första gången

gissa om det känns bra, jag klarade det på första gången så nu hoppas jag bara att körningen går lika bra!

mår som jag förtjänar idag, gårdagskvällen gick i rocknrollens tecken, det blev först att dricka och äta lite hos M, sen åkte vi till stan i J:s nya bil, looking good! efter några varv på stan blev det hillbillys, sen stan sen hillbillys sen stan, ja ni fattar :) ringde J vid tre tiden och bestämde plats. det var inte superenkelt att stappla sig fram på isgata med för mycket promille och slitna skor, men hem kom jag! så nu har jag degat till fyra sen gick jag upp och tog tag i saken. har diskat, tvättat och städat. fast städningen fick jag hjälp med. nu är J och handlar, sen ska vi laga mat. ikväll blir det lungt, mår illa fortfarande :( ha en trevlig lördag!

it's getting closer

om ungefär en timme smäller det, är inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara men det kommer väl. vill verkligen klara det nu, men jag kan bara göra mitt bästa och skulle det inte gå hela vägen så får jag väl göra om det. är inte mer med det. men samtidigt så kommer jag känna mig enormt misslyckad om jag får 50 eller 51. under 50 så är det iallafall lite bättre. men hej, nu ska vi ju hoppas att jag får 52 och uppåt, ellerhur?

kvällen kommer spenderas i hedesunda till en början, blir att antingen fira eller dränka sorgen, får se hur det artar sig.

nada, nada, nada ..

upptäckte för ett tag sen att det sinar i min garderob, har verkligen inget att ha på mig ;O eller okejdå, men inget jag känner att jag vill ha på mig. så därför bestämde jag mig för att liva upp den här dagen med lite nät-klickning. gick det bra? NEJ! har kollat H&M, ellos och massa andra sidor. men jag hittar bara två plagg ungefär och då känns det inte värt att beställa. vart är alla långa mysiga tunikor som passar till leggings eller strumpbyxor? jag vill ha! aja, får väl ta det näst bästa alternativet och bege mig till valbo någon dag och handla. där finns det iallafall, får jag hoppas.

studentklänning

jag har redan börjat kika efter studentklänningen, kanske lite tidigt vad vet jag? men jag känner att jag vill ha en klänning på mig som ingen annan kommer ha. kanske kan bli svårt, men hoppas inte! har hittat en nu tror jag, den är a-formad och finns i lila och svart. vill alltså helst inte ha en vit, men svart känns kanske lite väl vågat? kommer sticka ut mer än ja, den fula ankungen :) fast det kanske inte spelar någon roll? kan vara snyggt om man har några vita detaljer så det matchar mössan. men jag vet inte än, lila känns inte som om det kommer passa till vit mössa? men usch vad svårt, jag vet inte hur jag vill ha det. men det var till en början den lila jag fastnade för, tänkte "det där är min studentklänning" och det bästa är att den inte alls är dyr och det är toppen för det betyder dyrare skooor :) och om jag köper den och sen hittar en som jag vill hellre, så är det inte fel med en snygg klänning i garderoben.

åååååååååååååååh!

är så otroligt trött på allt som heter körkortsteori nu, vill bara ha det gjort och självklart så vill jag klara det direkt. därför sitter jag fortfarande och hänger över boken och datortesterna, inte direkt skit kul. men, om jag ska ha det så måste jag väl plugga lite också. ska krypa ner i badet sen och gissa vem som får följa med, jo körkortsboken. haha, tror J kanske blir lite sur för att jag dissar han för den, men det får han leva med ett tag. är lite osäker på några skyltar, så det blir mest skylt-plugg tänkte jag. sånna skyltar som man ser hela tiden när man kör är inge svåra, det är de som man aldrig har sett förr som är förvirrande. vill att allt sitter som smäck på fredag!

new moon

såg att New Moon har premiär i USA den 29/11, hoppas den har premiär här då också. visserligen är det nästan ett år kvar, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ..


sitter och knoddar körkortsteori nu, lika bra att passa på när man ändå inte har något annat för sig, blir lite deprimerad när jag ser hur mycket mitt körkort har kostat hittills, och jag har det inte ens ;O det är dyra saker det. men jag har gett mig fan på att klara det första gången, både skrivningen och körningen! heja på mig nu!

