uppdaterat garderoben lite

igår kom mitt efterlängtade paket ifrån H&M. eller speciellt efterlängtat var det ju inte, för jag glömde bort att jag hade beställt. haha. men så kan det vara ibland. ville ha en väst, som var fruktansvärt billig i jämförelse med andra västar jag kollat på. den kostade endast 98 kronor. vilket är jättebilligt! sen en röd/glittrig tunika, men den var slut i alla storlekar så det vart en svart/glittrig i stället. och en röd/svart blommig tunika i lite större modell.
det blev även ett bh-set som är svart med vita prickar. bh:n var faktist min första bandeau-bh. och ja, kanske lite annorlunda men inget fel på den. sen köpte jag ett par trosor till också. har ett bh-set redan i de mönstret, precis lika dant men de är ljusrosa med svarta prickar. och det är en push-up bh och ett par string. så helt lika blev det inte.
men annars har ju nelly underbara under! triumph märket är en personlig favorit.
vad har ni för favvo undisar?


bajs, blä och snuskvarning.

är det bara jag som blir äcklad? usch! lilla försvinn ur mitt synfält innan jag spyr på dig!
det fattas bara att det kommer in två äcklon till. men då ska ni veta nån som lämnar datorn fortare än fortast!

en snöig torsdag

men annars är den nästan precis som alla andra, förutom att vi inte har nån turism idag. och det är helt obeskrivligt underbart! hade prov första lektionen i engelska, det gick faktist bra? blev förvånad när jag gick ut därifrån med ett leende på läpparna. och det leendet kom för att jag var så attans nöjd!

jag har blivit boknörd igen? ;O shit. har låna böcker nu de senaste veckorna som andra byter underkläder.
eftersom skolan inte kan erbjuda fler katarina von bredow böcker, så har jag börjat låna liknande. och även satt mig in i gossip girl - serien. fast jag har ju läst första boken redan. så de är dom andra som står på tur nu för mina tummar.
om jag skulle få frågan vad jag fortfarande gör i skolan, så har jag inget bra svar. vill väl fördröja tiden så att J kommer hem snart. men det är inte förens klockan fyra han slutar. och det var nånting vi skulle göra idag, men vad?
jag kommer inte ihåg, shitshit mitt minne börjar glesna.

idag ska jag hem och göra turism läxan, sen vet jag inte? jo, läsa böckerna!
och bada väldigt lääänge! vad ska ni göra?

lalala snööö.

det är snö på marken, finns det nånting mysigare? svar, nej. inte om du frågar mig.
och appropå snö, så har vi framkallt fotona från förra veckan, och det är några fina snöbilder på dom.
nu efter rasten ska vi scanna in färgfoton på datorn, de ska bli kul att se dom. uppgiften var att knäppa "bakgrundsbilder" eller mönster. det ska bli kul! :) får se om vi går ända till fem idag.

ikväll vet jag inte vad jag ska göra, se desperata hemmafruar och? ja, bra fråga.
får se om det blir en lång prommis med hunden och sen ska jag läsa boken som om ingenting.

vad ska ni andra söta göra idag?

old memories

vet inte om jag stavade memories rätt, men det spelar väl mindre roll?
jag läste gamla bloggar på lunar nyss, och jag måste erkänna att jag saknar tiderna.
ganska mycket :/ men det är inte så att jag inte är nöjd med livet jag lever nu.

vissa människor borde utrotas från världen, eller? enligt mig borde vissa det iaf, speciellt en person.

är det bara jag som stör mig så otroligt på allt han säger och gör? när han kommer och har håret hängande för hela ansiktet och spottar när han pratar? när han lägger sig i olika diskussioner och pratar med sin "överklass liknande" röst så vill jag bara skrika rakt ut. eller när han hänger efter en till matan och pratar om opassande saker när man äter, hur kan han tro att vi vill höra? han är så dryg, kommer med sina kommentarer hela tiden och är så jävla dryg!
och vissa anser att han har "vuxit"? vafan menar dom med det? det tycker inte jag. han är fortfarande det lilla dryga äckliga krypet som han var förr!


klipp dig och skaffa ett normalt liv!

