it's fucking hot

and it's killing me.

jag är liksom inte riktigt van vid värme, får panik varje år när värmen börjar smyga sig på.
men samtidigt som jag inte alls gillar värmen är jag ett stort fan av den! det finns ingenting bättre än sommar och sol!
så, nu har jag sagt det.

mindre än en månad kvar tills min födelsedag också, vet verkligen inte vad jag vill ha ;O
okej, förutom en rosa metallic amazon då! haha :)
men ska ner på stan och kika runt lite och sen skriva en lista som släkten får kolla på.

nu ska jag göra klar min bildanalys och sen tio i två har jag spanska. HOLA GUAPA!

personporträtt

är klar med mitt personporträtt om S, det blev kanon! tihi :)
men är lite förvirrad just nu, vet inte om jag glömde att stänga av plattan innan jag åkte hemifrån imorse.
men det ordnar sig, jag är nästan säker på att jag gjorde det. men som sagt, är förvirrad.

är mega hungrig också, kunde inte äta något imorse förutom lite juice och en banan. och dem som har bakat är försvunna :O så min mage protesterar ganska hårt nu. tänkte att jag kanske skulle slippa springa och köpa macka, men blir nog så ändå. men har bara en tia :/ blä.

hej måndag

i torsdags var vi i stockholm, det var kul. fint väder och roliga stunder både där och på bussen dit&hem.
köpte lite saker till S som hon fick i lördags och två tröjor till mig. åkte djurgården runt med båt och var på teater.
såg Hamlet. den var väl sådär, lite knäpp? men helt okej.

i fredags hade vi bara en föreläsningen, det var en kille som var bög som kom och berättade. sen åkte jag ner på stan med sötis I och handlade. blev lite saker till S, ett chock-rosa linne med New York text och ett  par lovely skor från friis & company. sen åkte jag och J till mamma och åt, sen skjutsade han hem mig och han åkte och hjälpte sin papi att flytta. jag somnade tidigt, utmattad sen torsdagens events i stockholm.

lördagen spenderades först i sängen med J, sen över till komunalhuset där Woodpeckers firade 50 år.
stog där någon timme och sålde korv, läsk och kaffe innan jag gick hem och gjorde mig iordning för S:s födelsedags fest på MC-klubben. det var disco tema och väldigt kul! träffade massa roligt folk, både sånna som jag känner och sånna som jag inte känner - än. sen kom I, K och M och var trevliga. vid ett åkte vi därifrån. sen åt jag och J max, var inte så hungrig så jag åt min sallad när jag vaknade i går morse.
slappade hela dagen, åkte till mam&pap vid tre och sen kom J vid sju tiden, med rosor.
ååh, vad jag älskar han. om mindre än en vecka har vi vart tillsammans i två år!

mår inge bra alls idag, magen är orlolig och jag mår illa hela tiden. ska egentligen åka och handla med mami efter fyra men får se hur jag mår.

sjuk?

börjar fundera på om jag är sjuk? jag svettas och fryser om vart annat och så, ja jag har ont i halsen också :(
saknar J, han är ju så seg! eller okej, kanske inte. han har ju inte ens slutat, men ändå? haha.
har kollat runt på massa bloggar och internet-sidor med saker som jag kanske ska köpa till S, men ögonen värker för skärmen flimmrar och jag är törstig. just nu vill jag ha augusti, sunny beach, en bok, en paraply-drink och ja, solbrillor! GE MIG.

hej getbajs

dagen spenderades i furuvik. om man tarbort det halv kassa vädret, kylan och den lilla maten man fick så var dagen rätt okej. bäst var nog när en get tog S:s penna och gömde den i deras lilla hus och när en tjej i någon annan klass fick getbajs på hela låret. tydligen så strök sig geten mot hennes ben. annars hände väl inte så mycket? eller, kollade på en damp apa, såg när en orm fick mat och klappade en söt häst. blev nästan påkörd av damp gubben och hans traktor också. jo, men kul var det!

nu sitter jag i skolan, kom nyss hit. jag tillhör den lilla skaran utav folk som avgudar skolan och kan därför inte lämna den, eller inte. ne, jag väntar på sötis J som ska hämta mig och sen ska vi till mam&pap.

igår städade vi förövrigt i våran walk-in closet, nu är det skit snyggt där inne. måste bara skaffa lite snygga krokar, en spegel och massa galgar. och kanske en skohylla? japp! sen är det totalt klart där inne. sen kollade jag på gossip girl, oh I cant live without it!

