I'm on fire

just så känns det, har powerwalkat med hunden jätte, jätte långt!
men sen blev det max, så hade ju lika gärnat kunnat legat i sängen hela eftermiddagen! men skönt var det iaf ;p

nu ska jag nanna med J, sen blire skola hela veckan lång!
imorn ska jag och siss gå ut med hundarna i hby, mys! natti natti

powerwalk

nu ska jag snart ut på en powerwalk med vovven! ska bli skönt med lite frisk luft, sen måste jag vakna till lite inför referaten!
J var nyss hem, han hade vart i stan. nu skulle han hämta sin tlfn i firmabilen, han är lite senil och glömmer allting överallt.
så då ska jag passa på att gå en prommis med vovvisen, eftersom J inte ville följa med och gå nått motionsspår i hemlingby.
så nu blir det på med varma kläder, hoppas bara att mina träningsskor har torkat sen igår? jo, det måste dom ha! annars får jag gå i pumpsen, tss.
så nu blir det träningsoverallen på!

fucked up..

..ja, precis så kände jag mig när jag vaknade till för ungefär två timmar sen. och precis så känner jag mig nu också. fastän gårdagen var rolig, så?
ja.. jag är helt dum i huvudet. och jag är orolig för dig, och för oss.
och för alla andra. vart ska jag ta vägen med min ångest från igår?

hungrig är jag iaf. inte käkat nått sen klockan tre i natt. och hem kom jag inte förens tio över sju imorse ;o men jag fattade inte riktigt att klockan var så mycket, bara när jag klev ur bilen och såg att solen sken.
hade jag inte vart så ledsen så hade jag inte kunnat somna, för solen lyser rakt in på mig i sängen.

förlåt babyboy, du betyder så otroligt mycket för mig.
jag vet inte vad jag håller på med? jag hänger inte med.
men nu blir det lungt för mig ett bra tag. ska plugga och vara allmänt duktig!
måste skriva svenska referat idag, jippie.

men vart är du? varför svarar du inte?

love last forever.

sean kingstone-beautiful girls,
jag älskar den låååten! <33

har fixat håret, eller aaa hälften av det. nu ska det sprayas, och kladdas :p haha. sen ska jag klä på mig och sminka mig. sen kan vi åka :)
om ungefär 45 minuter kommer han som ska köra.

lalalala, tror ni det blir snyggt med röda effekter i mitt hår? JA?
krama mig! puss

brrr, kallt.

så närmar sig klockan sex denna lördag, lite tråkigt men jag känner ändå att jag har fått mycket gjort. jag har duschat, städat rummet, sorterat kläder, dammsugit, städat toan och kattens toa, vart ute på en timmes promenad i spöregnet med vovven och nu sitter jag här. tror att jag kommer somna som ett barn ikväll. fast innan dess vankas utgång! :)

nu till min hemska dröm i natt. och som vanligt så låter det inte alls lika hemskt när man ska berätta den. men när jag vaknade så skakade jag, jag grinade så jag inte kunde prata och var allmänt i chock. HEMSKT!

J fyllde år så vi hade fest för han, när alla gäster började komma så var det en kort kaxig tjej som direkt började bråka. jag sa att hon inte var bjuden, men hon tyckte att hon hade rätt att vara där eftersom hennes mamma tydligen hade vart tsm med J:s pappa för längesen. jag frågade varför hon tyckte att det spelade någon roll när det var mitt och J:s hus. så började vi slåss. vi drog varandra i håret och slogs med armarna som galningar. så helt plötsligt började vi kyssas och smeka varandra. vi gick in i köket och jag skulle precis lägga henne på bänken när jag såg J och en gammal kompis till mig ligga och va väldigt intima på bordet. jag sprang dit, ryckte tag i hennes hår och höll upp henne i det. jag gav henne till tjejen jag hade strulat med och sa åt henne att hålla i henne medans jag skulle skrika på J. så kliver J fram, tar tag i min gamla kompis och lägger henne på bänken. huvudet är precis på skärbrädan och han tar fram köttkniven och hugger av henne huvudet. inälvorna sprutade och jag fick panik. J försvann, tjejen försvann. och jag stog där med min gamla kompis huvud i händerna. jag stoppade ner huvudet i en kastrull och la en plåt över, sen ställde jag det under diskbänken. tankarna i huvudet snurrade runt och jag tänkte: "gud, vi kommer ha det här efter oss hela livet. jag kommer att vara tvungen att beskydda honom. pappan till mina barn." när jag tittade upp stog tre tanter i köket, dom var från nån myndighet och skulle genomsöka huset så att det var lungt att ha fest där. då vart jag förbannad, för dom skulle kolla alla skåp, lådor, garderober, rum ja precis allt. så jag frågade varför, när vi faktist var vuxna. dom sa att dom var tvugna. jag låtsades diska för att dom inte skulle kolla under bänken. när dom försvann ut ut köket till vardagsrummet tog jag kastrullen och plåten och sprang. jag har aldrig sprungit så fort i mitt liv. vi bodde högst upp på en kulle, och vägen ner var krokig och smal. längs vägen stog fullt med folk som kollade på mig.
väl nere slängde jag allting i en djup, djup soptunna. säkert tio meter eller något. sen började jag hysteriskt kolla efter huvudet. men efter ett tag gav jag upp, det var inte jag som hade mördat henne. så jag skulle bege mig tillbaka till J. då var jag plötsligt i skolan. jag, moa och linda gick igenom korridorena, det var som på ett rymdskepp eller något. överallt var det tunga dörrar som gled upp av sig själv när man kom. så i ett rumt stog det: ring din mamma, vän eller kärlek. låna en telefon! det var fullt av telefonenheter men inga telefoner, allting var stulet och överallt låg döda, halvdöda människor. jag hittade en telefon på golvet men kunde inte slå J:s nummer. så vi fortsatte, när dörren gled upp kom tre killar. den ena tvingade tillbaka moa. den andre höll kvar mig och den tredje tvingade linda in i nästa rum. han började kladda på mig och försöka strypa mig. jag trodde jag skulle dö. men då tänkte jag på J, han skulle inte slippa undan så lätt. jag sparkade killen mellan benen och slog han på halsen sen sprang jag. det var enormt jobbigt att springa uppför backen på vägen hem till J. men väl där så gick jag fram till honom och sa: "hur fan kunde du göra så mot mig?" han svarade: "hon har piercing i ögonbrynet, du har stora tuttar, men hon har också stora tuttar därför är det roligare med henne." jag bara kollade på han och vände mig om.