är så less på mig, nu har jag haft den här skiten i över en vecka fast jag inte ska, med risk för att låta som Katrin Z, så kanske jag måste undersöka muffen snart! HAHA, nämen det är väl hormonerna som spökar.

nu ska jag ta en välbehövlig pause för lite matlagning, sen ska jag och J på bio! känns lite vardagslyxigt sådär, att bara slippa tänka på alla måsten.


förstör min dag bara!

jävla idiot grannar, jävla idiot grannar, jävla idiot allting. de får borra och spika ända fram till ett på natten mitt i veckan, men när jag råkar ha lite för hög musik halv tio en LÖRDAG, ja då blir det liv i luckan. jävla idioter!

I need summer

känner att både min hy och min hjärna behöver sommar, med lata dagar och massa sol. men man kan ju tyvärr inte få allt här i livet. det gick bra på fotot, vi håller på med indentitet så det blev att fota olika kroppsdelar, även alternativa kroppsdelar så spm en gitarr, apelsinklyfta och en gren. kommer nog bli läckert! :)

provet sög jag på, eller ja inte bokstavligt eftersom så skulle pappret bli blött och så skulle jag säkert få en äcklig smak i munnen. men jag var dålig då, fattar ni då? nu sitter jag och jobbar lite pa, har mailat loggboken till P-E och skrivit tio intervju frågor till K som ska intervjuas som "killen" imorgon. får se, tycker frågorna känns lite för myckte framtvingade. har även skickat iväg lite mail, så nu snart kan jag gå hem nöjd.

like what?

torsdag morgon och jag förvånas av mig själv, gick upp i tid ;O har hunnit duscha, föna håret ;O och letat kläder. nu sitter jag här i väntan på bussen. borde kanske ha tagit den som gick kvart i, men den hade jag faktist inte hunnit med. och eftersom jag har media på morgonen så hinner jag till halv precis om jag tar fem över! men nog om bussar!
den här dagen hade vart perfekt om jag inte visste att jag kommer få ig på geografi provet i eftermiddag, men som den tappra människa jag är så går jag ju självklart till skolan iallafall! vad gör det om jag får EN rest? har faktist klarat mig undan dem ganska bra det här läsåret! har förresten ett psykologi prov som ska göras, men det var för att jag var sjuk då, jag fick inte ig! ne, om jag ska ta och börja klä på mig och dra mig ut till bussen? JO.

igår fick jag tidsbekräftelse till skrivning och uppkörning! weehoo. hade även fått hem mina apsnygga friis&co skor! melike. ne, ha en underbar torsdag hörrni!

mitt tvåtusennio

sitter här med tax-strumpor och myskläder, kom nyss in från en långprommis med sötistaxen! var tvungen att avbryta geografi-pluggandet med en uppfriskande promenad. har massa tankar och drömmar om hur det här året ska se ut, hoppas innerligt att det blir så bra som det ser ut!

förutom massa biopremiärer som jag ser fram emot (män som hatar kvinnor, beck mf) så är det här även året då jag har turen att ta studenten, vilket i sig innebär massa roliga saker och såklart, ganska blöta kvällar :) efter studenten vill jag utomlands med några från klassen innan det är dags att jobba, jag vet att jag inte hade tänkt jobba speciellt mycket under 09 och 10 eftersom jag planerar att plugga vidare hösten 10 och jag vill ha ett år utan tvång! haha, appropå 10, låter ju jättedumt att säga men ser förskräckligt ut när man skriver, iallafall så blir det att jobba ungefär två månader. men det är skift, så det kommer hinnas med massa roligt också. västerås och rättvik är två svenska städer som jag kommer besöka i sommar! i augusti/september blir det förmodligen en resa till grekland, jag vill mysa på de söta öarna och äta god mat. J vill däremot till spanien, så får se hur det blir men utomlands blir det iallafall. tänker ägna mig åt massa saker som jag aldrig skulle kunna göra annars, så som att gå olika kurser och bara vila mig. vill läsa lite språk, så det funderar jag på att göra men det kommer knappast ta speciellt mycket tid och därför räknas inte det som skola, fast det är på en skola. under hösten finns det inte så många tankar för mig, men i december blir det att åka till thailand med J i fyra veckor, ska åka runt där och promenera på stränder som det romantiska par vi är, eller inte ;) haha. men vi ska öluffa där iallafall. förutom allt inplanerat blir det såklart mycket tid med hunden (hundarna), funderar på att skaffa en till som sällskap till gunnar. några små roadtrips, mysiga vinkvällar med vännera, utekvällar med vännerna och förhoppningsvis många skratt. sen kommer jag även att tatuera mig, motivet är helt klart nu och väntar bara på att få gaddas in!

jag ser fram emot ett riktigt topp år!

man kan väl drömma?