underbara tisdag

morgonen började helt underbart, med dirty dancing på vita duken i stora salen. helt mysigt!
fast att vi började en halvtimma tidigare för att hinna se på den var väl sådär, men när man väl satt där så var det helt oslagbart och enligt mig borde alla morgnar börja just så! sen var det naturkunskap, genomgång och lite sånt där.
inget ansträngande för hjärnan iaf. sen till matsalen, jag tog fisk. inte gott, men skapligt ätbart.
och nu väntar jag på att medieproduktionen ska börja, precis som alla andra tisdagar.

förövrigt träffade jag min studiehandledare i matsalen, han sa att jag hade hög frånvaro dom senaste veckorna. vad vet han om det? åh, okej. det kanske jag har. men inte så hög? ;O aja, det är sånt som går att diskutera. det är bara att tacka och ta emot. han sa att det inte var nå bra, för nu är jag ett av fyra steg närmre att bli av med studiebidraget. men vad gör det när man har en tät mamma?

måndag, igen

jaha, så var det måndag igen då. efter en helg som var sådär?
i fredags somnade jag jätte, jätte tidigt och i lördags var det fest hos I. vid ett hade min lust helt försvunnit så jag ringde J och han kom och hämtade mig. jag trodde jag skulle få åka hem och sova, men så var det inte. jag fick åka med i bilen till typ klockan fem. så igår sov jag länge. tror inte att jag har sovit så länge på minst ett halv år. men så kan det bli. sen åkte vi en sväng till stan, sen hem och kollade på en film med Goldie Hawn.
vi åt korv och pommes också, mums! sen efter ett tag åkte vi till mamma. typ gjorde ingenting, sen skulle jag klippa J. haha. han trodde jag hade klippt förr, men det har jag inte :) det var typ jätte snett, så han rakade av sig allt.
tyckte jag var lite taskigt av han. sen gick vi en sväng med hunden och gick och la oss.

det som är bra med måndag, tisdag och onsdag är att J också går i skolan då. vilket gör att jag får skjuts till skolan och då kommer jag iväg. på tisdagar börjar han bara tio minuter före mig, men på måndagar och onsdagar börjar jag ungefär en timme efter han. vilket gör att jag hinner skriva arbeten, blogga, och ta det lungt innan vi börjar.
idag händer även en grej som inte har hänt på hela den här terminen, jag ska vara med på idrotten!
köpte en väska enbart för det i lördags och en ny jacka. en sån där vanlig kort everest. men orkade inte engagera mig så mycket så.. och eftersom jag inte planerar att ha den så ofta så blev det ingen dyr.
såg även ett par lover shoes, men fick inte köpa dom för J, han tycker jag har för många skor. hur nu det kan komma sig?

hmm. vet inte vad jag har för lektioner idag? typ spanska, idrott, svenska? säkert matte också. sen halvklass natur, men inte min grupp. skönt! så jag slutar halv fyra idag. eller vänta, vi har matte innan till halv fyra. åååh!
jag känner mig helt iq befriade på matte lektionerna. help me?

nu ska jag läsa som om ingenting av Katarina von Bredow. som ni vet så är jag lite kär i hennes böcker!
ha en bra måndag!

äntligen fredag

igår hade vi första stadsvandringen med turismen, det var jätte jobbigt och tråkigt.
jag somnade nästan av allt prat. och vi kutade runt hela stan också, i leran.
sen kom J och hämtade mig och vi åkte hem till mam's och käkade jättegod mat.
sen hände det väl inte så mycket mer igår.

så imorse var det fint väder när jag knatade till bussen, sen när bussen kom till polhem öste det ner snöblandat regn så M fick ta med ett jättesött paraply med massa dogs på till mig. sen promenixade vi till staffans kyrkan där dagens stadsvandring skulle börja. vi gick runt på brynäns, typ sockerladan eller nått i stenebergs parken. sen typ massa sånt. sjömanskyrkan och gevalia typ mm. jag blir galen på allt gående. sen var det våran tur efter fikat. det gick väl bra? förutom att det började snöa mitt i allt. men "fröken" var så snäll så vi fick skjuts till skolan OCH det viktigaste, matsalen. men maten var väl sådär? nu har vi lärt oss söka här på datakunskapen och som tur är så slapp vi "han som tror att alla fattar alla datoriska termer" jippie! sen ska jag hem, duscha och göra mig iordning med J sen kommer mamma och dom och hämtar oss. för att vi ska slipa åka flera bilar till resturangen. för jag ska äta planka ikväll! mums :) sen ska jag och J hem och mysa framför en film och sånt ;)

imorn, då ni. fast vet inte vad jag ska ha på mig, men det löser sig väl alltid! ha en toppen fredag!