och när jag vände mig om så vaknade jag utav att jag vände mig om i sängen. J låg och sov så jag kröp ihop så när han jag kunde och skakade, grinade och försökte andas. han vaknade, höll om mig och sa hela tiden: "såja älskling, såja." ibland undrar jag vad jag skulle göra utan han. min älskling.

ne nu ska jag ta och fixa mig. kan ju inte gå i joggisar & bh ikväll.
min outfit blir iaf:
grått linne, gina tricot
lång svart huvtröja, eve of eden
svarta leggings, gina tricot
benvärmare, jc
svarta pumps, scorett

skiver nog en rad innan jag drar ikväll. puss

kall lördag

jaha, så var det lördag igen då. skönt! igår blev det filmmys till ungefär två med erika och moa! trevlans. kollade beck och nån annnan? don't remember.
sen var J så söt och körde hem dom.
men jag måste säga att det var jag värd! eftersom jag klarade turism provet med sån galans? det vet jag iofs inte ännu, men jag hoppas!
sen blev jag klar med datauppgiften två minuter innan lektionsslutet!

nu jobbar J, jag blir så less på allt jobb från hans sida..
usch, när ska vi ha tid att mysa då? aldrig verkar det som.
när vi träffas så ska vi sova, and guess what, han somnar direkt!
appropå att sova, jag hade hemskaste drömmen i natt! uscha mig.
men jag orkar inte berätta om den nu, för nån har som sagt stulit stolen så jag står på knäna. men den kommer, den kommer.
har precis vart ut med vovven i höstrusket. det är bra kallt nu om dagarna.
inge kul, men man får ju lust att shoppa lite. så det blir nog en sväng till valbo imorgon för att inhandla lite snygga höstskor, jacka och kanske nån hoodie? men bara om J orkar slita sig ur sängen..

ikväll blire åka bil och ta en öl! mys. ska bli kul att komma ut lite också. imorn blire väl plugga antar jag. ska skriva svenska referat och plugga till mediekommunikations provet! KUL.
jag skriver om kvällens outfit senare, pussis

fattar nada.

hej igen, är bara tvungen att informera om att jag är helt slut i skallen. jag hänger inte med nånting.
jag fattar ingenting om clipart gallery, eller vad han babblar om.
jag kommer få ig, jag överdriver inte.

datakunskap

nu har vi as seg datakunskap. det suger jätte mycket. det ända roliga är att i datorn finns en inbyggd kamera som man kan göra massa effekter med! hahah :) det roar vi oss med medans han står där och babblar om massa bildpunkter. BORING! skriver sen.


smakprov på kameran:

emilia


fredag

igår var jag jätte duktig! efter undersökningen så bjöd jag J på mat. han åt friterad kyckling och ris. jag åt pasta med oxfile, mmm mums! så jävla gott! sen åkte vi hem till mamma, pratade lite och sånt. jag skrev klart min livscykelanalys. det ända jag är orolig för är om jag har missuppfattat hela uppgiften. men bättre att lämna in än inte! eller? vi åkte hem, gick en sväng med vovven. sen pluggade jag lite turism. har haft turism provet nu, hoppas på vg iaf. tror jag klarade det så långt. men ett g gör inte så mycket det heller. men bara så att ni vet så sattsar jag på vg i turism&resor A. nu ska vi snart till matan, den öppnar halv elva. så ska vi snacka om hur det blir ikväll och imorn. pojkarna får fan anpassa sig lite. HAHA. ellerhur? dom ska inte bestämma allt.
J ska förövrigt ut ikväll, så då kommer jag att få sova med enn fullbaby tonigth. men hellre det än ingen baby alls :)
men nu ska jag ta och kolla runt lite ..