kvällen kommer även innehålla massa sex and the city, förutom den grillade maten jag ska äta :)

intervjun

vi håller på med personporträtt på texten, vet inte om jag har nämt det. men iaf så intervjuade jag S förra veckan och nu har jag renskrivit det. ska som sagt få några foton också på henne i action. får bli denna  vecka eller nästa.
egentligen fick man gå när man är klar med texten, men väntar ändåså på J så jag ska lägga in det i Indesign snart!
lektionen har flytit på bra, med en paus för chokladmuffins, loka likes asia och en macka med kalkon!

prova nya solero smoothie med smak av banan och sorbet med jordgubb&tranbärs smak.
en glass för oss med urinvägsinfektioner springandes hos oss oftare än brevbäraren.

dont forget to kiss your mother goodbye

längsedan jag skrev här nu, men har inte riktigt orkar. skrev att vi skulle till stugan i lördags, men det blev inget av, istället så åkte vi till Gimo och var där hela dagen. lekte med världens sötaste chihuahor också :)
så jag blev helt kär och nu ska jag tjata på mamma om en sån till studentpresent! hoppas, hoppas.
sen blev det ju storm och snö, snö i maj? hemskt! sen i söndags hjälpte vi J:s pappa och hans fru att flytta lite, sen åkte vi till mam&pap och åt afrikanskt :) gottis! igår var jag helt död, så jag gjorde inte så mycket.

skoldagen började med teater på konserthuset, dont forget to kiss your mother goodbye. den var väl sådär, rolig men kanske lite seg ibland. sen lång lunch och tio över ett börjar texten! ska skriva klart mitt personporträtt om S, som förövrigt fyller 18 på söndag och ska firas på lördag. har fixat några grejer till det, men är inte riktig klar än.
ska ju till sthlm med skolan på torsdag så då blir det att leta lite mer saker.

ha en trevlig tisdag mina vänner!

sunny beach, here we come!

fredag kväll och humöret är ganska så på topp. blev inge stuga idag, men fick se en totalt bränn-skadad lägenhet! men vi ska iallafall åka till stugan imorgon, bättre så.

den 20 augusti åker jag, I och S till Bulgarien - Sunny Beach! bokat och klart idag! ska bli helt otroligt kul!
men innan dess så åker ju jag till spanien också, mycket utomlands det här året, men det är väl bra?

nu ska jag kolla på what happens in vegas, äta varma mackor & yoghurt!

min sommar 2008

  • skolavslutning 13juni :)
  • sommarjobb 16juni-27juni.
  • fira min födelsedag 27juni.
  • spanien med fam+J 28juni-16juli.
  • rättvik 27juli-3augusti.

och såklart, resan som är flyttad till Bulgarien i augusti med S&I.
visst kommer jag göra annat kul i sommar också, kanske fira midsommar i rättvik med little siss och folk.
sen kommer det bli massor av soliga dagar på stranden, en och en annan tur med husbilen, tältning, grillkvällar och mysstunder på mingel.

sköna, sköna fredag

dagen började med en mysig pratstund med sötis L på bussen, kul att träffa henne lite oftare! har blivit ganska ofta nu för tiden, helt posetivt. sen var det fordon och säkerhetskontroll. när man var klar med den fick man sluta, och då var klockan halv tio, helt underbart! gjorde klar min foto-rest, nu så ska jag bara skriva ut och lämna till coola P, haha :)
men sen fick jag damp, skulle skriva ut min lyrics&book-report. men det blev bara bajs, kunde inte öppna på skolans datorer och sen var texten typ kryptisk. massa fyrkanter och stjärnor ni vet? så damp, damp, damp.
snacka om sur när jag satt uppe hela kvällen igår och gjrode det. but that´s just life. efter engelskan så ja, gick jag hit till datan, ska göra min sista datarest som tjaffsade igår. är snart klar nu, sen kommer mamma vid tre och då ska vi boka. ska bli så jäkla kul! tihi :) sen i eftermiddag åker som sagt jag, J och sötis G till stugan.

vad ska ni göra ikväll?

school is off!

efter cirka tjugo minuter på individuella valet så fick vi sluta, jag har sedan dess suttit och kämpat med äckel-data-resten. kan tala om att det gick inge vidare, men ska gå på den andra gruppens lektion imorgon så då får han gott och väl hjälpa mig annars är det hans fel att jag får IG!