julklappar

någon som har nått klapptips på vad man kan köpa till en mamma som redan har allt?
skulle bli glad för tips! vad önskar ni er i julklapp?

bokprat och en stor suck

på livskunskapen kom S från bibblan och hade bokprat. jag fastnade speciellt för en bok, som jag vill vara av Katarina Von Bredow. jag har redan läst alla böcker utav henne som finns i skolans bibliotek men nu hade dom fått hem en ny. när jag kom hem ungefär kvart över tre började jag läsa den, och nu har jag bara några få sidor kvar. den är väldigt gripande och det känns som att det är jag som är huvudpersonen, så verklig är den!

sen efter det var det språk, spanska för min del. jag tycker att våran spanska lärare är den bästa läraren, tänk om vi kunde få ha henne i engelska b också? ååh vilken dröm. men så är inte fallet :/
först var det läxförhör och även fast jag fick reda på det igår klockan fem och inte ens öppnade boken på kvällen så fick jag 26/30! sen skulle alla ner i datasalen och träna på reflexiva verb, men jag ville sitta kvar i klassrummet och göra det. och tror ni inte att han stannar också? jag har stört ihjäl mig på han idag, blir tokig. han sluddrar när han pratar, låter som att han är aspackad, han spottar när han pratar och petar jämt på en. han fattar inte när det är enough! så hjälp mig att bli av med denna odrägliga person!

nu ska jag skriva mitt mini-mini-mini tal tills imorn, och såklart så är det en engelska b uppgift.
sen ska jag duscha och krypa upp i soffan och kolla på Leilas Jul. vad ska ni göra?

några vill ha saker

jag vill ha lite nytt, ett par svarta låga skor med snörning. lite finare tennisskor lixom.
sen skulle det vara mysigt med höga stövlar med låg klack. vill ha!
något lila står fortfarande skapligt högt upp på min vill ha lista.
mitt röda nagellack från maxfactor behöver lite nya match-kompisar.
så kanske några nya röda knästrumpor? är ju snyggt med leggings och stövlar så sticker dom upp.
så slipper man frysa om fossingarna också! men har en röd tunika och ett linne. så kanske nån lite tightare röd tshirt! men får se vad plånboken säger.

nu ska jag ha livskunskap, ha en bra dag.

kärleken växer

ingen studiehandledning, men vi sitter ändå längst ner i stora byggnaden. jobbigt att flytta sig + att det finns en projektor här så nu spelas bla mr big - to be with you på hög volym!

först kommer pirret, man spricker upp i ett gigantiskt leende varenda gång man ser, hör, tänker på personen.
att tänka på något annat är näst intill omöjligt. man går runt och är allmänt lycklig. sen om det går bra så blir man tillsammans med personen som stulit ens kärleksbankade hjärta. och man är lycklig och har kul ihop i ungefär ett halvår, sen går banan neråt, man börjar tjaffsa, förlorar tilliten till varandra mm.
men bara man klara sig igenom det, biter ihop i vått och torrt och kämpar. så ungefär efter ett och ett halvt år tillsammans börjar kärleken växa så det knakar. man får ett mer mpget förhållande och man behöver inte sitta fast klistrade i varandra längre.

vad tycker ni? stämmer min teori?


jag älskar onsdagar

(förutom första lektionen som är engelska) har inte riktigt förstått mig på tanken med att vi ska läsa engelska b. det känns! det kan jag lova. och inte fattar jag nått heller, eller jag fattar väl mer än den där äckliga matten!
men nog om tråkiga skolämnen som drar ner en i djupet!

igår var en mys dag, efter fotolektionen, som faktist var mys med K och L så åkte jag hem till mig. J hade redan kommit och låg och nannade i min säng, söthuve! sen låg vi kvar där, kollade på simpsons och två och en halv man. haha. sen sov vi lite, käkade mat och sen klockan tio ramlade vi ihop tillsammans i sängen och somnade för dagen. visst, kanske lite tråkigt att somna tio, men gud så skönt när man vaknar och faktist känner att det finns en möjlighet att orka kliva upp. det gillar jag :)

på fotot gick vi till boulongern, jag ramlade med foten i vattnet :/ men det bjuder jag på.
sen såg vi när några reflexgrön-klädda personer fällde ett träd. jag jagade lite änder, som inte ville vara med på kort ;O sen in och bytte till svart/vit färg i rullen och så ut igen för att plåta miljöer, vi la oss i snön och kastade snö överallt på oss, vi red på oranga koner, klättrade i träd, lekte tictanic på trappen och såg nu allmänt kruxade ut.
men sen hoppas vi också på bra foton!

