tittar tillbaka

hela den här dagen har vart ett enda stort minne, jobbigt men samtidigt kul att se tillbaka. har kollat på vanliga kort sen jag var femton-sexton, hade jämt med mig en engångskamera ut så har alltså papperskort där :) sen hittade jag massa foton från min mobil med gamla minnen och visst, om jag säger att jag inte saknar tiderna eller inte längtar tillbaka så ljuger jag. men man lever i nuet och får göra det bästa av den situationen.

gårdagen blev lyckad iallafall, kom hem till M&J vid femtiden, drack och pratade med folk som var där och det rullade in nya nästan hela tiden. det var kul! några samtalsämnen som det som kommer ur röven och liknande fick killarna i sällskapet att tappa hakan men vafan, man ska inte vara pryd! M:s brorsa S ville ta ett kort på mina körsbär och visst fick han det, då är det inte bara jag som har fotat dom. längtar tills nästa gaddning då det kommer bli lite annorlunda, men samtidigt väldigt mycket mig över det och ja, med MER som inspiration. men tillbaka till igår, vi åkte till ön och många gick in men många stannade ute och jag med. pratade med folk, drack, dansade och hamnade i en husvagn hos en gubbe med M, haha. hem kom vi också, som tur är.

idag har jag sovit, slappat och kollat på tv. när J kom hem åkte vi och hämtade hem vovven sen runt lite överallt och slutade med bakfylle käk (för min del) på maggis. fick även höra att grannen till mina föräldrar gått bort, tråkigt och hemskt. jag menar, jag har vuxit upp med dom alldeles intill. REST IN PEACE, E.

endless summer

är väldigt dålig på att kika in här och skriva, är nästan aldrig hemma och när jag väl är det så sover jag, haha :) idag fyller M år, så imorgon ska jag på födelsedagsfirande hos henne. ska bli kul att se hur dom bor nu, eftersom dom flyttat igen ;O haha. vi ska grilla och så, sen ska vi till ön. hoppas på samma drag som förra tisdagen.

har väl inte hänt så mycket egentligen, spenderar dagarna i sängen och nätterna ute, oftast. gör allt och inget men umgås med fab people :) var till huddik en sväng i lördagsnatt, åkte såklart turk-mercan som är J:s nya pärla :) jag klagar inte för såsen är billig och den drar nästan nada :) kanoners tycker jag då, som nog aldrig varit fattigare :(

livet rullar på och jag glädjs åt mina kompisar som har jobb och kan spendera. jag har inget jobb, men spenderar ändå vilket leder till ångest och gratis-ätande hos andra. men vet ni? man lever bara en gång, iallafall om man ska tro på vad de flesta forskare och vetenskaps män menar, så man ska väl för fan njuta? vem njuter av att jobba? okej, kanske dom som är typ über-kändis och inte behöver anstränga sig mer än att prata lite då och då. nä lev livet medan ni har chansen, jag har fyllt min sommar med underbara stunder med nära&kära och fler ska det bli. i helgen blir det bollnäs med älsk, ska ställa husvagnen utanför och sen glida in för att se lite fina kärror! OKEJ, LITE TRAILER-TRASH VARNING, men jag lovar det är mysigt och min familj har aldrig haft någon. husvagn alltså :) haha.

nej nu börjar det bli lite babbligt och lite jobbigt, mina kära missar Elvis&Marilyn envisas nämligen om att sitta på mina axlar, som om de vore värsta fåglarna :O mysigt men irriterande. btw, ha en fantastisk dag imorgon!

nu glömde jag tillochmed att skriva vad jag tänkte skriva, med syfte på rubriken alltså. jo jag känner att sommaren börjar lida mot sitt slut, redan :O det har gått fort. det är ju trots allt slutet på juli och det känns som att alla händelser som förrut var i en klump börjar spridas ut. men vi ser fortfarande framemot CCW i rättvik, höstcruisingen i gävle, little lake run, söderhamnscruisingen (som förhoppningsvis blir lika vild som den i våras) och massor av andra trevliga kvällar!

det går fort

tiden bara rinner iväg, vi är inne i juli och idag fyller min kära storebror 28 år! :)
tyckte det var nyss som jag sprang mellan krogarna på barrundan, nyss som vi alla skrek oss hesa på trappan, nyss som vi åkte runt på flaket, alla glada i hågen och inte ett enda problem lyckades tränga sig fram. jag har hunnit fyllt år och jag har även hunnit med massa roligt, som vintjärn och såklart västerås, åkte dit förra måndagen och kom hem i lördagsnatt. visst inträffade lite saker som var mindre roligt, men det ordnade sig skapligt tillslut. nu ska jag njuta av livet, hemmafru när det regnar är mindre kul men hoppas på sol och varmt väder så man kan åka till stranden.

RSS 2.0