skriver kanske ikväll, annars blir det förmodligen imorgon!
men håll tummarna för att jag inte har missuppfattat uppgiften! puss

I give up

hur fan hade dom tänkt sig att man ska kunna koncentrera sig i ett bibliotek när det ramlar in ett gäng spidbögar som håller på att plinga i den där jävla klockan så det skär i öronen ;O dom är ju för fan helt sanslösa. gör man så när man går i gymnasiet, och i trean dessutom? jag blir fan helt förvånad. men såklart, vad hade man kunnat vänta sig nu när dom inte har sin boll, klubba eller fan sina lagkamrater omkring sig?
och sen mitt i alltihop hör man henne också, hallå? det är ett bibliotek. TYST FÖRFAN!
men nä, nu sitter du där och fan onanerar eller vad du gör, eftersom det låter så. det kan du väl göra på toan?

nä, jag kan nog glömma att skriva klart min analys. får göra det hemma sen, när J färgar mitt hår.
ååh, min lilla bebis J, jag älskar han så otroligt mycket.
har börjat sakna han om dagarna också, inte så mycket i skolan men sen när jag slutar och jag inte riktigt vet när han kommer hem.. jobbigt. men idag ska han stå utanför min skola fyra, det har han lovat!
blir så himla tacksam över att han följer med mig. jag vet att han inte vill egentligen, han tycker det är pinsamt.
det kan jag förstå.. men ändå! han gör det iaf, för min skull! bara för min skull ..
det måste väl betyda nånting iaf?

äckel torsdag

åååh jag blir så störd, nu har vi tre timmars hål. fast, det har gått en timme så det är bara två kvar.
eller bara och bara, segt! men man kan ju få lite gjort. vi ska skriva referat på svenskan nu egentligen, men våran lärare skulle på någon föreläsning så vi fick göra det själva. men en sak som är bra är att inte vi har svenska förens på måndag så det kan man ju göra i helgen när man har det lite segt. fast då ska man iofs plugga mediekommunikation som vi har prov i på tisdag. men det hinns nog med det också.
nu snart ska jag skriva klart min livscykelanalys. usch, jag kommer få ig. känns som att jag har fattat helt jävla fucking fel. men huvudsaken är väl att jag lämnar in nånting imorgon? det tror jag.

nu sitter jag i bibblan, ska väl börja snart. det roliga är att jag har alla mina papper hemma, och anteckningar.
så jag får göra om och skriva allt från början så får jag väl kolla av att jag har fått med allting sen när jag kommer hem. hem efter det där hemska mötet jag har halv fem, usch.
jag gruvar mig.. men efter det ska vi ut och äta jag och J.
träffar han aldrig nuförtiden när han jobbar så sent varje dag. vi går en kvällsprommis med hunden sen är det bara att sova för att orka med dagen efter..

men nu ska vi tänka roligt här.
snart är det ju helg! jippie! :) får se vad som händer.
men S hade förfest iaf på lördag, kanske kan bli nånting?
om jag inte kör en girls night out? får se. men imorn blir det nog bara filmmys med J!

kill your darlings!

jaa, precis så. man ska våga ändra någonting fast det är jättebra! nu menade min lärare såklart när man håller på med  textredigering. men vadå? det lär väl fungera även i livet? jag vill ändra massor som är bra, så att det blir bättre.
som tillexempel mitt förhållande! men, det kan väl vänta ett tag kanske?

min artikel är iaf på god väg, jag ska ta en rast nu. men sen blir jag klar!
jag ska bli klar idag, ska bara sammanfatta lite dåligt med etanol, hur svårt kan det vara?

pussis

oaktiv

jag är lite oaktiv. någon har stulit min datorstol.. och jag har verkligen ingen lust att stå upp och skriva.
så det har blivit lite dåligt med bloggandet. men jag ska berätta lite nu.

i fredags var jag hos doktorn, åh vad jag älskar henne. hon är så himla snäll och duktig.
sen gick jag ner på stan med siss, fikade och sånt. sen kom J, vi åkte till mig och han började med bilen.
sen vart det bio med flicksen! kollade på supersugen, jätterolig!
sen på lördagen vart det mest segande, sen utgång för J fyllde år i söndags.
sen i söndags bakade jag tårtor, sen kom J:s släktingar och vi fikade.
sen vart det mys! åh vad jag älskar den killen!

