valnötsglass

hmm, är lite deppig idag, har nämligen skjutit upp saker och nu är det fredag och no time to do it!
åker till stockholm imorgon och vet inte än om jag blir kvar där över natten eller inte, så det får bli mega plugg på söndag. usch! eftersom min dator inte vill att jag använder word har jag inte orkat börja om, jag måste ju skriva av allting därifrån och ha mig. men känner ändå att jag har fått mycket gjort i veckan, har faktist inte sovit länge förutom en dag och det är bra för att vara jag. har geografi prov på onsdag också, hade tänkt att frågorna skulle vara klara tills dess, men det får bli måndag-tisdags göra istället, det handlar om att prioritera! det ända som är klart är svenskan och den belv jag klar med för flera veckor sedan, det känns toppen. men att skriva ur huvudet är också min grej :)

nu sitter jag och tröstäter lite valnötsglass, ska snart gå ut till bilen och åka till J:s jobb, vad som händer ikväll? ingen aning än så länge. hoppas den här helgen blir tusen gånger bättre än förra och förr förra.

vad är coolt?

när man var fjorton år var det coolt att hänga med killar som hade moppe, när man var femton-sexton var det coolt att hänga med killar som hade körkort och bil, när man var sexton-sjutton var det coolt att hänga med killar som var tjugo eller mer som fick gå på systemet. men vad är coolt nu? att ha en äldre kille? att ha en kille med jobb som tjänar mycket och kan ge en mycket? att ha en kille med egen lägenhet? jag vet faktiskt inte. det där måste jag klura på. jag tror att det man anser vara coolt nu är mycket mer individuellt. jag tror jag tycker det är coolt att ha en snäll kille som har allt, men som först och främst bryr sig om en.

happy as can be

gick kanon hos farbror doktor, är så lycklig nu att jag svävar på moln. men jag kommer aldrig glömma det. lät till och med en sköterska sticka mig i två fingrar och i armen utan att säga ett knyst, fast hjärtat dunkade som värsta baslådan.

var till sandviken igår, hälsade på J:s kompis. och de hade värsta söta valpen, typ en dvärgpudel eller nått. mega super duper söt, jag ville ta hem honom. men jag fick inte :/

nu väntar jag på att mamma ska ringa och lite senare ska jag äta med J.

har inga ord

vet inte vad jag ska säga, men tack iallafall för det som var.
<3

hair it is

en sak jag har funderat på väldigt länge är hur långt håret där nere kan bli? inte för att jag har provat att spara ut det eller så,  men det är en tanke jag brukar slås utav när jag är på ett badhus eller på stranden och ser tjejer/tanter osv som håret sticker ut för. alltså brevid tros/bikini kanten. hår slits ju, så jag antar att trosor,om man inte använder trosor så byxor, nöter ut det. men om man skulle gå naken hela tiden, då borde det i princip kunna bli hur långt som helst?

fast jag skulle aldrig i hela livet prova, det är snuskigt. tänk själv om man ska sexa till det lite och har en halv meter lång fläta där nere. haha, vilken syn för killen.

word

gårdagen som började så bra slutade i ett damputbrott (från min sida), hade nämligen precis blivit klar med arbeten så fuckar den upp sig. så nu måste jag leta ihjäl mig efter nån jäkla kod, annars får jag åka ut med min bebis (datorn) till onoff så får dom lösa det, bäst för dom det! helt värdelöst att man får program på datorn som man bara kan starta 50 gånger innan alla, precis alla dokument blir skrivskyddade. och för er information så innebär skrivskydd även att det inte går att kopiera, maila eller någonting förutom att öpnna. som om oturen håller i sig får jag sitta med laptopen i knät och skriva av till J:s datorn.

men har iallafall vart duktig idag, mailade mina två texter till P-E som ska kolla på dom, min recension som är den tredje texten får jag maila senare eftersom den är på min dumma äckel dator! :O nu ska jag promenixa till J:s jobb och hämta bilen, sen hem och döda en laptop. wish me luck!


långsökt, men fortfarande helt möjligt

påvägen hem idag mötte jag först en likbil på stan sedan en annan likbil när jag nästan var hemma, när jag svängde in på min gata direkt efter mötet med den andra likbilen såg jag en gubbe med ett koppel, eller alltså jag såg inte vad som satt i kopplet eftersom det var för höga snövallar som skymde hunden. men när gubben hade kommit lite längre fram kunde jag skymta hunden och till min stora förskräckelse så var det en strävhårig tax. och jag, som är paranoid kopplade förstås ihop likbilarna med taxen och kom fram till att Gunnar var död. för, som jag tänkte, hur ofta möter man en likbil? och hur ofta två på samma dag? nej, det var ett tecken från ovan enligt mig. men jag vet, jag överdriver och inbillar mig.

