet inte varför det är så, men saken är den att nästan precis allting du gör/säger är fel enligt mig! hur har det kunnat blivit så fel? vi som var så tighta?

men det är väl så, man växer i olika takt. vi har olika intressen nuförtiden, vi tycker olika om väldigt mycket och har olika planer för livet. jag kanske har blivit lite gammal och tråkig, men ska det spela någon roll?
jag har ett ansvar! som inte du verkar ha..


speaking och subway

Idag är en skön? dag. fast jag hade hellre haft mpr istället för informationen på Polhem. jag vill bli klar med min tidning, men man kan inte få allting i livet. tio över tio var det dags för mig och S att visa våra kunskaper i det engelska språket. det var speaking, hade tur och fick våran spanska lärare som satte betyg på oss.
men kanske lite negativt också, om vi var dåliga så blir det lite pinsamt. nu väntar vi på lite girls, sen ska vi ner på stan och käka på subway, ska bli mums. sen ska bi bege oss till polhem för tre informations-pass.
ett litet pepp är ju att man själv får välja vad man ska lyssna på.

nu verkar mitt magproblem vara på väg att lösas, men ska säga att det inte är speciellt kul nu heller.
var nog roligare i helgen? jo, det tror jag.

appropå helgen, i helgen är det påsk. på fredag ska jag och J äta hos mina föräldrar sen ska vi förmodligen till stugan några dagar. sötis Gugge blir ju så glad av att springa omkring i skogen!
men det ska bli oerhört skönt med ett lov! är väldigt skoltrött!

tonight is the night

hmm.. försöker få partyhumör, men det är lite svårt ;O men det kommer nog samtidigt som the party people kommer :) vet inte vad som händer ikväll förutom att vi ska sitta här först och att jag ska sova med baby J sen!
så helt fel kan det väl inte bli? men även om man planerar blir allting bara fel, så lika bra att inte ha planerat ett dugg och istället ha skit kul! eller?

har fått två konstiga samtal ikväll, little baby siss ligger på sjukan, men inge allvarligare än ett benbrott, som tur är!
så ska hälsa på henne imorgon. vad ska man ta med sig då tro? får fundera på det! tips någon?
sen ringde en kompis, eller kompis? ja, jag vet inte. blev förvånad men det var väl lite roligt såhär på fredags kvällen. men nu borde folket komma snart, have a wonderful night!

fredag, tack och lov

efter en hel veckas sängliggande med hosta, feber och huvudvärk så känns det faktist skönt att mjuk starta skolsystemet igen med en fredag. fredagar betyder ju två lektioner, vilket är mega skönt i dagens läge.
har inte missat så himla mycket, så det ska nog gå bra med den biten också.
har kollat på alla Beck- och Wallander filmer, så har inte haft något liv heller :p haha.

ska snart göra träna på teoriproven på datorn, sen är det lunch och efter det engelska. sen ska jag hem, städa lite och laga mat. sen blir det dusch&fix för ikväll ska jag och mysfolket vara hemma hos mig.
J ska ut med sina kompisar, så antar att jag kommer bli väckt av en full baby någon gång på morgonkvisten.
men vad gör det? när man är kär och galen!

ha en underbar fredag, för det tänker jag ha! (trots hostan som aldrig tycks försvinna)

just two things

nu har jag gått och funderat på just det här i x antal år och jag förstår inte vad folk har för problem.
väldigt många som jag känner har liknande problem, den snygga killen dom träffade på festen/krogen i lördags är ett riktigt svin! och så har alla killar hittills visat sig vara. men de har aldrig funderat över vart problem ligger, hos dem eller killarna. men de är hos mina tjejkompisar. de är rent utsagt korkade!
för de dömmer killarna efter utsidan, vilket är ett big no, no! de skulle kunna ha världens bästa kille om de bara glömde utsidan i fem sekunder. för är utsidan helt perfekt är ofta insidan helt värdelös, sopor rent sagt!
visst, jag håller med. man vill väl kanske inte ha världens fulaste kille, men även han har ett hjärta och kanske tillochmed ett utav guld?

var inte så trångsinta girls!

...

om jag ska beskriva hur jag känner mig nu och som jag har kännt mig hela dagen, med bara ett ord så blir det nog: frustrerad! jag försöker hela tiden få in saker i skallen som inte vill fastna. vet verkligen inte hur jag ska bete mig? ingenting har velat fungera för mig idag, varken pluggandet, tallriksplutten, scannern och inte heller fick jag åka med bussen. men nu ska jag hjälpa sötaste J, ser ni? jag kan faktist vara snäll jag med. sen kommer kvällen fyllas med prommisar, Gossip Girl, dusch, plugg och mys :)

imorn är det onsdag vilket betyder att jag kommer sväva på moln hela dagen efter datan.

tisdag

det känns som om jag har varit i skolan i flera veckor i sträck utan att ha åkt hem. men så kan det vara ibland.
nu har jag media, väntar på att få scanna in lite bilder. sen klockan fem så får jag åka hem till min baby J.
känns stressigt, ska hem och plugga en massa sen också :(

ha en underbar tisdag i solen :)

RSS 2.0