igår vare segt som vanligt i skolan, och nu har jag medieproduktion och idag ska jag bli klar med min artikel.
hell yeah! sen ska jag väl kolla på film med baby? yeah!

lalala torsdag

blev hemma idag, ibland orkar man bara inte.
eller orkar, jag orkar inte springa runt småsjuk hela tiden.
så jag tog en vila upp mig dag, för när jag vaknade kallsvettades jag och hade ont i hela kroppen. men imorn blir det skola. ska snacka med syon också!
viktigt att komma ihåg! sen på kvällen ska jag gå med M, C och M på bio!

idag har jag bara tagit det lungt, eller pluggat lite..
för slappa kan man inte göra hela tiden :)
jag har druckit massa te och varm choklad också! mums!

sen har jag städat lägenheten med J! blev så bra så.
men på lördag innan alla kommer blir det garderob rensning!
nu ska jag kolla englas och nåra fler bloggar, sen teve sen sova.

natti!

jag borde ..

- städa rummet
- sortera garderoben
- göra min livscykelanalys
- gå långprommis med vovven
- duscha mitt hår

men jag har iaf gjort lite saker idag! stolt över mig själv.
jag har faktist fikat med mohie, lagat middag, handlat till frukosten imorn, skrivit klart manuset, räknat lite matte och? ja typ inge mer.
eller jo, tog en eftermiddags prommis med Gunnar. skönt!
och imorn ska jag plugga, plugga, plugga och gå på stan med siss.
ska bli mys att träffa henne, long time no see.
men innan allt det där så ska jag gå i skolan till fem, USCH!

ibland blir jag bara så himla besviken, jag förstår inte vad du håller på med?
jag äslakr dig jätte mycket, har aldrig kännt såhär. men vad, vad har hänt?
aja, nu ska jag duscha och skälla lite mer på J. gonatt

Åh! Hallelulja moments!

en kall redbull och ett öppet fönster kan göra mycket! det lovar jag.
och idag har jag vart jätte duktig!
gjorde matlåda till J, sen bakade jag en äppelpaj, bredde mackor och var allmänt duktig! sen tog jag volvan till J och överaskade han med Eryo, en duschgele från yves rocher! luktar underbart!

nej om man ska ta och sova lite nu så man kommer upp imorn.
men, jag ska ta och läsa lite först så jag kan skriva manuset imorn när jag kommer hem. usch, pluggandet tar all min tid.

pussnatt

bara lallar

nu sitter alla här i min grupp och lallar. ingen som orkar göra något. har ju en fyra timmars lektion till klockan fem ;O hallå, vi är bara barn, haha! våran grupp heter förövrigt B. lite snygg sådär, men alltid i B gruppen eftersom man heter S i efternamn. grupperna använder vi på medieproduktionen, naturkunskapen och datakunskapen. även när vi har studiehandledar tid! lite rolig fakta om min klass, nej!

jag vill ha helg, min artikel om miljöbilar är nog krångligare att få till än vad jag först trodde. så jag får ta hem den och fila lite. ringa till malte månson imorn, för då slutar jag tidigt. hurra för onsdagar.
jag har ändrat skolplanerna för kvällen. jag ska slipa på artikeln till nästa tisdag, livscykelanalysen behöver inte vara klar förens nästa fredag, och svenska manuset får jag nog ta och fixa ikväll iaf. mestt bråttom med den. för analysen har vi en till lektion med på fredag, så sen i helgen kan man ju jobba med den? eller..
nästan vecka också ju. eller kanske imorn efter skolan? fast då skulle ju jag mysa med tofie. så får se hur det blir.

bra att jag bytte till hundkoppel iaf. svårt med sängen.
skriver tonight! pussis

foto

för ungefär en timme sen knäppte min klass skolfoto. shit, lovar att jag blundar. skit hemskt!
jag hatar skolfoton, speciellt eftersom de hamnar i katalogen så får alla se de. eller, alla som bryr sig om att kolla på våran klass. men vadå, kan ju vara kul att ha när man blir gammal och grå. men jag överlever nog även om jag ser helt missanpassad ut. jag måste erkänna att jag helst vill klippa bort mig, kan man ringa nån?

nu har vi iaf medieproduktion, ska skriva en artikel. men jag vet inte riktigt vad jag vill skriva om. man måste ju vinkla artikeln också. jag tror jag ska skriva en om miljöbilar. ekonomisk vinkel, miljö vinkel och så vidare. kan ju bli ganska bra? eller tror så iaf. nu ska jag ta reda på lite fakta iaf.
min artikel måste blir klar fort! tihi.

sen ska jag hem, mysa med baby och äta pyttipanna, det ända vi har råd med.
sen ska jag tjata på en lång prommis med vovven och kanske mys med varm choklad i sängen sen.
håll tummarna för mig!
 