jag önskar att mitt liv vore lite mer innehållsrikt, intressant och att jag vore väldigt tacksam utav mig, att efter varje steg jag tar ska jag få en pirrande känsla i kroppen eftersom jag faktist kan gå och borde vara glad för det, att jag efter varje gång någon tilltalar mig ska hoppa upp och ner av lycka, eftersom jag faktist har människor runt omkring mig som tycker om mig. det är så himla mycket man borde göra och vara, men vem orkar? och den som orkar gör det nog inte under en speciellt lång tid. för vi borde vara tacksam över hur bra vi har det, att vi har tak över huvudet, hur mycket mat vi har och blablabla men om jag faktist vill gnälla över hur mitt liv suger, om jag vill slänga jättemycket mat på lunchen i skolan och om jag hatar stället där jag bor - borde inte jag få göra det då? vi bor ju i Sverige och det är faktiskt lagligt att yttra sig!

kan man önska livet ur någon?

det gick bra hos tandis iallafall, överlevde smärtan utan bedövning. eller smärtan, det gjorde inge vidare ont. men oavsett om det skulle göra förbannat ont så utstår jag den smärtan mycket hellre än de där förbannade sprutorna! hugger nästan hellre av mig en tå bara jag slipper sprutor! men så fick jag reda på en mycket trevlig, eller inte, sak. det är tydligen nå fel på mina tänder, som uppstår när det blir för mycket syra attacker på dem, och vad beror det på? JO, ALL FÖRBANNAD JUICE SOM JAG HAR DRUCKIT! FAN, OM MAN KUNDE ÖNSKA LIVET UR NÅGON SÅ VILL JAG ATT DU DÖR. du har fan bara orsakat mig problem, och inte fan är det skönare att kissa nu heller! IDIOT!


fucking 62!

för att få grönt på de där förbannade testerna måste man få 63, och precis som med fas a&b så får jag 62 hela tiden på fas c. jag blir tokig! skulle vilja prova en gång till, men jag måste kila  nu så det får bli senare. ringde tandläkaren för att boka tid och fick en redan idag, jippi! eller inte ;o efter det blir det som sagt körlektion, gym och matlagning med J.

pokerface in the elevator

hade bara en lektion idag, mega skönt :) nu har jag kikat runt på bloggarna jag tittar in på dagligen och ska snart plugga lite teori. vid fyra blir det körlektion och efter det gym och laga mat med J.

han även med lite hiss-dans idag, thiiiwi. jag blir så glad av att skaka loss i hissen! :)

vet ni förresten att min dator är helt bäng, nån som vill köpa?


var är livet? där är livet!

jag vet att det inte var speciellt längesen som jag skrev om hur less jag är på mig själv. men nu kommer det igen. vaknade imorse och mådde jätte illa, sprang och spydde sen somnade jag om till klockan ringde och det var dags att gå upp, han inte mer än upp innan jag var tvungen att springa och spy igen :/ då försvann alla tankar på skolan och jag gick och la mig i sängen igen. som tur var mår jag inge illa längre, så förmodligen är det inte magsjuka som jag trodde imorse, utan jag har säkert ätit något konstigt :S så imorgon blir det skola för hela slanten.

helgen var iallafall skit kul, blev först lite små sur/ledsen när jag blev lämnad på olles. men så hittade jag Z,K,T och S där! woho, så då gjorde det ju såklart inget att de andra hade gått. blev en ganska spännande kväll men tillslut fick jag springa ihjäl mig med mina stilettisar för att hinna med bussen hem. igår var jag as seg hela dagen, gick runt i mjukiskläder och bara lodade. menmen, skönt det ibland också :)

nu har jag bokat skrivning och uppkörning, eller bokat och bokat. de ringde från ya och berättade när det skulle ske och frågade om det passade, jag ville ha tidigare men det fanns inga tider så nu hoppas jag att det ska bli avbokningar så får jag tidigare.



the walk of life

fredagen var intressant, massa babbel i ett garage med folk som låg halvsovandes på sina "horor" sen en skapligt intressant färd i för många kilometer i timmen förbi, ja civilare. det slutade helt galant, men det var nog bra nära?
tog en prommis med vovven sen in och bara slappade. somnade vid två. en fråga bara, varför somnar man tidigt när det är helg men sent när det är vardag? stupid me! var även sugen på alkohol under kvällen, men det försvann så fort jag kom in i värmen.

idag skulle vi ha åkt till järbo, allting var så planerat liksom in i minsta detalj, men så fick J problem med bilen imorse, han åkte iväg för att sätta dit en sak medans jag var hemma med ett tre meter högt berg med disk :( för er nyfikenhet så har han inte kommit hem än ;O men jag vet, tålamoooooood. så jag har sprungit runt i lägenheten med dammsugaren som en extra kroppdel i en timme, de där förbannade barren vill inte ge med sig! jaja, nu har jag lyckats tvinga med mig M till maxi, så jag lär väl kila ut så hon inte lessnar på att vänta och går hem igen. sen när jag väl kommer hem från maxi ska jag duscha och fixa till mig inför kvällen, för ikväll smäller det!