nu ska jag väl ta och pallra mig till bussen, J slutar ju snart och ja, jag måste hem och plugga :( vill inte!
men hmm, måste nog köpa något drick bart innan. för jag tror jag törstar ihjäl!
och som sagt, jag har ju sommarjobb! ;) pilutta dig!

ready, set, go

nu är engelskan klar för alltid! jag har gjort mitt sista nationella prov for ever. kan sammanfatta det med ett ord: NICE! han även med att redovisa naturen och det gick hyffsat. är varken super nöjd eller missnöjd. så, helt okej.
imorn ska vi förmodligen boka resan, nice! det blir Ayia Napa med I och S, iallafall som det ser ut nu.
blir skönt med en liten utlandsvistelse innan sista året på sam-media börjar.

nu har jag bara indivuduellt val kvar, som börjar om en timme. men hittar nog på något sett att fördriva tiden.
längtar tills imorn, då ska jag och älsklingen och såklart, sötis G åka till stugan. men det blir inte bara mys och grillning där utan även trök-plugg :/

ha en toppen eftermiddag!

god morgon!

hmpf, eller inte. steg upp runt sju, ungefär en kvart efter att J åkt till jobbet. jag har börjat vant mig vid ensama morgnar nu .. sitter och dricker periska/passion yoghurt och försöker få i mig två mackor. alla som känner mig vet ju att jag inte kan äta direkt. måste gå en - två timmar först. men i och med att det är nationella i engelska - reading/listening halv nio så måste jag äta något! men det är inte så lätt att tvinga sig själv, lättare att tvinga någon annan. men yoghurten är iaf god! :)

igår var alltså jag och hela gävle och sökte sånt där feriejobb. fastän jag tog tren 14.35 från stan och det skulle börja 16.00 så fick jag kölapp nummer 19. men jag låg bra till, för jag fick det jag ville ha. sommarjobb på katthemmet första perioden, dvs 16juni-27juni. japp, jag slutar jobba på min arton års dag!

ne nu ska jag fortsätta tvinga i mig mackan, lycka till med nationella ni som ska göra det!

och så ..

blev det plötsligt onsdag eftermiddag, har livskunskap nu snart och ska göra en utvärdering.
sen är det bara språk och efter det är denna skoldag äntligen över. känns inte som att jag har vart på spanskan på hundra år, kan bero på att förra veckans spanska gick bort. och i måndags var jag som sagt hemma.
men idag är jag tillbaka! haha ;P

efter skolan ska jag söka jobb, sen hämta ut mitt efterlängtade H&M paket.
kvällen i ära kommer tillbringas hos mam&pap.

onsdag morgon

har precis blivit klar med min hemsida, jippe.
intervjuade S igår, gick jättebra. så nu ska jag bara åka och ta lite foton på henne i salongen.
hade tänkt göra det på fredag efter skolan, men då måste jag ju göra min sista data-rest.
så förmodligen måste jag fota henne på tisdag..

bajs-data. men nu är den slut iaf! thank good.

just nu, vill jag leva

tomas ledin, alltid en stjärna! vem kan låta bli att bli glad och få sommarkänslor när man hör hans trall vänliga sånger? ne, mer tomas ledin på radion!

nu ska vi snart kolla på den andra gruppens vägg-tidning och våran grupps film! spännande, spännande.
men hmpf, jag gillar ialla fall läget!

sugen på en latte

ibland kommer suget som en smäll i magen, det är olika sug från dag till dag och från tillfälle till tillfälle.
just nu vill jag som sagt ha en latte, för några minuter sen suktade jag otroligt efter en iste. min personliga favvo är peach! mumsigt! köpte en flaska fun light peach igår! eller nu ljög jag, det blev två. så det blir många svalkande glas med iste nu fram över..

vad suktar ni efter?

