it's been some time

ja, jag vet att jag suger på att blogga. det är så mycket annat som kommer ivägen, böckerna och de nya svenska kriminal serierna och typ lägenheten. så fort man har städat måste man städa igen. har beställt hem så mycket kläder att nu måste jag verkligen städa garderoben också. jag tror inte ens att man kommer in i den nu ;O

ja, som ni ser är det mycket. och jag glömde till och med skolan och hunden :p
men iallafall så fyllde J år igår, grattis! så utöver presenten så bjöd jag han på mat, mys!

dagen kommer innehålla mycker plugg, men har ju studiedag så :)
sen ska jag kanske iväg och fika men det vet jag inte än.

have a nice day my lovley ones!

super söndag

kom inte på nått vettigare att skriva. helgen är iaf slut nu för denna gång, har väl inte gjort så mycket egentligen.
stog vakt med J på skogens race igår och sen åkte vi hem och mös lite.
har vart i skolan nu i två veckor, tiden går fort ;O känns som att det var igår man satt där på balkongen i värmen och drack grogg! ska tillbaka dit, det kan ni ge er på. "the happy viking" har inte sett allt av mig än.

väntar på att mama ska komma, ska åka till maxi med henne sen ut till skogen. får se  vad som händer sen, skulle vilja gå och se Patrik 1,5 men då måste jag ju be henne om pengar, för är det nått jag inte har nu så är det pengar.

för en vecka sen..

.. vaknade jag upp för våran sista dag i sunny beach :( flygresan både dit och hem var över mina förväntningar. fick bara lite problem med öronen. och när vi landade på arlanda, ja det kändes knappt. så tummarna upp för den piloten!
har vart i skolan nu i två dagar, känns som hundra år. men idag är det ju iaf onsdag och efter det brukar dagarna rinna förbi mig. ne men våran sunny beach resa kommer jag aldrig glömma, tack tjejer!

sen att en blondie från irland/island hånglade upp mig och att jag fick ett stånd på magen, det är sånt som bara händer.

RSS 2.0