puss

livscykelanalys

när man tar reda på hur ett föremål går från "vaggan till graven".
allt ska vara med, såsom tillverkning, hur varan var innan. växte, fanns mm.
hur man återvinner varan. vart och om man kan återanvända den.
sen ska även det vara med hur mycket energi det går åt att tillverka och hur mycket energi man får ut av den.
sen även hur varan och framställningen påverkar miljön.
och jag har tagit den underbara produkten hundkoppel. thanks to my little baby gugge!
det innehåller metall och tyg. låter inte speciellt svårt, men det är det. hittar ingenting om tygåtervinning!
men det räknas väl som brännbart? jo det gör det! jippe för studiebesökte på återvinnings centralen på högstadiet.

men nu ska jag forstätta, får väl ta hem och jobba vidare. precis som jag måste göra med svenskan och hinna i kapp i matten. jag kommer sitta paralyserad vid böckerna ikväll. för hem kommer jag inte förens sex.

ett stort tack till snälla P, som hämtade mig imorse.
puss


problems

åååh jag vet inte vart jag ska ta vägen.
jag vill inte sova, men jag vill inte sitta här. jag vill inte leta efter fjärren till teven för att byta kanal. för jag vill inte se på fyran.
jag vill inte lägga mig i sängen och bara ligga. men jag vill inte heller läsa den där boken som mammie sa var så bra. men jag vill absolut inte somna utan en puss utav dig.

så, vad ska jag ta mig till? gå ut med hunden bara för att göra något?
nej, han sover. dessutom är det way to dark, scary. I'm afraid of the dark.
dålig engelska. men vem orkar bry sig, såhär måndag kväll.
jag vill ha fredag, lördag och bara sova. men söndag, nej fyfan!
jag vill köpa massa nya kläder, ge mig pengar!
men imorn måste jag vara pigg, ska ta hem matten och sitta med den efter skolan. skriva klart manuset till svenskan och framförallt fixa livscykelanalysen. fucking jävla säng!
och imorn ringer klockan halv sju, som vanligt. men jag får sova en timme till! så nice :) för världens bästa kompis kommer och hämtar mig, och han dör om han inte kommer! för då har jag redan missat bussen. men då ringer jag J, så får han pallra sig och hämta mig, annars jävlar. fast jag vet inte ens vad jag har för lektion på morgonen, nån jobbig iaf.
men imorgon har vi ju mediekommunikation och medieproduktion hela eftermiddagen. kanske bara har dom lektionerna och naturkunskap? måste kolla schemat nu fan. men i vilket fall som helst vet inte jag vart jag gjorde av mappen som jag så duktigt införskaffade just för de ämnena.

näe, nu har jag skrivit tillräckligt med strunt. imorn skulle jag ha tagit med mig tre dåliga rubriker, men orka? usch. får fila på det imorn, nu ska jag sova! eller läsa, eller väcka J? han kommer döda mig. haha. men vakna ska han. ska ha min nattepuss som han så sött kallar det. pussnatt

ansträngande

usch vad jobbigt det var imorse att pallra sig till bussen. och vilken morgon sen då .. hade glömt busskortet hos mamma, nästan inga pengar på mig och hade i allt virr, varr tappat bort nycklarna. ÅÅÅH! men allt löste sig som tur var. och efter en tur till köpis med mammie så var även busskortet tillbaka i plånkan! appropå valbo så vart det förvaringslådor till garderoben hos mig och J. det vart lite värmeljus och ljushållare. helt besatt, har typ tusen olika färger och former. sen blev det en hoodie, en kofta med knappar och en tunika med farfarsknäppning! KÄRLEK <3

ingen bra dag annars heller, ansträngande i skolan och jag mår jämt så dåligt när jag äntligen kommer hem. jag kommer inte orka med sånt här speciellt länge till. men jag försöker för jag älskar han så himla mycket.
I try and I try.

imorn är det dags för skolfoto, jippe? nej! usch. jag ser jämt helt mysko ut!
men jag får försöka att se normal ut. pussis

det är lätt att glömma!

nu känns det så där igen, precis som att imorgon händer det något som jag inte alls har kolla på. JAG HATAR DEN KÄNSLAN! som att det är ett jätteviktigt prov eller något sådan. men, det är nog bara matten som spökar, jag ligger efter! måste fixa det i veckan. men inte imorgon, känns så attans drygt att sluta 16.50 på en måndag ;O vill ha mer helg! jag vet iaf vad jag måste göra imorgon. ska inhandla höst kläder. vantar, halsduk & en tröja. så kallt nu på morgonen att jag måste ha mina ursexiga leopardtights på mig! men det funkar, jag lovar. men, vinterjackan då? bra fråga. får väl kolla ut nån som mammie får betala senare i månaden då. men min sailracing jacka duger nog lite såhär i början, jag är ganska velig när det gäller vinterjackor..
och ett par nya skor! shit, det måste jag ha. både vinterstövlar och snygga stövlar. eller? ska man hasa runt med klackar i snön i år igen? kanske inte så hälsosamt. men hittar jag nåra och blir kär, så springer jag nog runt i dom iaf på helgerna. på vardagarna räcker det ju nästan med ett par fina stövlar utan klack! tycker jag iaf.