ps, He's still alive!

klänningen med stort k

jakten fortsätter på klänningen med stor k, klänningen som jag ska ha på studenten. problemet är att jag inte vill lägga pengar på en vit eftersom jag för det första kommer skita ner den redan innan champange frukosten och för det andra så kommer jag aldrig använda den något mer och för det tredje vill jag inte vara som alla andra, inget dåligt med att vilja ha en vot dock, det är fint och ja så. men inte min stil. iallafall så hade jag hittat en i en fin lila färg, men kollade in på deras hemsida och den var slutsåld :( men jag hänger inte läpp i onödan, jakten fortsätter. om jag nu skulle ha en vit så skulle någon utav dessa tre vara söta. den första är ifrån FRENCH CONNECTON och de två sista ifrån IDA SJÖSTEDT. 

blondinbella?

njae, inte direkt då även fast en viss person liknade henne med mig eller kanske mig med henne eftersom hon är känd och inte jag? äsch, ni fattar väl hur jag menar ellerhur? iallafall så var det för att bella alltid berättar om sina möten och hur dagarna ser ut, denna personen tycker väl antagligen att jag också gör det :) haha. men skulle helst liknas med henne på grund utav pengarna. för hur kul är det att springa hos doktorn och skjutsa farfar när man kan ligga på en skön brits och ha rött ljus i ansiktet? eller springa runt med äkta päls på dyra affärer?

it's been some time sunny day

ååh vad härligt det är med ljus ute och ett stort extra plus till solen som faktiskt skäner sina strålar över oss en dag som denna. dagen har rullat på ovanligt fort för att vara dagen före helgen. blev grymt glad när några söta tjejer i klassen ställde upp som modeller till projektet, tacktack! sen var det geografi som mesta dels bestod utav babbel, men det är okej det med!
imorgon är det som sagt prov i religion och buddhismen, lär väl plugga lite då. som tur är har J läst religion och han tyckte, hör och häpna, att det var kul och intressant. haha, vart har min kille tagit vägen? först cs och sean kingstone, och nu det här.. religion liksom? menmen. han får iallafall hjälpa mig senare. ska skriva klart min psykologi fördjupning nu.

ut i solen med er!

just like the year 2005

hmm, har kollat lite på SATC men nu ska jag nog krya ned under täcket med älsklings J. imorgon är en ny dag och nya dagar betyder nya möjligheter och det gillas! appropå SATC så såg jag ett gammalt avsnitt igår där Charlotte blir helt förtvivlad när hon upptäcker att killen hon dejtar inte är omskuren, hon drog liknelsen att förhuden gjorde så att den liknade en hund. det fick mig att tänka, det borde ju vara vanligare med killar som är omskurna, säger man så eller omskärda?, i usa än i sverige. för jag vet bara en kille som är det. äsch, jag vet inte ja. men om förhuden är borta borde det bli problem med runkningen? en fördel är kanske att han kan hålla sig längre. omskuren eller inte, jag tror inte att det spelar någon roll för mig, fast jag kan inte vara riktigt säker eftersom jag aldrig har fått chansen att jämföra.

för att förklara rubriken så är strängen tillbaks igen, och med strängen menar jag precis vad det låter som, en sträng! blev till och med kallad för strängen ;o haha. men det var förr det, nyfikna på vad det är för sträng? sorry :)

nej, nu blev det mycket snusk, godnatt!

denna långa väntan

usch, är så trött fast jag tog en liten stödvila mellan tre och halv fem. väntar på att J ska ringa och vill bli hämtad från jobbet, som vanligt så jobbar min darling över :( men jag får tänka positivt, det ger pengar!

när jag har hämtat upp han ska vi till mamma och pappa för att leta efter lite saker som jag förmodligen har där, äta eftersom jag inte orkar laga mat idag, och om jag skulle ge han den uppgiften skulle det bli korv med bröd och sist men inte minst ska jag och mamma ringa lite samtal för att fixa lite saker. ikväll blir det att ta ett långt bad sen blir det i säng tidigt. eller tidigt och tidigt, beror ju helt på hur lång tid det tar att leta efter den där förbannade laddaren som jag måste ha!

dont know what to do

om en timme ska jag möta upp J för att äta lite innan mitt dumma möte, när jag väl kommer hem från det så ska jag plugga lite. vet att jag måste det, men jag känner ingen motivation. har ju prov i religion på fredag så jag antar att jag kan börja med det redan nu. eller kan, måste är väl ett bättre ord. har förövrigt väldans ont i magen, hoppas det blir bättre efter mötet!

samsung

nu har jag klickat hem en samsung touchwiz i rosa :) känns bra att jag snart kommer ha en telefon som inte krånglar, dör och stänger av sig själv. dock lite skakis eftersom jag är en sonyericsson människa ;O fast har faktist haft samsung en gång förut om den telefonen höll mycket längre än min förra sonyericsson och den jag har nu. så det kanske blir positivt. valet stog mellan den och en sonyericsson c905, men samsungen vann mitt hjärta. ända dåliga är att jag måste byta nummer eftersom min bindningstid hos tele2 inte har gått ut än ;/ but I'll survive!