är i skolan nu, trök. men har redan suttit här en timme så snart börjar vi. eller aa, fem i tio.
men jag älskar den här dagen, livskunskap och spanska, me love! men engelskan kan ju dö!
och justja, studiehandledar tid med H. men det går fort. idag slutar jag även den underbara tiden 14.50!
när jag slutar ska jag och J klä på oss och gå ut i skogen med bappen, min lilla taxbebis. mys!
vad ska ni göra idag?

all cred to.., onsdagar som är så otroligt sköna
not all cred to.., english class because it sucks!

mystiken växer

nu har det börjat snackas i korridorerna om den "hemlige bloggaren".
det är en person som skriver sina förutfattade meningar om skolans olika "grupper"
personen dissar spidarna, dom mobbade och anorexiaungarna. helt onödigt!
till slut kommer vi få reda på vem det är och då.. ja, då vet man aldrig vad som händer!

var till doktorn igår med mitt knä, han trodde det var förkylning i knät, annars visste han inte. smart doktor1
krävs det inte typ 100 års utbildning för att bli doktor? aja, jag vet inte.

nu börjar fotolektionen, så mer tankar av mig kommer senare.
take care!

sunday morning

vaknade för ett tag sen och visst, lika bra att kliva upp när vi ska vara hos mamma om en timme.
har en obeskrivlig värk i sidan av knät, vet inte varför. men det känns som om nån hugger in en kniv i knät. weird!
idag ska vi alltså till mamma, J ska fixa en bil och jag ska? haha kolla på. kanske vara en hjälpande hand då och då. om vovvsen ska med så får jag väl promenixa runt med den. hur ont mitt knä än gör :/ sen ikväll ska vi väl kolla van veteren och käka lovely chilicheese. ett tips för alla som älskar dom på max, det finns på ica maxi för 22.90 och då får man ungefär 10 st! så handla, handla!

fick hem H&M:s nya katalog, med massor av glitter outfit:s. nån som tänkt köpa något? jag vart lite sugen på en top och ett bh/tros set. men annars var det mesta lite väl glittrigt, men sure nyårsafton är ju på ingång så why not?
jag hittade ett ursött halsband från I.Me.MY på kyssjohanna. dom ville ha 129 kronor + frakt. så igår när guldfynds jultidning kom så finns samma halsband där för endast 79 kronor. bra va? så nu ska jag inhandla ett sådant. men guldfynd hade bara två färger, och kyssjohanna hade många fler! men får se, hade velat haft en rosa men guldfynd hade röd och mörklila?

all cred to.., mam som har bakat en äppelkaka med vitrom! mums :)
not all cred to.., mitt knä som inte vill samarbeta.

fredagen

ja, vad ska man säga? kanske finns massor av olika meningar om gårdagen men, kul var det iaf!
vi kom iväg ganska sent, men när alla var inpackade i bilen så var stämningen på topp.
trots att en viss person spydde i bilen och var tvungen att åka hem. sen efter ett tag var det dags för nästa person att spy (fast ute mot en stolpe) och även denne ville åka hem. och de var killar! dom som säger att vi småtjejer inte kan dricka, mohaha! det var också ganska kul vid fjärran, när M sa att jag skulle bråka med 5-6 tjejer. och jag visste ingenting, så det jag sa till dom var upprepning av M:s ord. men kul var det iaf! träffade nåra gamla loves, det var trevligt! men inte fick man nån hamburgare/korv innan man åkte hem inte. taskigt läge! sen i bilen hem var varken jag eller J nått speciellt sällskap åt stackars E som körde hela kvällen. J låg raklång i baksätet och sov medans jag hade somnat mot E och dregglade på han. haha, snacka om att jag skämdes när jag vaknade utanför oss vid alla dessa dumma gupp. men sånt som händer, han dog inte direkt. men usch och fy vad jag mådde när jag vaknade. fick varken behålla den lilla mackbiten jag åt eller juicen/colan/vattnet jag drack. blev väldigt många toalettbesök på kort tid och min hals svider fortfarande. men J fick iaf sig ett gott skratt!
så idag har vi bara tagit det lungt, åt för första gången idag för en timme sen, vart black&white pizza. mums!

nu ska jag lägga mig i sängen och sova, för det var nått jag inte fick göra imorse.
hoppas J kommer hem snart, han skulle iväg och prata med sina kompisar.
hoppas ni gör nått mer underhållande ikväll! take care my darlings!