jag älskar min J så mkt! idag köpte han min favvo latte från emmi. värmde den och kom upp med den till mig där jag låg och frös i sängen. så hade han köpt en påse smågodis också! perfekt nu när jag är i den veckan :/ thanks baby <3

lovely sunday

Efter en ganska ansträngande men oerhört trevlig helg är det skönt att det äntligen är söndag. Med enbart massa mys! Idag när vi kom hem klädde jag på mig mina joggisar, t-shirt, stickad tröja, min skoltröja och glitter raggisar! tihi. sen bar det iväg ut i höstsverige med vovven. Skönt med en kvälls promenad. appropå att komma hem, såhär har min helg varit:

I fredags vart det mys hos mamma med baby, jag gjorde tacos, vi myste och gick långprommis med hunden. Men det vart nanna rätt tidigt, skulle ju till Uppsala på lördag morgon. Gick upp halv åtta och tvättade, sen gjorde jag frukost till mig och J. Sen åkte vi och hämtade lite folk sen åkte vi iväg.
Det blev Bilteam (såklart), max och lite annat! Köpte en ursöt klänning på Gina. I love it! Sen åkte vi hem, duschade&fixade sen iväg till stugan med gänget. Vi blev bra många där, men jag hade en hemsk mensvärk, så det vart att nanna typ vid två .. Men det var enormt trevligt iaf!

Nu ska jag lägga mig i sängen med J och kolla på Mord i sinnet. Sen ska vi väl sova så J orkar upp til jobbet och jag till helvetet (skolan)!
pussis

it's all about love..

kanske sant, kanske inte. vad vet jag?
men jag vet iaf att just nu känns det inte alls nå bra.
ingenting känns bra, men det jag oroar mig över är mellan mig och J.
hur kan man vara två i ett förhållande när det bara känns som att det är en som engagerar sig i det? bra fråga.
men alla pratar hela tiden om hur kära dom är, hur snygg killen/tjejen som dom träffade i helgen var, hur det var mellan dom och deras alla jävla ex.
USCH! jag är så trött på allas och alla ex. vem bryr sig? det är ju den nuvarande som spelar roll, inte den förra. men är det verkligen så enkelt jämt? jag tror inte det iaf, inte enligt min erfarenhet. men man kan ju alltid drömma. åååh, love troubles! take me away..

jag har iaf planer på sovrummet, det ska total göras om!
nya tapeter, målade väggar, andra garderober och nya saker överallt!
det ska bli mysigt, hemtrevligt och framför allt, stilrent!
tur att man har en säker pengakälla också. (inte J)

idag är det torsdag, en jobbig dag! men imorn är det fredag och helg!
jag ska nanna tidigt imorn, kanske ner på mingel och fikar lite. men sen blir det nanna :) skönt. ska åka till uppsala tidigt på lördag morron så.
får se vad som händer på kvällen bara. vill göra nått kuuul!

och hur smart är det att man är skoltrött redan innan det har gått en månad?

damdididamdam..

.. och priset för "mest pinsamma händelse 2007" går till emilia!
självklart. Om jag någon gång får frågan; vad är du bra på?
Då vet jag iaf vad jag ska svara. Eller jag har tre alternativ.
- prata
- göra bort mig, TOTALT!
- vara störig.
Men som J skulle ha sagt, det är bara detaljer alltihopa.
Och appropå J, jag hade hemskaste drömmen inatt. Liknande drömmar väldigt ofta för övrigt, de förföljer mig.
Men till drömmen i natt då. Jag och J låg i sängen, plötsligt kommer Sara. Hon har ingen bh på sig och hennes tuttar hängde nästan ner i J:s ansikte. Hon sätter sig gränsle över J, så det blir hans kön i mot hennes. Och sedan böjer hon sig ner och börjar kyssa J på ett sätt som han inte tycker om i vanliga fall, men han ser ut att älska det med Sara.
Jag ligger brevid och ser deras tungor som virvlar runt i varandras munnar. Jag blev så arg och försöker slå Sara, men det går inte.

Ni måste hålla med, i hemska drömmar kan man varken springa, slåss eller göra något sorts motstånd!
När jag vaknade imorse var jag så himla säker på att den var sann, jag svettades och hade en stor klump i magen.
Och jag har kommit på mig själv hela dagen idag med att vara irriterad på henne, riktigt arg! Kännt att jag har velat döda henne.  Men det kändes så bra när jag såg att J låg där brevid mig och det var bara vi i sängen.
Och såklart så heter inte tjejen Sara, men jag känner henne bra i verkliga livet och vill inte skriva hennes namn.