I wanna dance with somebody

gud vad tiden segar sig, i alla fall just nu. sitter här och har text, det är meningen att jag ska komma på frågor till len intervju. men jag vet inte, har inte riktigt gnistan för att koncentrera mig nu. saknar J!

efter skolan ska jag som sagt fika med S och snacka massa skit, ska försöka tvinga henne att bli mitt intervju offer också! är så kissnödig nu att jag nog faktist måste gå på toa.. om jag orkar.

okej?

efter många om och men fick jag tag på en lunch kamrat! jag och sötis M åt tillsammans. men mamma skulle ge mig pengar sen :) snäll mamma! sen fick jag typ springa från söder till skolan, kom fem minuter försent och satt och hyperventilerade hela lektionen. sen så han inte ens vi redovisa.

nu har vi äntligen text! skönt!

jippe, oh that's fun!

kom till skolan i tron om att vi har matte, men icke sa nicke. ingen matte idag nej :( såhär sitter jag nu alltså.
och har allmänt roligt, försöker hitta nån att käka med, men ingen ska ju käka i skolan. buuuh :/
men, ska plugga in nk:n lite mer sen får jag väl kila ner på stan och äta lunch med mami.

har alltså bara naturkunskap och media idag, byter till text :) kul! sen klockan fyra är det redovising för vårat projekt och kvart över fem ska jag fika med S! hoppas den här dagen går fort.

turn up the music

har precis skrivit klart min bookreport. var inte det roligaste, men fick något annat att tänka på ett tag iaf.
ska alldeles strax springa ut med soporna innan J kommer hem, vet att han inte kommer bry sig idag om jag bara hade legat i sängen, men vill göra det. vill sysselsätta mig hela tiden. känns som första gången i min livshistoria, jag somn alltid tycker om att krypa upp i soffan och göra absolut ingenting.

jag har kommit på en sak, det absolut värsta som kan tänkas hända när man är tillsammans med någon.
det måste ju vara om han eller hon skulle bli tänd på ens kompis? usch, herregud. jag har nästan varit med om det, eller ja? det var inte min kille, utan någon jag tyckte väldigt mycket om. så går han och blir tänd på min kompis. men som tur varade det bara någon dag, han var ju inte direkt nykter när han kom på det. sen efteråt skämdes han som en hund. men bara på dom få dagarna rasade min värld ihop. så nu är det de ända jag är rädd för, oroar mig ganska ofta om att det senariet ska inträffa igen. fast nu att min älskade J ska komma underfund med något liknande. berätta, vad tycker ni?

I hope you know

lördagskvällen blev lyckad trots allt! det började med att bussen var typ tjugo minuter försen, och sen när den väl kom var det knappt nå folk på den. men iaf, grillade med alla förutom M&S. sen åkte vi en sväng, hämtade M och sen åkte vi lite till. vid tio tiden hämtade vi S sen var alla med. polisen stoppade oss, men vad gjorde det? man lever ju bara en gång. sen så började bilen koka, men märkte han som körde det då? nej! åååh! blev galen ju. sen skulle vi åka och gratta K men det blev ju inge av. för vi stannade bakom bibliotektet. sen då? ja, sen märkte jag att han som körde hade dragit därifrån. fuckhead! så det var bara aii ringa älsklings J så fixade han nån som körde hem bilen. men, för att samanfatta kvällen : helt galen!

igår var det söndag, en seg söndag. tillbringadfe mesta delen av min vakna tid hos mam&pap.
jag och J var så hurtiga(?) så vi promenerade till köpis där mami hämtade oss efter jobbet.
men som ni märker, så blev det inge skola idag. hände en sak igår och känner inte mig så tipptopp.
men imorgon ska jag iaf till skolan, måste ju. vill bara gråta.

om jag vore en katt..

.. så skulle jag smyga runt ditt fönster vareviga natt.
.. så skulle jag stryka mig mot dina ben och hoppas att du ser ner.
.. så skulle min högsta önskan vara att du smekte mig över ryggen.
.. så skulle jag hata när du lämnade mig.
.. så skulle jag kissa på dina skor om du försökte lämna mig.
.. så skulle jag spinna när du kliade mig bakom örat.
.. så skulle jag heta Mjau, din Mjau.

cruising tonight

yeah. ikväll bär det av, me and my babes ska ut på raggen! :) fan va kul det ska bli! hoppas på att vädret håller i sig, ellerhur? är en aning stressad men har iaf duschat nu, ska ut till mam&pap nu och göra iordning bilen, ska på två nya däck. sen blir det hem hit igen och göra iordning mig :) haha.

men vi ses väl ikväll? :)

maaaow

jag är trött, och det är FÖR varmt. vill åka hem, lägga mig på uteplatsen, sola och läsa en bra bok. kanske ha ett glas med något gott svalkande i handen. drömma kan man ju, för jag måste nog se sanningen i vitögat och plugga när jag kommer hem. plugga en fredag? ;O jag är dödsdömd.

har tappat bort mina kompisar, haha. S, I och K är totalgone :p
får springa och leta efter dem sen, om jag orkar. det är för varmt för att orka göra något.
skulle vara kul att vara ett gäng och spela kubb eller nått ikväll, eller?
får se hur det blir, annars blir det väl att mysa framför teven.