I made it

woho, jag klarade det. men hade HAN skrivit vad verktyget hette på engelska hade jag vart klar long time ago. men vissa tänker ju inte speciellt smart, ellerhur? HAN verkar tycka att det är kul när en halv klass inte fattar ett jota av vad han menar. han känner sig väl smart då, eller nånting sånt. men jag fattar inte det roliga, sorry.

nu är jag alltså klar, ändåså har jag inte rest mig från stolen och loggat ut mig från denna hemska mardröms liknande mac datorn. men jag vet inte vad jag vill göra, om jag ska åka hem till mig och J, eller om jag ska fråga pappsie om jag får åka med han hem till dom. men jag vet inte ;O ååååh, beslutsångest. men måste till skutskär i vilket fall som helst, dels för att jag och J bor där och dels för att alla "nu är det utgångs dags- kläder" finns där i min och J:s urstökiga garderob. hell yeah! ikväll blir det dricka ÖÖÖÖÖL! hur längesen som helst ju, kommer nästan inte ens ihåg när jag drack det sist. har bara blivit cider och grogg nu dom sista 10 gångerna jag vart ut. jag saknar ölen :( men ikväll får deb återigen rinna ner längs min strupe. I'm looking forward! vet inte om det blir att åka bil eller mysig hemma, prat, skratt fest. eller kanske båda delarna? vad ska ni göra ikväll?

imorn blir det alkohola med klassen, eller iaf dom roliga från klassen och iaf umgås med dom. men får se vad vi vill hitta på och om vi har nånstans att ta vägen. annars ska jag kolla mooovie med J imorn, om det inte händer och fötter nått speciellt.

all cred to.. , jag bjöd J på lunch idag på älsklings max.
not all cred to.., HAN som förklarar som ett säääär.

äääntligen fredag!

och ni kan väl gissa hur obeskrivligt skönt det var med första lektionen kvart över ett idag! fast, annars hade jag dött. för sötis taxen var så orolig i natt att jag inte kunde sova för han pep så mycket. trodde han behövde gå ut så tre imorse gick jag ut i tshirt på gården med vovvsen, men det var inte felet inte. helt otroligt jobbigt eftersom J låg brevid mig och inte stördes en sekund av pipen. men jag slog till han vid fem tiden för då hade inte jag fått sova mer än kanske en kvart. så jag åkte med J hem till oss, eftersom vi var hos mammie. så lämnade vi gunnar hos henne, för hon skulle vara  hundvakt idag. så fick jag sova ill halvtolv alldeles ensam - så obeskrivligt underbart!
inte för att jag förstog mig bättre på matten för det inte. jag är världsämst på det!
och datan var dagens nästa lektion som jag sitter på nu, och återigen är jag helt dum i huvudet!
men så kan det vara. har en punkt kvar på uppgiftspappret, men såklart så hittar jag inte den så hem får man inte åka än :/ måste vänta och kolla om läraren kommer tillbaka för han skulle på nått krismöte.

men även fast matten kommer gå åt helvete och även fast jag är helt iq befriad på datakunskaps lektionerna, så älskar jag fredagar! and I always will!

nu kom han, så nu ska han ha en genomgång hur man gör "en övertoning i bakgrundslagret"
we're all dying to know!

torsdag

igår var vi på Dracula, den var asdålig! snacka om seg teater. visst var det några få stunder av skratt, men annars var den bara seg. hade hällre haft spanska och livskunskap som stog på schemat efter lunch.
men vem tackar nej till taco buffe på buddys? HAHA. sen när vi skulle hem så startade inte bilen, så tuffa var vi. haha. men till slut så kom vi iväg. jag åkte till J och mig medans han jobbade till halv tio eller nått sånt. sen tog jag my stuff och åkte till mamma och sov. så att man skulle få åka bil till skolan idag. NICE AND WARM.

nu har vi engelska, fast vi är på media och sitter vid datorerna här i stället, dom är mycket bättre enligt oss i våran klass. så nu ska vi skriva våra bokrecensioner, fast de skulle vara inlämnade vecka 43. lite efter kanske?
nej, om man skulle ta och börja med den då. min mage gör ont! vet inte varför heller ;O
hoppas det går över snart. I hope so!