Ne om man ska ta och komma någonstans med artikeln nu, notisen var ju bra förnamnet. ÅÅÅÅH!
Ta mig hem, så otroligt sugen på alla möjliga saker nu:
- Min fiskgrattäng
- J:s armar
- Kall Cola
- Filmmys

take care my darlings

tisdag 11 september

I vanliga fall känns tisdagar rätt så bra? ne usch nej, tisdagar är helt värdelösa.
Man längtar till helgen, men det är allt för många dagar kvar. Men man kan ju allid tänka tillbaka på helgen som var och skratta åt alla underbara minnen.  Som tillexempel badtunnan.

Men nu till något helt annat.
För sex år sedan hände något fruktansvärt, som fick människor i hela världen att annordna tysta minuter.
Jag kommer så väl ihåg det, fast det var så längesen. Jag satt hemma hos en kompis och spelade The Sims, när de extra insatta nyheterna körde igång på teven. Vi såg flygplanet krascha in i den höga byggnaden.
Men jag tror ingen av oss riktigt fattade vad som hade inträffat riktigt då. Vi förstog innebörden av det hela mycket senare. När skolorna och affärerna bad alla att vara tysta och skicka en tanke till dom drabbade.
Något hemsk och något som absolut inte fick hända.
Vi lider än idag med alla som förlorade någon nära. Och vi hoppas att vi aldrig får vara med om något så hemskt igen!

Men nej, inget mer ledsamt nu. Nu ska jag skriva rubrker!
Jag återkommer med mer personliga saker ikväll.

holy sunday

Jaha, så har klockan nästan blivit tio idag med.
Jag orkar inte med tanken på att när klockan ringer imorn så ska jag upp till skolan.. usch. dumma tanke! Men som sagt, man får ju ut någonting bra utav det iaf. Men söndagar är ändå en bra dag! Trots alla möjliga ångesattackar inför kommande dag, kommande vecka och alla kommande prov. Som tur är har inte proven börjat komma än! Men eftersom min skola är helt efter, så har dom gjort schema krockar flera gånger nu. Så vi ska få vårat riktiga nya schema imorn, förhoppningsvis.

Ja, så är det. Men nu ska jag mysa med J, kolla på Bond & dricka ramlösa.
För er som ville veta så vart det onyttigt idag ;O Pizza, Chokladtårta & ramlösa (nyttigast idag) förutom all majs, gurka & tomat jag åt osm frukost imorse haha. Men så är det väl för alla dagen efter?

Gonatt, hörs imorn!

höstrusk.

Nu kan ingen ljuga längre, hösten är här. Det regnar, blåser och är kallt!
Dessutom blir det mörkt så fort? Brukar inte hösten komma förens i slutet på september/början på oktober? ja, jag vet inte.
Tycker att det är så trist bara, för en månad sen låg jag på stranden och lapade sol, gick ner till vattnet för att doppa mig och bara hade det skönt.
Men man får ju tänka att om hösten redan är här, så är det inte så långt tills nästa sommar!

Men det finns ju fördelar med hösten också, man kan visserligen inte grilla ute nå mer. Det gjorde vi nog sista gången igår? Men man kan ha mysiga tapas, tacos eller plockmats bjudningar :) tihi. Alltid lika mysigt.Eller vara några stycken och kolla på film, eller kanske ta alla tjejerna och fika på något mysigt ställe. Ja, det finns massor att göra i höstrusket.
Eller som idag, när det är söndag. Kan man krypa upp i soffan, linda in sig i en mysig pläd och dricka nått gott te eller någon form utav kaffe!
Eller, så kan man ju faktist gå och se en film på bio, alltid lika mysigt.
Men söndagarna är mys dag för förälskade människor.

Länge Leve Kärleken!

Min Lördag

Ibland så har man roligast när man inte är så himla många, igår var vi tio stycken och det var KUL! Först kom alla hit och vi käkade, hade det trevligt och sådant. Sedan kom chaffören och vi drog in till stan. Åkte några vändor och vi tjejer (3st med mig) klev ut och gick själv en sväng. Sen hämtade dom oss och vi åkte nån runda. Sen när jag kollade ut igenom fönstret så var vi mitt i skogen, då skulle vi plötsligt till Kim.
Det tog ett bra tag att åka dit men vi hade kul. Han bodde skit häftigt och hade mega tv :) Men som Ida sa, orka bry sig om teven..
Vi skulle ju bada i tunnan! Och såklart så var jag i först, sen ida strax efter. Sen kom killarna efter hundra år när det hade blivit varmt, sa dom.
Vilka töntar ^^, haha. Vi hoppade studsmatta i bara trosor, Ida & jag.
sen flög vi av den och var tvugna att hoppa i vattnet igen för att värma oss.
Ångan gjorde så att alla cigaretter släppte vid filtren :S

Sen vid ett ungefär drog vi till max, käkade massa maaat! pratade massa folk! och hade det mysigt. Sen var det dags att åka hem eftersom J skulle upp och jobba. Men jag har nog inte haft så kul på länge, tjejkväll nästa lördag då?
Och juste, mitt klädval blev iaf:
svarta jeans, svart tubtop med knyt runt halsen, brun stickad kofta och pumps!