ä-ä-äntligen

fredag idag, helt otroligt vad fort veckorna rullar förbi. fixade chaufför igår :) så nu är det iaf klart! skönt, blev lite hysteriskt ett tag där när jag inte vissre nån som kunde köra. vi ska grilla före också, me and my babes!
hoppas på fint väder och en hellyckad kväll!

har teori nu, till halv elva. sen ska jag käka och efter det är det engelska. sen vet jag inte vad jag ska göra? :O
om jag ska åka och sola eller åka hem och slappa? eller kanske åka till skutskär och kolla när J håller på med bilen? usch, jag vet inte. men jag bestämmer mig nog innan eftermiddagen!

omg, it's hot!

eftersom det var nationella i matte b idag stannade jag hemma hela förmiddagen. jag menar, det började halv nio och man fick sitta till halv ett. sen började våran första lektion två. och eftersom jag ska läsa om matte b i höst och göra nationella vid jul, tyckte jag att det var en bättre ide att stanna hemma. duschade när jag vaknade sen så det blev frukost på uteplatsen, prommis med babyJ och vovven sen lunch med Jbaby. sen åkte jag till skolan och mötte M, och vi gick till teorin. har gjort ett test, gick bättre än förra gången, men nu har jag rast :) ska snart köpa en macka, så fort M är klar. sen tillbaka hit och göra ett till test. i eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra?

träffade sötis sis igår, gud vad jag har saknat henne. ville bara krama ihjäl henne, men så kan man ju inte göra. så hon fick inte ens någon kram. hade jag inte vart så mesig, hade jag gjort det.


pretty sure

veckorna fortsätter att rinna förbi, dagens första och sista lektion slutadte för mer än en halvtimme sen. men jag sitter kvar och försöker göra min datakunskapsuppgift, som jag har rest på. hemsidan går framåt, allt är klart det ska bara in några fler bilder och sen ska jag publicera den, tihi. är jättehungrig, han inte äta frukost. så fort jag har käkat i matan med S ska jag gå och möta J sen ska jag hem och slappa. haha, är så slö idag att det bara känns jobbigt att sitta med huvudet rakt. glöm inte, sex and the city ikväll!

tisdag it is!

och jag vet inte om jag gillar det eller inte, förr såg jag jämt fram emot mpr lektionerna, men det var som sagt förr.
nu känns det inte som att man får göra som man vill längre och det gillar inte emilia!
saknar foto och text, det var tider det. men som tur är börjar sista snurr perioden nästa vecka och då har jag text.
har fortfarande inte bestämt vad jag ska välja till trean? foto eller text står det mellan nu iaf och ska jag vara ärlig tror jag att jag kan få bättre betyg på texten, men ibland är inte betygen allting!

har iaf lämnat in sammanfattningen nu, så nu är det bara redovisningen som väntar nästa vecka.
jippie, jag som älskar att redovisa. not!

längtar till i helgen, jag antar att fredagen kommer vara plugg/mys/slapp-dag med babyJ och lördagen full av överraskningar. det är ju gävle cruising på lördag, för er som har missat, så jag och brudsen ska först grilla och dricka läckerheter sen ner på stan i jänken. kan la bli skoj? :) men inte så kul på söndag när man måste öva in redovisingen. men som den partyflicka jag är, får jag väl ta det då! haha.

nu ska jag ut i solen en stund innan mpr:en börjar, ta vara på tiden!

varken ut eller in

hmpf, jag vet varken ut eller in nuförtiden.. morgonen började med fråga olle i aulan. det var lite segt, men mest kul faktist. han sa väldigt bra grejer, vill ha han som morfar eller nått :P haha. så söt! sen var det spanska, där vi började med realia sen idrott med basket på schemat med C&M. till lunch var det pannkakor, det äter inte jag så det fick bli kaninmat idag igen. sen svenska, och jag måste bara säga att den förgyllde min dag, vi strök provet som skulle vara på måndag och det bästa är att vi slipper det, totalt! så skönt! och mitt nk-prov är flyttat från idag till om två veckor, kan inte vara mer underbart just nu.

ska bara skriva en sammanfattning, sen ska jag till plantagen med baby J.
har ni fått nått bra besked idag? hoppas, för det känns great!

RSS 2.0