dagens outfit är trök, så .. men jag kan lägga in en lite senare. har jag tid så blir det med bild.
om jag har fått tillbaka kameran av storebror så.

ha en underbar torsdag!

tisdagens outfit

  • gråa jeans, JC
  • vit "singoalla", vero moda
  • svart lång hoodie, JC
  • långt halsband med kors, Glitter
  • kappan och bootsen as always

I feel free

jag vet inte riktigt varför, men jag känner mig bara så himla.. fri!
det känns som att jag kan göra vad som helst och ingenting står ivägen. det är en väldigt skön känsla.
idag hände nånting inte lika kul, imorse när jag skulle kliva ur på J:s sida av bilen så sprack sömmen på mina byxor. alltså den vid gylfen. men tur i oturen så hade jag min långa hoodie från JC. me love!
imorse hade vi redovisning på mediekommunikation, det gick väl skapligt. sen efter det blev det naturkunskap, ganska lungt vi satt bara och lyssnade medan läraren hade genomgång. nu väntar jag på att klockan ska bli 13.10 för då är det dags för dagens och dessutom veckans dos av medieproduktion! det är fakstist skoj!
efter skolan vet jag inte vad jag ska ta mig för, slutar vid fem då blir det åka buss hem till skutskär. men måste hem till mamma och hämta mina böcker iaf. så, blir nog sent idag med som igår.
det posetiva är att jag får ju sova med min baby J.






















måndagens outfit

  • vit tee med tryck, vero moda
  • ljus gråa lee-jeans, carlings
  • svart kofta, gina tricot
  • svarta boots, fått av mamma
  • and my lovely svarta ullkappa, fått av mamma

måndag hela veckan

jag och J sov hemma hos min mamma i natt, och jag hade ttydligen glömt att ställa om klockan där, så tjugo över sex hoppade jag upp och mamma såg lite förvånad ut när jag snubblade ut i köket. när jag såg vad klockan var gick jag och la mig igen, för att sova en hel timme till, mys!

eftersom J börjar tidigare än mig sitter jag i skolan nu, hmm. undrar om det finns nått man borde plugga på?
börjar om en timme. tänkte läsa lite inför medieproduktions redovisningen imorn. men jag kan lika gärna göra det ikväll. har ju ett litet löfte till mig själv och idrotts läraren, men jag orkar inte vara med på idrotten nu när jag precis har börjat må bättre. och min dumma storebror är sjuk nu, så han kommer väl säkert att smitta ner mig.
jag längtar tills imorgon, har ju media hela dagen förutom naturkunskaps timmen innan lunch.

nej, nu ska jag börja skriva manuset till stadsvandringen! wish me luck!


I don't understand

igår gick släkte jag lampan vid halv två tiden, kanske somnade vid två? sov oroligt fram till fyra för jag vaknade av svettattacker säkert tio gånger. men ändåså har jag vart vaken en timme. hur kan det komma sig?
för alltid på helgerna vaknar jag vid nio-tio och kan inte somna om, spelar ingen roll om jag har vart ute hela natten, eller okej men då kanske jag sover till tolv. aldrig längre! men i veckorna när jag går och lägger mig ungefär vid tolv så kommer jag ändåså inte upp vid sju? ;O helt weirdo! nån som känner igen sig?

vad händer idag/ikväll då? bra fråga! J har bett om ursäkt, han är förlåten. för även om det känns tufft ibland mellan oss, så är det ändå han och jag. och har jag surat sen i torsdags för vad han sa och gjorde, så räcker väl det?
ja, för man ska ta till vara på tiden tillsammans, man vet aldrig när det är slut!
så idag ska vi in till stan, är ju fars dag imorgon, så vi ska inhandla lite till våra pappsisar. sen vet jag faktist inte?
vet att det är fest med min klass ikväll, men? usch, jag har varken pengar eller lust. vill bara vara hemma och ta det lungt, mår ju inte tipp topp heller. vad ska ni göra?

ha en underbar lördag!

