snart så..

har packat alla kläder som jag ska ha med mig hemifrån, nu är der bara lite kläder som är hos mamma, smink och krämer och skit och skor som ska ner i min lila resväska, sen bär det av.

myskvällen med J

eftersom jag åker imorgon så skulle jag och J ha en ensam mys kväll ikväll egentligen. men ni som känner mig, eller han, så vet ni att han har lite svårt att hålla sig till planeringen. så jag tog saken i gena händer i söndags och gjorde middag. det blev pasta och pastasås med fläskfilé och champinoner. till det gjorde jag vitlökssmör till baugetterna och sen åt vi B&J's strawberry cheesecake :)

ta upp skiten!

kom nyss in efter en promenad med sötis G, han är så himla förstående mot mig som tycker att det inte finns någonting värre än att ta upp hans skit, så han skiter i skogen (eller skogen, det är träd där och inga människor) så att jag slipper det. också idag gjorde han det. men sen på vägen hem mitt imellan husen så sket han igen ;O han är dålig i magen.
så sitter det en tant på en balkong som skriker: TA UPP SKITEN! jag svarar henne att han redan har skitit en gång och att jag måste hämta en bajspåse. så jag var ju tvungen nu, så jag har alltså plockat upp skit idag´för allra första gången!
 
men nog om skit, imorgon går planet till bulgarien och sunny beach. så jag har en del att syssla med idag, ska packa, färga håret och ja. tvätta så jag kan ta med mig kläder. sen ska jag ut till mam&pap och hämta mitt pass och äta en av mina älsklingsrätter som mamma lagar, kyckling med dragonsås :)

och imorgon börjar skolan också, uscha. så idag är det alltså sista dagen på mitt sista sommarlov. lite deprimerande?
men kanske inte? kan vara skönt att ta det lungt ett tag efter studenten och veta att det inte finns ett visst datum då man lär befinna sig i skolan igen.

it's getting closer

på onsdag bär det av till sunny becah med S och I. och precis som S skrev i sms:et imorse, som förövrigt väckte mig, så ska det bli ruskigt skönt att slippa sveriges kassa sensomar väder, eller man kanske ska säga höst?

som ni kanske redan vet, eller inte, så fick jag pengar till en tatuering förra året när jag fyllde år. men jag och min beslutsångest har inte kommit någon vart. hittade ett motiv jag vr sugen på, skrev ut det från datorn och sen då? ja, det försvann. och sötis J hr formaterat om datorn ett antal gånger sen dess - otur. men så har jag kommit på nu vad jag vill göra som första tatuering, så nu håller jag på att ringa runt och fråga vad det skulle kosta ungefär. men det kan ju både bli billigre och dyrare än ungefär priset, men ändå.

håller förövrigt på att städa lägenheten nu, från topp till tå :) blir nog bra. men jämt när vi städar kommer jag på massa saker jag vill ha, och då blir det dyrt. mina senaste wants är: en matta att ha i hallen, alltså ingen dörr matta, en pedistal med en blomma på, också den i hallen, och ja? nå snygga krokar. har sett på favoritsaker, så funderar på att beställa. men det får bli nästa månad.

ha en underbar torsdag =)

I'll drive you home tonight

tisdag idag va? en vecka kvar av mitt livs sista sommarlov, eller gills sommaren som lov på högskolan?
men man kan ju säga att jag får en extra vecka på lovet i år, tack vare bulgarien-resan som bär av på onsdag eftermiddag. men om man ska sammanfatta sommaren då? ja, helt okej faktist. inte alls min bästa sommar på långa vägar, men inte heller den sämsta. hade kunnat vart lite bättre väder nu på slutet - men som vanligt kommer det väl bli högsommar värme så fort man sitter i skolbänken igen ;O

dagen började sådär, missade min tandläkartid så nu kommer jag få betala massor, skit grejer.
men sen så, var hemma hos mamma och sen övningskörde jag till köpis med henne. köpte lite bra att ha - saker.
så som en kalender, parfym för presentkortet jag fick av L, C och M och det blev kylie's showtime, en svart oversized-hoodie, hårborttagningsgele (vad gör man utan den? vax=ajj!) och en klänning och en sjal. men klänningen var det små hål i så den ska jag lämna tillbaks och sjalen hade svarta fläckar, ungefär som att den hade åkt in i hjulet när man cyklar.
men det var kul att hitta på saker med mami, längesen nu ju ;O

jag och baby J ska cykla till köpis nu, ska handla lite gott och mat på coop.
sen blir det väl film, som vanligt.