STORT GRATTIS TILL I OCH J SOM FYLLER 20 RESPEKTIVE 21 IMORGON!

It's friday and I'm in love

mycket bra dag idag, trots att morgonen gick åt pipsvängen. har även hunnit med lite hemma, det är bra. fast sen blev jag sugen på att dricka sex on the beach drinkar imorgon så då började jag jakten på recept på internet. men det finns hundra miljoner olika, och de vanliga är inge goda. så jag tänker göra mig en egen sex on the beach, en sån som smakar utomlands, ja tack! tänker även förgylla kvällen med en smarrig mjölkdrink, en? vad fan tänker jag med, iallafall en tre stycken. blir även en kall god öl och cider imorgon. ååh, jag vill ha imorgon! måste handla lite saker till drinken, typ apelsin&ananas juice, persikolikör och grenadine och, ja jag vet inte :) funderar på att köpa en påse polkagrisar eller turkisk peppar också så jag kan göra lite shots. men det får jag ta sist, för jag är nästan pank..

so what in the elevator

morgonen denna torsdag var inte riktigt på min sida, orkar inte berätta för då kommer jag bli skit förbannad igen och det vill jag inte, jag vill vara glad! som vanligt på fotot blev det inte så mycket gjort förutom självporträtten, som jag säkert ser ut som ett mongo på, menmen. geografin var frivillig och eftersom jag redan var på dåligt humör var det bäst att åka hem, kan ändå inte koncentrera mig på att lyssna på henne. har inte gjort så mycket hemma visserligen.. blev en bra bok när jag kom hem, har slängt in en tvätt i maskinen och vattnat blommorna. innan jag åker hemifrån runt fyra ska jag ta med mig soporna ut också, yeah I'm a hard working lady!

jag är ganska pinsam om jag får säga det själv, när jag kliver av bussen skyndar jag mig hemåt med bestämda steg, ungefär som någon artist i en video till en låt med ganska, bam-bam takt. nu fattar ni ingenting men typ som takten i so what. är ni med? iallafall så när jag kommer in i hissen börjar det pinsamma, för det är väl ändå ganska vanligt att gå i takt med musiken man lyssnar på? väl inne i hissen så är det som att jag är med i en musikvideo, alltså mimar jag och har mig, inte nog med det så gör jag rörelser och typ slänger mig mot dörren och väggarna. I know, töntigt och svårt att förklara. men ganska kul! :) tyvärr bor jag på andra våningen så jag hinner inte med det så länge. men man kan ju alltid åka högst upp först och sen ner till den rätta våningen, eller det kanske vore FÖR mycket?

na-na-na

är mot förmodan glad idag. klev upp i tid imorse för att arbeta lite PA med M. det som förvånade mig var hur jag orkade, jag somnade inte före tre inatt och det har tyvärr inte sett bättre ut med sömn sen ja, jag vet inte när. har spenderat nätterna med scrubs, 2&1halvmän och massa annat medan jag har försökt att få sömnen att ta över min kropp. men för att återgå till dagen så har det gått kanon. ganska skön dag ändå och innan jag åkte hem så blev det att ha en körlektion där jag fick bestämma vad vi skulle göra eftersom jag är klar men hellre övar inför uppkörningen där än hemma, efter det så gick jag och S ner på stan och fikade på flanör, åt en underbar sallad med kyckling, mango och pinjenötter! vi babblade på till sex ungefär sen gick vi upp på söder, hem till henne med vovven och sen åkte jag hem efter ett tag. och gissa vem som satt på bussen, jag vet ni kommer aldrig att kunna lista ut det. men pinsamt var det!

nu sitter jag och försöker få upp J ur soffan, jag vill nämligen åka och handla bananer, för det är slut :(

one way or another

tisdag idag, en skön tisdag iallafall om man ser det skolmässigt. började vid tio med religion och sen lunch och efter det lite svenska innan vi fick gå hem för att börja med en analys utav en låttext. gillart!
idag har jag lite att göra, ska plugga teori sen ner på stan och hämta biobiljetter sen har jag utbildningskontroll ;O lite jobbigt att jag inte har fått 63 på alla än! blä! ska alltså se wallander med J ikväll. mys!

ne nu ska jag fortsätta med pluggandet, wao.