I don't feel very well

med ett huvud som fortfarande inte vill fatta att det bara ska kännas som att det väger nåra kilo så sitter jag här. vart ingen skola denna fredag, utan ska vila upp mig hela helgen så jag kommer med nya tag på måndag!
är hungrig trots att jag fick i mig lite stuvade makaroner och köttbullar till lunch, men tänker inte äta förens ikväll.
vet att jag bara är sken hungrig ändåså.
har vilat hela dagen förutom prommisarna med hundarna så nu börjar jag bli rastlös, har ingen vilja att jobba med något skolarbete, det får bli på söndag? kanske.. eller i helgen. jag vill? jag vet inte vad jag vill, skulle vara kul att internet shoppa lite, men är inte så sugen nu trots allt. men leter fortfarande efter något lila.

har öppnat fönstret på rummet för att få in lite frisk luft, så nu är det iskallt istället. inge bra det inte!
kanske skulle städa garderoben som jag har sagt i typ hundra år nu? men jag orkar inte rota runt, inte förens den smala och höga byrån från ikea finns här hemma.

ikväll vet jag inte vad som händer, ska laga mat iaf. det blir bam-bam kött med potatisgratäng. till det sallad, sås och baugette! vad ska ni göra/äta ikväll?

turism & resor

japp, det är de som står på schema nu fram till klockan fem. en halvtimme kvar med andra ord, ska bli enormt skönt att komma hem, ta av sig heelsen och dra på vinterskorna och power-walka med doggsen.
fast i brist på ork blir det nog en vanlig prommis. får se vad J tycker.
vad ska man laga för middag idag då? vad ska ni äta?

har kollat på film och Karl Larsson gården och sen kom en lärare hit som även arbetar som guide på just Karl Larsson gården och berättade om hur det är att vara guide. sen redovisade jag mitt världsarv och nu håller jag på att söka info om gamla gefle som jag ska göra guidad visning om.

my hair is messy

nu vet jag att jag har tjatat om mina hår-problem alldeles för många gånger. men kära läsare, här kommer det igen! jag har satt i hårförlängningen igen, dock inte samma hår men samma färg och allt. är nöjd, fast vi inte klippte upp det som förra gången. tänkte ha det såhär ett tag, och med ett tag menar jag tills nästa gång det är dags att färga utväxten. sen efter det, då blire andra bullar. håret ska få en annan frisyr och en annan färg ;O
fast det där med en annan färg kan diskuteras, för jag vill ha svart hår på vintern och ljusare under vår/sommar.
men tänkte röda effekter faktist. har ju haft det förr, och det var coolt!
men vad tycker ni? tips tack!

längtar hem

jag mår dåligt, jag svettas. jag vill gå ut i kalla luften och svalka av. men hur kul är det då att sitta ute och glo alldeles ensam då? så det blir att sitta kvar här med dom två klasskompisar jag hittade kvar i skolan eftersom vi har håltimme mellan tolv och två idag. so I feel like shit.

dessutom pratade jag med J nyss, han var hemma på lunchen, och en av våra små dansmöss har dött.
(den utan namn) men vi hade två hannar och en hona. så det var en hanne som dog! hoppas verkligen på små musbebisar snart, annars måste vi köpa fler. men nu orkar jag inte oroa mig om små möss!

klockan två börjar min sista lektion idag, det roliga är att den slutar fem, jippie!
jag läser turism och resor, och idag ska jag redovisa om ett världsarv, who cares?
sen efter det får jag äntligen åka bussen hem, men J jobbar över så jag ska ut med biffie & mini alldeles ensam.
(dom heter självklart inte så, men kallar dom för det ibland) sen ska jag äta nått gott och kanske, men bara kanske spela lite x-box med J!

jag tänker inte skriva en massa om beskedet vi fick idag, bara att jag blev chockad och väldigt rörd!
jag kan faktist tänka mig hur det skulle kännas, för jag har vart i samma situation fast med ett lyckligt slut!
så, jag kan bara säga, jag känner med dig! hoppas du kan gå vidare snarast!


torsdag

åh så härligt med torsdag, det behövs verkligen! har längtat hela veckan efter den här dagen, för då är det bara imorgon sen är det helg! :) mys!

har fortfarande feber och mitt huvud känns som att det väger ett ton.
men igår var jag hemma och vilade upp mig, och idag mår jag faktist lite bättre, men inte topp.
skönt att vi har ganska några och lätta lektioner idag. fast engelskan nu på morgonen kommer kännas tuff.

mössen mår jättebra i sin nya stora bur som vi inhandlade igår, får se om det blir några möss bebisar om typ tio dagar då. hoppas! fast, ser inte dom ganska äckliga ut?