Veckans goda gärning

usch och fy vad tidigt jag är uppe :O inte känns det speciellt kul heller när jag vet att jag har vart vaken i över en timme nu. men det krävs för att kunna utföra veckans goda gärning. klev upp och skjutsade J till jobbet, trodde att jag skulle somna vid vare rödljus för jag var så trött. kunde inte sova på bra länge inatt och sedan när jag väl somnade så vaknade jag stup i kvarten för grannarna dunkade och hade sig ;S så jag somnade nog inte riktigt förrän vid tre-fyra tiden. men åter till gärningen, jag ska vara ett så duktigt barnbarn och skjutsa min gamla farfar till doktorn idag. problemet är att jag inte vet vilken tid :S men han skulle ringa på morgonen så nu sitter jag och väntar på hans samtal. det känns faktiskt lite läskigt, för min farfar har funnits hela mitt liv för mig och har aldrig vart till doktorn, han är en seg gammal gubbe. mamma och pappa har tvingat han till doktorn en gång när han hade ont i bröstet, men det är de enda. så nu när han självmant tar kontakt med en läkare känns det läskigt, som att det snart är över med hans liv. vill inte tänka så, men vet att om det blir så, så är jag beredd.

vet alltså inte om det blir skola för mig idag eller inte, beror på vilken tid jag skjutsar han och hur lång tid det tar där inne hos läkaren. sen har jag ett möte halv två, så jag missar ändå sista lektionen. känns inte speciellt nödvändigt att först komma sent, sen gå tidigare..

nej nu blir det vakna med the voice och ett frukost äpple! ha en riktigt trevlig onsdag!

my perfect life

det var supermysigt att fika med H, längesedan vi sågs och jag tror faktist att det här kan leda till att vi tar upp kontakten igen. vi kommer förmodligen aldrig att sitta ihop som förut, men det begär jag inte heller. blev mycket galna minnen snack också, det gillas! på bussen ner på stan träffade jag förövrigt S, det var en trevlig bussresa måste jag säga, tokan då.
efter fikat blev det en vända på stan, H spenderade såklart mer än mig men det är inget konstigt med det, så har det ju alltid varit :) blev en brun tunika från vero moda och lite under från H&M. jag är nöjd iallafall eftersom jag han med lite klick-shopping tidigare idag. har även hittat en mobil som snart kommer vara i mina ägor, trevligt med en telefon som fungerar för ovanlighetens skull.

nu ligger jag i sängen och kikar på Vickans perfect life, om jag är avundsjuk? JA! men inte på hennes utseende utan på hennes tillgångar. men det får vara, jag är rätt nöjd med mitt simple life.

huvudkonflikten

varje dag har man en huvudkonflikt med sig själv, om man ska ha vit eller svart tröja, uppsatt eller inte, äta ett äpple eller en apelsin. yes, you know what I mean. men nu har jag en helt annan konflikt med mig själv. det är nämligne så att jag håller på att skriva en filmanalys utifrån valfisk modellen, skit i vad modellen heter men typ det har att gör med formen. iallafall så ska man tala om vad huvidkonflikten är och ja, det var nemas problemas för mig men sedan skulle det hända något på allvar som drar igån konflikten och då blevg det svårt för min konflikt var fortfarande kvar i USA medans huvudkaraktären befann sig i England. SHIT, vad krångligt det blev nu då. men skiter i konflikten så länge, kan visserligen inte fortsätta utan den men då vet jag vad jag måste göra ikväll. förutom att laga mat, hitta den dumma laddaren och duscha.
nu ska jag fixa och klä på mig, sen ska jag ner på stan för en välförtjänt fika.

att hantera tre möss på samma gång

som kille kan det vara svårt att hantera en mus, här sitter jag och har full kontroll över tre. hur jag gör för att det fungerar? ja, det är en bra fråga. vill ni veta? mus nummer ett styr jag filmen med, jag varvar pause med play. mus nummer två använder jag i word för att skriva analysen om filmen och mus nummer tre den vilar, tyvärr. men den kräver inte heller speciellt mycket uppmärksamhet när den är i vololäge.