yrsel

nu är jag less på det här. vaknade i fredags och mådde as, skulle gå in i köket för att ta ett glas vatten men kunde inte gå in utan att gå in i karmen, försökte tre gånger och blev förbannad på karmen, men även på mig själv. tog en banan och trodde det skulle gå över, men icke sa nicke och så snubblade jag in i garderoben. med nöd och näppe tog jag mig till sängen utan att snubbla eller vingla så jag slog ihjäl mig. sen låg jag och kollade på värdelösa serier och reklam till tolv då jag masade mig upp och åt en till banan. sen fortsatte jag med reklam/värdelösa serier tittande tills I kom och plingade på. vi pratade lite och hon var topp som hade med sig mitt schema! underbara människor uppskattas just nu väldigt mycket! med andra ord så har det blivit en lugn helg hemma för min del, var till mamma och åt mat idag sen har det inte hänt så mycket mer. imorgon ska jag köra lite bil med brorstor sen blir det återigen mat hos mamma, orkar inte laga mat just nu så hon är väldans stöttande tycker jag. och visst, J kan laga mat. men ni vill inte veta vad jag skulle tvingas äta då. men för att återgå så är det yrseln himla irriterande, den kommer då och då. tror att den har gått över, men så vips känns det som att man ska spy. hur kul är det? men jag ska kämpa med skolan nu, får väl ha med mig tre ton bananer varenda dag om det så ska behövas.

hade ett underbart samtal med S natten till lördag iallafall. vi pratade om allt möjligt och plötsligt hade det gått mer än två timmar och min telefon satt fast i örat. men det vare värt! nu ska jag lägga mig brevid J och kolla på en film. peace!

wooah

träffade E och hennes söta bebis i helgen, ååh jag vill också ha! men okej, lugn nu, jag ska vänta. iallafall tills jag har tagit studenten! fast jag vill ha bebis nu, men inte egentligen. bara om jag hade vart klar med skolan nu så hade jag velat nu. om nu skulle vart i sommar. eller, vafan svamlar jag om? längtar faktist lite till skolan nu kom jag på, dels har vi jättekul men också för att börja med min portfolio i foto!


den 27:e februari så har stieg larssons filmatiserade bok, män som hatar kvinnor biopremiär! jag längtar som en tok, för de som har läst böckerna vet hur otroligt bra de är. lite sega ibland, men det kan man leva med när de andra är tipptopp. och inte nog med det, en ny beck film har premiär i sommar och en till kommer nästa år, alltså ni som inte är riktigt med, 2010. uuh, känns weird att skriva men så är det faktist. men jag längtar till nästa filmatiserade del i stephenie meyers vampyr serie. appropå den, jag kom på att jag beställde en bok om de böckerna innan jullovet, hoppas att den har kommit. ska springa förbi bibblan direkt på torsdag innan lektionen. nu pirrar det! fast det var ju mer än fakta bok.

ne, nu ska jag plugga körkortsteori, bajs.


2008

lite sent med ett inlägg om tvåtusenåtta men bättre sent än aldrig! :)
hade det varit för två år sedan när jag skrev dagbok och sedan tog det bästa och värsta från varje månad och gjorde en årsresumé så hade det här inlägget varit mycket mer organiserat. men har slutat skriva dagbok, iallafall för hand i mina små färgglada böcker, som förövrigt fortfarande ligger kvar hos mamma. så nu får det bli lite hipp som happ.

tvåtusenåtta, året som bokstavligen flög förbi, var ett skapligt år för mig. absolut inte det värsta men långt ifrån de bästa. vad jag han med? jag och J  firade två underbara år i juni, fyllde arton och fick tillgång till money ;) åkte till costa del sol med familjen och J, blev en visit i rättvik och ccw även den sommaren, sprang på krogen och uteserveringar, åkte till bulgarien med I och S! fick en digital systemkamera av J i födelsedags present, började trean på borgis, skööönt! lärde känna M, en helskön brutta som jag gillar starkt! haft sköna avslappningshelger i stugan, ansträngt mig mer i skolan :O var det möjligt? och en ganska rolig sak, har aldrig flyttat på riktigt men nollåtta han jag med det två gånger. flyttade till valbo i februari och till andersberg i november, här blir jag kvar länge! :) har visserligen inte bott hemma sen sommarlovet innan ettan, då intog jag J:s hem. men förra året var första riktiga flytten! jag tatuerade även in min efterlängtade jordgubbe, som det är väldigt få som vet vad den står för.

har glömt massa detaljer, I know. men spelar roll? jag vet iallafall hur mitt år varit.

RSS 2.0