mycket nytt

det har tillkommit tre nya familjemedlemmar. det är tre ursöta möss som heter elvis, marilyn och ? ja, det tredje namnet är inte riktigt bestämmt ännu. but they are so sweet!

var till valbo och fick ut en ny telefon, dock inte den jag ville ha, för den fick man tydlingen inte välja eftersom den inte var en walkman, töntigt enligt mig. menmen. så det fick bli en i rött/guld! faktist ganska snygg.
vet inte riktigt vad den heter, men den fanns i svart/guld också.

nu ska jag sova lite, mysa med sötis J. har tre (?) lektioner imorn om jag inte tänker fel. engelska, spanska och livskunskap! sköönt! gonatt!

tisdagens outfit

  • svarta jeans, vero moda
  • röd tunika, gina tricot
  • svart kofta, gina tricot
  • svarta boots, fått av mam
  • svarta ullkappan

att sova över och regn

imorse sov jag över, när jag vaknade gick bussen om tjugo minuter och den hinner jag absolut inte med eftersom det tar tjugo minuter för mig att gå till bussen. så jag kom i lagom tid till lunchen :) haha. bra eftersom jag inte han med nån frukost. och stackars vovven såg så ledsen ut när jag lämnade han.

men gudarna ska veta hur blöt jag är nu, både om fötterna och min kappa. usch för regn! nu vill jag ha kallt ute och snö, då blir man inte blöt. har kommit på att jag måste investera i en vinterjacka också, kappan är för kall nu på morgnarna känner jag.

idag ska jag till valbo med mam och J, för att mam står för telefonen min och för att J är så söt så man måste lixom ha med han överallt (nästan). min telefon har vart på lagning nu i en månad och två veckor, och igår ringde dom och sa att det inte gick att laga den så nu ska jag få välja ut en ny telefon! yeah, det var ju precis det jag ville också.
visst, jag älskar min telefon. men jag vill inte ha en "flip up" telefon, för jag gör bara så att dom blir glapp.
so, goodbye flip up.

fredagens outfit

  • svart "korsett", köpt i rättvik på ccw
  • svart kofta, gina tricot
  • svarta nätstrumpbyxor, H&M
  • svart kjol med spets, H&M
  • platåskor, haft sen jag var (10)
  • svarta ullkappan

jag hade vitt puder från isadora, rött läppstift från maxfactor, rött nagellack från nivea, sminkat röd/lila under ögonen för ett trött/knarkat utseende. jag var utklädd till crack-hora om ni undrade ;)


ny bil och ny skolvecka

i lördags köpte jag och J en ny bil, I JUST LOVE IT! lägger in bild senare i veckan tänkte jag,
blev ju lerigt i lördags så den är lite smutsig nu .. hahaha. så nu glider vi fin jänk!

hade det riktigt nice i fredags, fastän planerna vart ändrade. sen fick man ju hamburgare och läsk alldeles gratis där på morgon kvisten. snälla grabbar på sibylla.
slänger in en fredagens outfit också, så ni får lite tips inför nästa års halloween-fest!
det ända tråkiga var att när vinterns första riktiga snö kom i fredags kväll var inte jag ute med J, lite tråkigt sådär.
men det kommer väl snöa många gånger mer framöver.

igår slappade jag bara, laddade mig inför den hemska skolveckan som väntade. eller hemsk och hemsk, men tråkig och jobbig som vanligt. fick iaf godkänt på naturkunskapen och vg på svenskan! det här läsåret har börjat väldigt mycket bättre än förra. och jag ska, jag ska bli bättre på att blogga!

veckan

ja, jag vet. jag är dålig på bloggandet nu när det är lov. men jag har faktist inte tänkt på bloggen ;O
hemskt va? men så kan det vara ibland.
i tisdags simmade jag ju, men det vet ni ju redan. i onsdags var jag på stan med M sen åkte jag hem till mamma.
igår var jag på Um, sen till valbo och köpte mina lover skor, sen till S som fixade mitt hår sen ner på stan och sen på utbildning på ringbolaget sen hem med J. jobbig dag igår för mina små fossingar.
idag har jag bara tagit det lungt, D kom förbi och vi var ut med doggsen. nu väntar jag på att J ska komma hem, så jag kan ta mitt pick och pack och åka till mamma och fixa mig för ikväll. S har ju halloween fest för guds skull!

så får se hur nice det blir :) tror det kommer bli kul.
är för övrigt nöjd med håret, iaf nu och nån vecka framåt.



RSS 2.0