I wish for a fat santa

skulle ner på stan, men näe :p blev myskväll med baby J i stället. men ska ner på stan imorgon, blir ju typ sista utekvällen innan bulgarien, så då måste man ju passa på. sötis I var här idag och hälsade på en snabbis ( för att hämta dricka ) men hit var hon ju iallafall, är väl det som räknas? och imorgon ska jag inkräkta på hennes jobb för att äta lite god mat och hälsa på. ni som inte har provat kycklingmål classic på max än, do it fast! och så ska man ha potatisgratäng eller grönsallad till den, inte pommes. för pommes innehåller konstiga fetter från frityroljan, no bien!

fast man kan inte leva utan pommes, så dem äter man till kebaben. så, nu har jag berättat för er hur man gör.
nu ska jag åka och ta en jordgubbsmilkshake, sommarens måste!


Friday night and I'm looking for a fight, right?

eftersom att jag inte vaknade förens halv fem igår eftermiddag så var det en aning svårt att sova när jag väl försökte sådär vid en halv fem imorse. gårdagen spenderades hemma med film, eftersom att vädret inte riktigt var c-fest väder. så vi kollade på typ how high, och nån mentalsjukhus film med stormare. den sista helt klart värd att se.
sen vid en två åkte vi till max för att käka, vad skulle man göra utan max? förmodligen vara miljonär har jag kommit på.

får se vad som händer ikväll, har nog inte riktigt råd att festa, men skulle vara kul att springa ner på stan en stund och göra va med lite pengar iaf. men I sa någonting om nått annat imorse på sms, eftersom det är fittväder ute. kan ju hålla med henne faktist. men får se, måste ju spara pengar till bulgarien, men nån hundring kan man väl spendera iaf.

Sweet things

kom nyss hem efter en mysig stund på mingel med sötis S. hon bjöd mig på kycklingfilé med klyftpotatis, sweetchili och tzatziki, mums :) och till det, det självklara mingel drickat - persiko iste. sen fick jag ett halsband med körsbär på (jag älskar allt med körsbär), ett stort vinglas där en hel vinflaska får plats med en kork till flaskan och en bok med alkohol-lekar. så nu ska det pimplas vin, fast jag har inget :/ måste inhandla det i veckan. trevligt var det iaf för vi har ju inte träffats på hundra år känns det som.

ni måste hålla med om att cityfesten bara förstör, fick gå jätte långt idag bara för att hela stan är avspärrad - skitdåligt!
men sen då, cityfesten är väl bara ett annat ord för skit? men ska faktist ner på skiten imorgon, S dansar där så ska kolla på henne, sen ska vi hem till mig och dricka lite och sen ner på stan och lyssna på rocknroll och dricka öl. precis som det ska vara :)

I wanna rock the night

petade nyss bort sista nageln, gick ju åt helsike med påfyllningen. hade en tid veckan efter att vi kom hem ifrån spanien, men blev ju sjuk så den avbokades och sen fick jag ingen förens 29 august när vi kommer hem från sunny beach, och dem var redan väldigt långt ut. så jg får ändra tiden till ny förlängning istället för enbart påfyllning. krångel med sånt där :(

hämtade iallafall ut mitt efterlängtde paket på posten idag, bh och trosa i vinrött, en mysig höstpolo och en blus. helt nöjd faktist, men nu får det vara slut på shoppandet ett tag - måste både spara pengar och plats i garderoben. men nelly har ju faktist rea just nu, så kanske ett par trosor?

okey, I'm not THAT good

hemma från rättvik nu, kan säga att det känns inte helt fel med tanen på att sova i en säng i natt :) har tillbringat nätterna i bilen, men det funkar det med. var inte lika roligt som förra året, men visst var det kul :) snd bara på regnet.
så väl hemma igen samlades vi hemma hos mig och baby J för at leta resa och nu är det bokat och klart. två veckor i Egypten vid nyår! skönare än skönast att slippa det kalla, halvtaskiga vädret här med all regn och snö.
och för att göra er lite mer avis så bär det ju av till sunny beach om ungefär två veckor!

det blir en dyr månad det här, har redan gjort av med över tre tusen i rättvik och mer blir det ju med kommane cityfesten, födelsedagar, höst-cruisingen och såklart resan. men det kostar att ligga på topp :)

RSS 2.0