sköna, underbara tisdag

har inga lektioner idag och besöket på högskolan kändes inte speciellt lockande så det blev en dag hemma istället.
sov ut i morse, otroligt underbart :) har börjat tvätta alla kläder i tvättkorgen, den har svämmat över för längesedan. sen beställde jag lite från HM, bajs nu kom jag på att jag glömde underkläderna. äsch, får logga in igen och klicka hem de också. har kollat in tre.se efter en ny mobil, funderar på att köpa en därifrån, men kan inte bestämma mig. ska snart plugga en massor och äta frukost, vid fyra tiden ska jag ta en fika med en kompis :)

miss my hun'

nu är klockan nästan tio och J har inte kommit hem än, saknar han! har längtat hela dagen efter en varm dusch och massa mys med han. men snart så är han nog hemma. kollade blekningen nyss, inte riktigt nöjd än för nu är det pissgult! men ska kika in snart igen, för det går fort på slutet.

bak och fram, inget för mig

hmm, har nog upplevt den märkligaste fighten med mig själv nu. håller nämligen på att bleka slingor, har aldrig använt den här metoden och tror inte att jag kommer göra det igen heller. jag har på mig en hätta, och jag kan tala om att det var lätt som en plätt att lirka upp håret ur hålen i fram. men sen då? ;O handen ville aldrig dit jag ville ha den utan skulle åt andra hållet hela tiden. sen blev det som stopp, den ville inge mer åt ett håll fast jag uppmanade den att göra det. alltså handen och armen klarar ju av det egentligen, men min hjärna lyckades väl inte riktigt förklara vad den menade, eller nått. nu ska det sitta i, så får vi se hur det blir. men ska dra lite blekningsmedel i bak om det blir knäppt där och fördela lite över längderna.

kommer förmodligen vara inlåst ända fram till den 25:e nu, med min tur blir håret pissgult randigt och har inte pengar till ett frisör besök. OCH NEJ, jag tänker inte färga det mörkt trots att det står massa förpackningar med olika nyanser av brunt i garderoben. kalla mig vad du vill, envis passar utmärk!

oh yes! or no?

så himla skönt att det är torsdag imorgon, fast det känns som att det borde vara onsdag? beror nog på att vi hade en väl förtjänt studiedag i måndags! tack gode gud för sånna. imorgon kommer det förmdligen bli en topp dag, foto på förmiddagen och geografi efter lunch. hade sluppit geon, men man får hålla ut! ska berätta för foto-P om min idé som jag slogs av igår påväg till M i hedesunda. förhoppningsvis gillar han den :)

nu  till no:et, jag hittar inte min kamera laddare ;O har letat i påsen med alla laddare men den finns inte där, tog även en titt i kartongen men inte där heller. shit, jag måste hitta den för kameran dör snart. fast, det kanske är som på min andra kamera, att när man kopplar den till datorn med usb:n så laddar den. får prova det snart, först ska jag kika in på HM och kolla om det har kommit in något kul, bara väntar på att få shoppa loss. har besällt lite smink och hudvårdsprodukter med mamma idag också, nice!

fredag hela dagen

har inte hänt så mycket den här veckan, förutom att jag klarade uppkörningen vilket betydde körkort! :) kan tala om att det inte var en dag försent, snarare ett halvår. men har enbart mig själv att skylla som har skjutit upp det. men nu har jag det!

ska snart till skolan och skriva prov, helt värdelöst att prov tillfället placerades på en fredag klockan tre när vi slutar elva. men det är ju iofs till för andra klasser också, men ändå! efter provet ska jag hem och fixa mig, sen bär det iväg till ockelbo och M, vi ska äta och förfesta. har redan bestämt vad jag ska ha på mig, brukar nämligen ske i sista sekund när det gäller mig. blir ett grått linne med spets volanger? vet inte hur jag ska förklara, men iallafall, som är köpt på veromoda, ett par spetstights från lindex och en svart kjol med spets nertill från H&M. haha, mycket spets :) till det mina lovely shoes. ett par lite öppna stövletter!

ne, nu ska jag läsa lite mer om jordskorpan innan det blir dags att åka till skolan i min pärla!

godmorgon söndag

idag blir det bara at njuta av livet, ska snart gå en lång prommis med hunden sedan blir det frukost! ska åka en sväng till valbo för J behöver jacka och skor, och jag behöver.. ja någonting! ska kila in på ikea mm för att leta efter lite saker till lägenheten. måste fylla på nu med mys-saker som gör att det blir hemtrevligt. blir även att övningsköra en massa idag, är inte långt kvar till uppkörningen nu ;O sen middag hos mam&oap. ikväll ska vi hyra film och mysa framför den, hoppas det finns någon bra :)

det känns så tomt nu, förr satte jag mig alltid vid datorn och gjorde datortester, men nu är det ju ingen ide eftersom jag har klarat skrivningen. så det blir fel, känns lite puckat när jag loggar in på sidan och sedan kommer på att jag är klar ned det.

RSS 2.0