Och imorn är det skola igen, usch! Helgerna går för fort. Men ikväll blir det nog myskväll med J. Hoppas, annars blir jag ledsen. Ne, om jag skulle ta och gå ner nu kanske, vi ses!

idioti & för små garderober.

Precis när man börjat förstå sig på folk, så säger/gör dom nånting helt konstigt. Varför då om jag får fråga? Helt onödigt enligt mig.
Men alla är ju olika. Jag tänker iaf inte acceptera något sådant!
Det är ren och skär idioti!

Nu känner jag mig sådär otroligt stolt över mig själv igen, jag har städat lägenheten! Jag har diskat, gått ut med soporna, sopat en trapp (alltså en trappjävlel kvar) och vikit tvätt. Men det återstår som sagt en trapp och en väldans massa tvätt som ska in i min & J:s alltför lilla garderob.
Hur ska man få plats hade dom tänkt? Vi, eller kanske jag mest? Borde nog göra oss av med lite kläder som bara ligger. Och kanske lägga sommarens alla kläder på ett annat ställe. Det kommer ju knappast hända att J behöver sina badshorts mitt i kallaste vintern när han knappt använde dom i sommras..
Och jag kanske inte kommer springa runt i linnen med massa härliga färger direkt. Men vissa sommar plagg är basic, dom går ingenstans!

Jag har faktist lite ångest, jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll?
Det verkar ju inte bli speciellt varmt, så antingen jeans eller leggings med benvärmare. Jag vet inte, benvärmare är kanske ganska 80-tal? Men mina är faktist svarta, det kan man väl ha? Jag tycker det är så snyggt när man drar ner dom över klacken ett par vanliga pumps. Nu kanske ingen förstog vad jag menade, men ändå. Men då blir jag iaf svart nedtill, då kanske man vill ha lite färg över? Men vadå? Min skjort klänning är iofs snygg, den är grön/vit/svart rutig och helt underbar med tub upptill. Eller kanske min blåa tunika? Den är ju långärmad och då slipper man kanske klä på sig alltför mycket när man ska ut och vända på köttet =) men får se vad som faller mig i smaken just ikväll.

Nu måste jag in i duschen, folket förväntas komma klockan fem och mitt hår tar en evighet att få ordning på. Först kan man inte bara slänga i shampoo och balsam, utan man måste ta det försiktigt. sedan ska det sköljas ur och handuks torka håret. Efter det är det dags för min care & repair produkt, sen föning.
När håret är torrt ska det kammas och eventuella tovor, som jämt uppstår efter en natts sömn ska krånglas ut. Sen i med min hot & straight produkt sen kan håret platts. När det är så platt som jag vill, ska det i med vax, spray och volym spray sen är det klart! Och tänk, då har jag inte ens räknat med eventuell hårborttagning och tvätt at kroppen. Eller appliceringen av bodylotion och sådant. USCH, jag har bråttom.

toksocial!

Igår, på naturkunskapen skulle man beskriva sig med ett ord.
Och jag tog just TOKSOCIAL, för är det något jag är så äre det ;)
Jag kan inte få nog utav fika stunder med antingen en, två, tre eller 1000 människor omkring mig. Jag älskar att dela med mig av just mina livserfarenheter och samtidigt lyssna på andras. But thats just me.

Det här med att blogga har varit en kruxig sak för mig i sommar,
jag har spenderat alla nätter med att läsa bloggar. som perez och englas blogg :) I just love it! men så när det kommer till mitt egna bloggande vet jag inte, jag har inte riktigt kunnat blogga på datorn, den är knas. Men så idag provade jag att logga in, och titta ;O det gick! Så nu är jag redo för massa aktivt bloggande.
Appropå aktiv, jag ska vara super mega aktiv i skolan i år! Det har jag lovat mig själv.

Så idag är det lördag, det väntas hem en hel bunt med folk hit till oss.
eller oss? (mig) & J. Vi ska grilla, snacka och ha det allmänt trevligt =)
Får se vad som händer efter det.

Igår kollade jag på taxvalpar, alla ni som känner mig vet ju att jag har en tax på halsen :) inte bokstavligt alltså! haha. Men iaf så älskar jag att kolla på dom små liven, dom är så otroligt söta och jag blir så ledsen att jag missade (min) tax uppväxt. Men en vacker dag, ska jag ha en taxkennel! Kanske om ungefär en sådär 40 år när det närmar sig pension!

RSS 2.0